Degeaba o aburesti pe aici , nu esti decat un mascarici cu foamea-n glanda

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
apsalba scrie: Nenea ăla care se dă cocoș și organizează concursuri, atenție, pe balta d.lui Musteață, președintele Clubului Sportiv Mânjești (membru fondator al FRPS), a fost dat afară dintr-o funcție importantă din federație [.....]
Uite ca gura incepe sa vorbeasca adevar, adevar care o sa-l traduc pt cei ce au urcat, sau sunt gata sa urce in arca salvarii pescuitului. Traducerea suna pe scurt cam asa:apsalba scrie:PS Nu o să organizez niciun concurs, întrucât nu am atribuții în acest sens. Avem o comisie de specialitate pentru așa ceva. Secretul reușitei într-o astfel de acțiune, este să facă fiecare ce știe și să să o facă cu profesionalism. Mie îmi revine probabil cea mai grea sarcină și anume să asigur finanțarea acestei construcții. Nu este un lucru ușor, dar nu mă dau în lături.
apsalba scrie:WBF,
Nenea ăla care se dă cocoș și organizează concursuri, atenție, pe balta d.lui Musteață, președintele Clubului Sportiv Mânjești (membru fondator al FRPS), a fost dat afară dintr-o funcție importantă din federație, nu pentru că ar fi fost un sportiv prost, ci pentru că numai gura este de el și în loc să-și facă atribuțiile pe care funcția i le prevedea, a devenit un băgător de vină. Fi convins că federația va știi ce are de făcut. Doar pentru asta am constituit-o.
PS Nu o să organizez niciun concurs, întrucât nu am atribuții în acest sens. Avem o comisie de specialitate pentru așa ceva. Secretul reușitei într-o astfel de acțiune, este să facă fiecare ce știe și să să o facă cu profesionalism. Mie îmi revine probabil cea mai grea sarcină și anume să asigur finanțarea acestei construcții. Nu este un lucru ușor, dar nu mă dau în lături. Competițiile într-o federație sportivă sunt doar partea vizibilă a acesteia. Restul înseamnă muncă, pricepere și mai ales voința de a face ce trebuie. Știu că mulți o să încerce împiedicarea funcționării federației. Este o caracteristică a nației.Dar suntem pregătiți să facem ce trebuie. Competența, nu te naști cu ea. Trebuie dovedită. Și nu o poți demonstra anticipat, ci prin ceea ce faci. Am încredere că până acum am făcut ce a trebuit. Și o să o facem în continuare.
Dar a aparut modul conjunctiv care exprimă în general o acțiune, o intamplare sau o stare virtuala, adică realizabila sau posibila dar...tot in viitor"federația va știi ce are de făcut"