Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 12 Apr 2013, 07:32

Ba , mitomane, saracia aia de cooperativa pe care vremelnic o pestoresti ,este ca si dizolvata :lol: :lol: :lol: :lol:
Degeaba o aburesti pe aici , nu esti decat un mascarici cu foamea-n glanda :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Apr 2013, 07:45

Oaleuuu.....concursul asta 'infam' se tine pe o apa 'federala'?? :lol: :lol:
Naspa dom' capitan..

Eu as vrea sa vad momentul acela despre care ai zis in interviu,si anume boicotarea concursurilor neoficiale..
Adica ca o sa tii concursuri pe aceeasi data,fara taxa de participare,si cu premii mult mai mari..

Poi vezi domnia ta,aici ai o mare problema..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 12 Apr 2013, 08:40

apsalba scrie: Nenea ăla care se dă cocoș și organizează concursuri, atenție, pe balta d.lui Musteață, președintele Clubului Sportiv Mânjești (membru fondator al FRPS), a fost dat afară dintr-o funcție importantă din federație [.....]
:lol: ... mai omule, tu minti cum deschizi gura ... mai gandeste-te putin la afirmatia de mai sus ...

WBF ti-a zis niste chestii interesante dar nu le vei pricepe ... sunt convins sa treaba asta.

in rest ... vei face, vei drege, vei organiza, va fi, vei visa si cu ele vei ramane ... asta o spun datorita celor dovedite de tine de-a lungul anilor cand in afara batutului gurii de pomana altceva nu prea s-a vazut (iti repet chestia aia cu gura care bate curu' :lol: )
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Apr 2013, 11:23

apsalba scrie:PS Nu o să organizez niciun concurs, întrucât nu am atribuții în acest sens. Avem o comisie de specialitate pentru așa ceva. Secretul reușitei într-o astfel de acțiune, este să facă fiecare ce știe și să să o facă cu profesionalism. Mie îmi revine probabil cea mai grea sarcină și anume să asigur finanțarea acestei construcții. Nu este un lucru ușor, dar nu mă dau în lături.
Uite ca gura incepe sa vorbeasca adevar, adevar care o sa-l traduc pt cei ce au urcat, sau sunt gata sa urce in arca salvarii pescuitului. Traducerea suna pe scurt cam asa:
"Baieti, io is cu banii si prostii cu ceea ce stiu sa faca cel mai bine, adica: cu munca! "
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Apr 2013, 12:32

Ba DA...."Nu este un lucru ușor, dar nu mă dau în :| lături"- se intelege accentul este pe ultima silaba...NORMAL !!!!!

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 12 Apr 2013, 12:51

apsalba scrie:WBF,
Nenea ăla care se dă cocoș și organizează concursuri, atenție, pe balta d.lui Musteață, președintele Clubului Sportiv Mânjești (membru fondator al FRPS), a fost dat afară dintr-o funcție importantă din federație, nu pentru că ar fi fost un sportiv prost, ci pentru că numai gura este de el și în loc să-și facă atribuțiile pe care funcția i le prevedea, a devenit un băgător de vină. Fi convins că federația va știi ce are de făcut. Doar pentru asta am constituit-o.
PS Nu o să organizez niciun concurs, întrucât nu am atribuții în acest sens. Avem o comisie de specialitate pentru așa ceva. Secretul reușitei într-o astfel de acțiune, este să facă fiecare ce știe și să să o facă cu profesionalism. Mie îmi revine probabil cea mai grea sarcină și anume să asigur finanțarea acestei construcții. Nu este un lucru ușor, dar nu mă dau în lături. Competițiile într-o federație sportivă sunt doar partea vizibilă a acesteia. Restul înseamnă muncă, pricepere și mai ales voința de a face ce trebuie. Știu că mulți o să încerce împiedicarea funcționării federației. Este o caracteristică a nației. :D Dar suntem pregătiți să facem ce trebuie. Competența, nu te naști cu ea. Trebuie dovedită. Și nu o poți demonstra anticipat, ci prin ceea ce faci. Am încredere că până acum am făcut ce a trebuit. Și o să o facem în continuare.

1." " Nenea ala care se da cocos si organizeaza concursuri..."
Eh, se numeste exemplu de urmat, stiu, struguri-s acri si sus, si azi e vineri si parca nu te-ai intinde dupa ei.
Va rog sa nu faceti consideratii tip: " numai gura este de el" cata vreme, aparent, ajunge sa deschida doar coltul gurii si brusc se joaca un concurs cu casa inchisa si lista de asteptare.
Intre a face ceva practic si a te ascunde dupa perdele de fum tip "avem o comisie de specialitate" sau a insira citate motivationale tip "secretul reusitei" e cale mare.

