Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Am apucat si eu acum sa vad o parte din acel interviu, spun o parte deoarece n-am rezistat sa vad acele schimonoseli... E clar, omu' are probleme de sanatate si asta nu e de ras.
Intreb si eu, acesti "oficiali" nu trebuiesc si ei avizati medical? nu trec si ei printr-un consult medical, un set de analize, nimic?
Bre omule/popescule, nu ai si tu familie? nevasta? copii? nepoti?... nu e pacat ca a venit primavara si in loc sa-ti iei nepotii de mana si sa mergi cu ei in parc, matale faci fumigene?
Oameni buni, facem un exercitiu si-l lasam sa scrie de unu' singur pe-aici?
Intreb si eu, acesti "oficiali" nu trebuiesc si ei avizati medical? nu trec si ei printr-un consult medical, un set de analize, nimic?
Bre omule/popescule, nu ai si tu familie? nevasta? copii? nepoti?... nu e pacat ca a venit primavara si in loc sa-ti iei nepotii de mana si sa mergi cu ei in parc, matale faci fumigene?
Oameni buni, facem un exercitiu si-l lasam sa scrie de unu' singur pe-aici?
-
- utilizator constant
pentru cine nu a citit acea adeverinta din filmare, cam asta scrie :
GUVERNUL ROMANIEI
MINISTERUL TINERETULUI SI SPORTULUI
ADEVERINTA
Prin prezenta se adevereste ca FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT SPORTIV , cu sediul in Alba Iulia , Str . Octavian Goga , Nr.7 , Jud . Alba a depus la Ministerul Tineretului si Sportului cererea si documentatia aferenta pentru obtinerea avizului de functionare , inscrierea la Registrul Sportiv , respectiv eliberarea Certificatului de Identitate Sportiva . Cererea a fost inregistrata la minister cu nr . 2218/ 29.03.2013.
Cererea si documentele aferente indeplinesc conditiile legale in vigoare pentru eliberarea avizului de functionare si inscrierea in Registrul Sportiv respectiv eliberarea Certificatului de Identitate Sportiva.
Dat fiind faptul ca din cauze obiective de ordin administrativ, Ministerul TIneretului si Sportului nu poate elibera Certificatul de Identitate Sportiva , s-a emis prezenta adeverinta valabila pana la eliberarea Certificatului , dar nu mai mult de 90 de zile .
Semnat ,
Carmen Tocala
Cum comentati voi adeverinta asta ? ca sunteti o gramada de juristi pe forum
GUVERNUL ROMANIEI
MINISTERUL TINERETULUI SI SPORTULUI
ADEVERINTA
Prin prezenta se adevereste ca FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT SPORTIV , cu sediul in Alba Iulia , Str . Octavian Goga , Nr.7 , Jud . Alba a depus la Ministerul Tineretului si Sportului cererea si documentatia aferenta pentru obtinerea avizului de functionare , inscrierea la Registrul Sportiv , respectiv eliberarea Certificatului de Identitate Sportiva . Cererea a fost inregistrata la minister cu nr . 2218/ 29.03.2013.
Cererea si documentele aferente indeplinesc conditiile legale in vigoare pentru eliberarea avizului de functionare si inscrierea in Registrul Sportiv respectiv eliberarea Certificatului de Identitate Sportiva.
Dat fiind faptul ca din cauze obiective de ordin administrativ, Ministerul TIneretului si Sportului nu poate elibera Certificatul de Identitate Sportiva , s-a emis prezenta adeverinta valabila pana la eliberarea Certificatului , dar nu mai mult de 90 de zile .
Semnat ,
Carmen Tocala
Cum comentati voi adeverinta asta ? ca sunteti o gramada de juristi pe forum
ca oricine poate lua CIS daca se numespe club, asociatie, federatie sportiva, indiferent daca obiectul muncii ii sau nu recunoscut ca sport, mai fac baietii la stat niste bani, apoi vro lege le declara nule si tot asa
una peste alta, interpretarea mea e KUR PAPIR
una peste alta, interpretarea mea e KUR PAPIR

-
- veteran
Legea 205/2004
Art. 6
(1) In sensul prezentei legi, prin rau tratament se intelege comportamentul brutal, abuzul in utilizarea animalelor, maltratarea si supunerea animalelor la eforturi inutile, precum si neasigurarea conditiilor minime necesare vietii si bunastarii acestora.
si se mai pot invoca si alte legi ... Doar o plangere penala impotriva MTS si infama cooperativa poate sa fluiere a paguba

Art. 6
(1) In sensul prezentei legi, prin rau tratament se intelege comportamentul brutal, abuzul in utilizarea animalelor, maltratarea si supunerea animalelor la eforturi inutile, precum si neasigurarea conditiilor minime necesare vietii si bunastarii acestora.
si se mai pot invoca si alte legi ... Doar o plangere penala impotriva MTS si infama cooperativa poate sa fluiere a paguba

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Cine e mai tanar si nu a vazut Pistruiatul sa se uite de la minutul 03:08...iar cine stie despre ce e vorba legati-va de scaun!

http://www.youtube.com/watch?v=9qsU3e3p-II
Pt a confrunta personajele mai revedeti inca odata primele minute din interviu:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _yCk#t=63s

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- utilizator nou
foarte tare
zici ca e acelas om
dar mai in virsta.
zici ca e acelas om

eduard stefanescu
-
- veteran
Nici n-a vazut bine CIS-ul ca, infama cooperativa , a si inceput sa vrea bani cu japca si sa ameninte pescarii de competitie .
http://www.crapmania.ro/forum/discutii- ... 23096.html
Astea sunt "concursurile" organizate de infama cooperativa ... asa se intampla atunci cand nimeni nu misca un deget si lasa un nebun sa-si faca de cap
Si asta este doar inceputul , din pacate
Astea sunt "concursurile" organizate de infama cooperativa ... asa se intampla atunci cand nimeni nu misca un deget si lasa un nebun sa-si faca de cap
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Suciu se intoarceproviders28 scrie:foarte tare
zici ca e acelas om![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dar mai in virsta.

Doamne cata frustrare a acumulat omul asta...Mister Fisherman scrie:Nici n-a vazut bine CIS-ul ca, infama cooperativa , a si inceput sa vrea bani cu japca si sa ameninte pescarii de competitie .
- semlecangheorghe
- veteran
Sa trimita, si daca nu ii gaseste la pâine, sa-i caute la ouă..

Domnu'Popescu,bag sama ca p-acilea sint baietzi finutzi ,fata de crapisti..

Poate astia ca noi mai arunca cu jiguri usoare1.8-3.5gr,dupa domnia ta,da crapistii aia nu te iarta ,te iau in colimator cu racheta de nadit si catapulta de plasat nada pe orbita.

Orbita dreapta sau stinga,depinde de precizia sculei..

Si acuma pa bune, de ce prin actiuni de genul asta,faci sa para vinatorii albi,prin contrast,evident??Ti se pare o mutare inteligenta??Nu este deloc,iti spun eu..de aia ai pierdut o gramada de oameni pretiosi..Stiu,stiu,sint de inlocuit..da, oricine poate fi inlocuit...problema e cu ce??Second-hand,sau fake-uri..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.