Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 17 Apr 2013, 13:45

gigi,
Mă doare în cot al dracului de tare. Azi am primit vestea că MTS a eliberat autorizația de afiliere a FRPS la CIPS. Din greșală m-am lovit cu cotul de birou! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 17 Apr 2013, 14:03

Poti sa ti-o bagi direct in anus autorizatia eliberata MTS , crezi ca CIPS baga in seama un neica nimeni ?
Sa folosesti vaselina din abundenta ,ca o sa te doara al dracului de tare :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 17 Apr 2013, 14:26

Sa vezi ce repede te afiliaza aia de la CIPS

:lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

http://agvps.ro/docs/Atestat%20CIPS.pdf
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Apr 2013, 14:41

ART. 37
(1) Federa£iile sportive na£ionale au următoarele atribu£ii principale:
a) elaborează strategia na£ionala de dezvoltare a ramurii de sport şi controleaz
ă
aplicarea acesteia de către membrii afiliati;
b) organizează, conduc, controlează şi suprave
ghează activită£ile şi competi£iile sportive
oficiale la nivel na£ional, în baza statutelor şi regulamentelo
Deci gura bogata tu ii conduci si ii controlezi DOAR pe cei ce iti sunt afiliati si competiitiile oficiale (nu miutele :D
) :wallbash: :wallbash:
(2) Federa£iile sportive na£ionale asigura reprezentarea României în competi£iile
sportive şi în organismele interna£ionale la care sunt afiliate
Tu la care organism international esti afiliat, ca inca nu stiu?? :wallbash: :wallbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Apr 2013, 14:43

apsalba scrie:gigi,
Mă doare în cot al dracului de tare. Azi am primit vestea că MTS a eliberat autorizația de afiliere a FRPS la CIPS. Din greșală m-am lovit cu cotul de birou! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O alta hirtie pe care poti sa o duci la buda paznicului de la ferma de rame federale :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ca tot nu ai reusit sa faci rost de bani de un top de kurpapir. :headbash: :headbash: :headbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 17 Apr 2013, 15:01

Întâi vă salut, după ce am revenit (deocamdată doar pe forum) după o lungă şi nedorită absenţă. :lol:

Tot citesc ce scrie pe aici şi nu pricep despre ce-i vorba !

Oare nu s-a înţeles că singurul organizator agreat de CIPS este AGVPS, că anul competiţional naţional este deja stabilit, inclusiv partea cu reprezentarea internaţională ?

1. CALENDARUL OFICIAL NAŢIONAL PRIVIND PESCUITUL COMPETIŢIONAL şi instrucţiunile având ca scop actualizarea şi completarea REGULAMENTELOR DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE A CONCURSURILOR DE PESCUIT SPORTIV din campionatul oficial al AGVPS din România, în concordanţă cu modificările regulamentelor oficiale internaţionale şi condiţiile specifice ale pescuitului competiţional din România în anul 2013.

Campionatul naţional 2013 se va desfăşura pentru următoarele discipline:
- pescuit sportiv staţionar;
- pescuit sportiv la crap;
- pescuit sportiv cu năluci-SPINNING;
- pescuit sportiv la feeder;
- pescuit sportiv cu musca artificială;

2. PESCUIT SPORTIV STAŢIONAR........

3. PESCUIT SPORTIV LA CRAP..........

4. PESCUIT SPORTIV CU NĂLUCI – SPINNING – DE PE MAL/DIN BARCĂ.
Campionatul naţional 2013 al acestei discipline va fi organizat de Liga Română de Spinning, după afilierea acesteia la AGVPS din România.
Concursurile se vor desfăşura conform regulamentului aprobat.
Concurenţii care vor face parte din loturile naţionale, participante la campionatele mondiale, vor fi câştigătorii din anul precedent, din raţiuni legate de calendarul competiţional internaţional.

5. PESCUITUL SPORTIV LA FEEDER......

6. PESCUITUL CU MUSCĂ ARTIFICIALĂ......

(urmează adaptările de regulamente)

Aşa, ca discuţie pe timp de prohibiţie merge, dar numai pentru chibiţi.
Competitorii sunt în plin campionat,ei au treabă cu concursurile, cu antrenamentele...
Ian domn preşedinte Popescu, cu bla,bla,bla+ul. Credeam că s-a maturizat niţel. :?

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 17 Apr 2013, 15:25

CATRE

MINISTERUL TINERETULUI SI SPORTULUI
str. Vasile Conta, nr. 16, Sector 2, Bucureşti,
România, cod postal 020954

IN ATENŢIA D-NEI SECRETAR DE STAT EMILIA CARMEN TOCALĂ

Subsemnatul ................., cetăţean român domiciliat în localitatea Arad, str. ............................., judeţul Arad, posesor al C.I. seria AR nr............ eliberată de SPCLEP Arad la data de ............., CNP ........................;

In temeiul dispoziţiilor art.6 alineatul (1) din Legea nr. 544/12.10.2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, în calitate de practicant al activităţii de pescuit recreativ/sportiv prin prezenta vă solicit să aveţi amabilitatea de a-mi furniza, punctual, informaţii cu privire la următoarele aspecte:
• dacă activitatea de pescuit recreativ/sportiv, astfel cum ea este definită prin dispozitiile O.U.G. nr.23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, este recunoscută de instituţia Dvs. ca fiind o ramură de sport în înţelesul Legii nr.69/2000 a educaţiei fizice şi sportului;
• în măsura în care răspunsul Dvs. la problema invocată anterior este afirmativ, raportat la dispoziţiile art.27 din H.G. nr. 884/2001 privind aprobarea Regulamentului de punere în aplicare a dispoziţiilor Legii nr.69/2000 vă rog să-mi comunicaţi care este actul normativ în baza căruia a avut loc recunoaşterea oficială a practicării acestei ramuri de sport (pescuitul recreativ/sportiv) în Romania, şi
• în măsura în care consideraţi că recunoaşterea practicării pescuitului recreativ/sportiv ca ramură de sport excede cadrului legal statuat prin dispoziţiile legale invocate anterior, vă rog să-mi precizaţi temeiul de drept în baza căruia a avut loc o astfel de recunoaştere.

In speranţa unui răspuns cât mai operativ primiţi, vă rog, distinsele mele consideraţiuni.
Cu stimă,

Arad, la
17.04.2013 _______________________

Trimisa azi prin posta.
Va tin la curent.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Apr 2013, 15:45

Sunt curios ce vor raspunde.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 17 Apr 2013, 16:01

Dle Lazarini , felicitari pentru demersul dvs .
Care o sa fie pasul urmator daca raspunsul MTS o sa fie unul evaziv ?

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 17 Apr 2013, 16:11

Mister Fisherman scrie:Dle Lazarini , felicitari pentru demersul dvs .
Care o sa fie pasul urmator daca raspunsul MTS o sa fie unul evaziv ?
Termina cu domnule, ca nu-i cazul :D
Si mie imi e teama ca o vor da in balarii cu raspunsul, desi sincer chiar as prefera unul clar si fundamentat, pentru a pune capat acestei enigme care ne roade pe toti de atata vreme.
Ramane sa asteptam, teoretic au 30 de zile sa-mi raspunda.

Scrie răspuns