Treaba asta cu comisiile, comitetele, departamentele, momentan seamana cu cu un srl de 3 persoane dar care are 4 departamente, cu interioare, antete, etc, doar ca sa sune pompos sau sa impresioneze de la distanta.

V-am mai spus ca va admir perseverenta dusa pana la manie dar.... momentan nu prea aveti de unde impartasi secretul reusitei, nu de alta dar cu federatia, azi, sunteti ca un proaspat SRL cu cerneala proaspata pe certificat dar care promite ca va deveni brusc multinationala

2. As avea o rugaminte daca se poate.

Puteti sa ne spuneti sursele de finantare identificate de dumneavoastra?
La modul serios acum, nu la modul pompieristic.

Bani de la buget nu, deci ramanem pe sponsorizari de la entitati private si pe cotizatii din partea cluburilor.

Puteti sa ne impartasiti argumentele prin care o firma privata dispusa la sponsorizari poate fi convinsa ca are un beneficiu real din acea sponsorizare?

Va aduc politicos la cunostinta ca sunt cat se poate de bine informat la acest capitol si as avea rugamintea sa evitati raspunsul decat sa primesc vreun citat motivational sau vreo platitudine.

Lasam visele umede cu legitimarea agremetului, nu de alta dar sunteti federatie sportiva si inca n-am vazut pe nimeni de la FRF in control la un teren de fotbal unde niste gogi joaca o miuta, asa, de agrement si ca sa dea burta jos.
Spun asta deoarece v-am ascultat elucubratiile legate de permisele de pescuit, apele concesionate si alte asemenea.

Multumesc

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Apr 2013, 13:10

Mie mi-a placut la maximum momentul in care nea Fane a fost intrebat,de ce nu a organizat pina acuma nici un concurs..

...'Aaaa,pai cum sa organizam ca nu am fost auorizati,ca altfeel..""...

Carevasazica ,Federatia nu era autorizata...

Dar cind a organizat cursuri de arbitrii, era autorizata??

Asta ar fi fost intrebarea mea,instant,daca eram de fata.. :lol: Spre norocul lui nea Fane,n-am fost.. :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Apr 2013, 14:00

Observ ca nea Fane a umblat un pic pe la verbe.
S-a pastrat timpul viitor
"federația va știi ce are de făcut"
Dar a aparut modul conjunctiv care exprimă în general o acțiune, o intamplare sau o stare virtuala, adică realizabila sau posibila dar...tot in viitor :D :
"să asigur finanțarea acestei construcții"
"să facă fiecare ce știe și să să o facă cu profesionalism"
"suntem pregătiți să facem ce trebuie"
"o să o facem în continuare"
imi aduc aminte de celebrul: "sa facem totul" :P

p.s. WBF, orice raspunsuri vei primi, vor fi toate la timpul viitor, daca ma-ntelegi. :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 12 Apr 2013, 16:42

LOL, evident ca nu voi primi decat aghiazma.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Apr 2013, 17:44

Da, nu sunt secrete. In primul rand vom avea un sponsor puternic, chiar din Alba Iulia. Este vorba de firma Elit Cugir. Discutam de asemenea cu firma Supremia si Transavia. Firme de top din Romania.
Pentru competitiile internationale von colabora cu autoritatile locale. Avem deja negocieri avansate cu Primaria Giurgiu si Primaria Galati pentru 2 competitii internationale de stationar, masculin si femin. Este vorba de falezele celor doua orase ca locatii de desfasurare a competitiilor. Suntem de asemenea in stare avansata de incheiere a unui parteneriat cu Administratia Nationala Apele Romane pentru a face competitiv pentru competitii Lacul Morii din Bucuresti. Daca pana acum pescuitul sportiv nu a beneficiat de vizibilitate, este ca toate concursurile s-au desfasurat pe coclauri, cu exceptia CM de crap, unde meritul este al proprietarului de locatie, nu al organizatorului.
Pe scurt, strategia este sa desfasuram competitii in marile aglomerari urbane unde si sponsorul sa se bucure de vizibilitate pe masura banilor investii.
Alta sursa de finantare sunt veniturile din activitati economice directe, prin crearea propriei infrastructuri. Nu am luat in calcul sumele provenite din cotizatii, taxe si penalitati sportive. Sunt neglijabile pentru necesarul de finantare al federatiei.
Un alt demers pe care l-am initiat este afilierea federatiei la COSR pentru a putea dezvolta proiecte puternice prin asociere cu federatiile de sporturi nautice in ceea ce priveste crearea de piste comune. Solutii pentru a crea venituri sunt suficiente, dar acestea nu se acceseaza pe pista de concurs, ci prin priceperea si puterea de convingere a celor care administreaza federatia. Cam atat. Deocamdata.

Scrie răspuns