Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Adelin » 12 Apr 2013, 23:17

Tavi scrie:Observ ca nea Fane a umblat un pic pe la verbe.

p.s. WBF, orice raspunsuri vei primi, vor fi toate la timpul viitor, daca ma-ntelegi. :P
apsalba scrie:Da, nu sunt secrete. In primul rand vom avea un sponsor puternic, chiar din Alba Iulia. Este vorba de firma Elit Cugir. Discutam de asemenea cu firma Supremia si Transavia. Firme de top din Romania.
Pentru competitiile internationale von colabora cu autoritatile locale. Avem deja negocieri avansate cu Primaria Giurgiu si Primaria Galati pentru 2 competitii internationale de stationar, masculin si femin. Este vorba de falezele celor doua orase ca locatii de desfasurare a competitiilor. Suntem de asemenea in stare avansata de incheiere a unui parteneriat cu Administratia Nationala Apele Romane pentru a face competitiv pentru competitii Lacul Morii din Bucuresti. Daca pana acum pescuitul sportiv nu a beneficiat de vizibilitate, este ca toate concursurile s-au desfasurat pe coclauri, cu exceptia CM de crap, unde meritul este al proprietarului de locatie, nu al organizatorului.
Pe scurt, strategia este sa desfasuram competitii in marile aglomerari urbane unde si sponsorul sa se bucure de vizibilitate pe masura banilor investii.
Alta sursa de finantare sunt veniturile din activitati economice directe, prin crearea propriei infrastructuri. Nu am luat in calcul sumele provenite din cotizatii, taxe si penalitati sportive. Sunt neglijabile pentru necesarul de finantare al federatiei.
Un alt demers pe care l-am initiat este afilierea federatiei la COSR pentru a putea dezvolta proiecte puternice prin asociere cu federatiile de sporturi nautice in ceea ce priveste crearea de piste comune. Solutii pentru a crea venituri sunt suficiente, dar acestea nu se acceseaza pe pista de concurs, ci prin priceperea si puterea de convingere a celor care administreaza federatia. Cam atat. Deocamdata.
Tavi, in calitate de fin observator te rog sa nu mai incerci prin mijloace viclene de manipulare sa il determini pe nea Fane sa se autocenzureze si sa se concentreze, sa treaca verbele de la viitor la tot felul de timpuri, o actiune menita sa-i ajute sa fie credibil si mai putin ridicol.
Nu e frumos sa te joci cu mintea unui om batran...adica as putea spune chiar trecut. Uite cate eforturi a facut sa conjuge altfel decat folosind viitorul....si totusi i-au scapat 2 din deja celebrul "vom"...deh, de vina poate ca e varsta! :|
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 13 Apr 2013, 08:15

Ba, tu esti prost?
Toti stationaristi din ALBA te cunosc, iar sponsorizare de la TRANSAVIA nu primesti vecii, vecilor, toti stiu asta, scrie si pe usa la firma. :| :| :|

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 13 Apr 2013, 11:47

Totusi organizator a fost si proprietarul ,in cazul CM la crap.

providers28
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de providers28 » 13 Apr 2013, 13:14

eu cred ca acest popescu este pus sa bage intrigi intre concurenti din LRS , sa ii faca sa se certe ,sa-i dezbine . nu cred ca reuseste . dar incearca pe toate caile .
eduard stefanescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Apr 2013, 13:53

nucus scrie:Totusi organizator a fost si proprietarul ,in cazul CM la crap.
Vezi mai nucus de ce am spus ce am spus despre tine? Proprietarul a fost organizator? Eu cred ca a fost fraierul AGVPSR-ului, care a profitat de buna sa credinta, a facut toata organizarea pe banii lui si AGVPSR a bagat in buzunar banii pusi la dispozitie de FIPS- Ed.
Ia da o geana pe aici si vezi unde este RIG service!
http://www.crapimari.ro/crapimari-Echip ... 1-pdf.html
:lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Apr 2013, 22:56

Pescari de competitie, grabiti-va!!!! Nea Fane va serveste marca inregistrata de bere a federatiei...proaspata si calda servita la pahar
Imagine

...sau statuta si rece servita la halba
ImagineImagine

Grabiti-va, nu stati pe ganduri, nu se stie daca mai prindeti urmatoarea urinare!!!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Apr 2013, 05:50

Adelin,
Unul din atributele sportului este fair play-ul. AI pierdut, fi demn si recunoaste acest lucru. Tu te aflii in ingrata pozitie de a fi un invins. Ar fi trebuit (cum au facut-o si altii) sa-ti ridici palaria si sa recunosti acest lucru. Faptul ca tu continui sa arunci cu zoaie asupra unei realizari pentru care nu ai nici un merit, nu face altceva decat sa arate faptul ca esti lipsit de caracter. Nu te mai erija in purtatorul de cuvant al pescarilor de competitie. Nu faci altceva decat sa-i discreditezi. Pacat de tine ca esti tanar!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Apr 2013, 07:08

Din reclama ta, deduc ca ai servit deja o halba, de o recomanzi cu atata caldura! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Apr 2013, 08:44

Dom'presedinte,pe cindun calendar competitional??

Ah,si era sa uit,cum a primit Gerula vestea??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Apr 2013, 08:49

În acest sens asociaţiile/structurile de pescuit recreativ/sportiv, vor trebui să prezinte, în termen de 90 de zile începând de azi 30.05.2012, documentaţia reglementată de cadrul normativ în vigoare, pentru înscrierea în noul registru.
Dom 'capitan,ce sa mai intimplat dupa cele 90 de fatidice zile??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns