Sa nu crezi ca o federatie sportiva o poate infiinta orice dobitoc. Nu s-a reusit in 20 de ani de democratie. Si, ca sa fii linistit, sunt licentiat al Institutului Politehnic Bucuresti, sunt manager de firma privata si am finantat din buzunar toata aceasta actiune. Am din ce trai, asa ca poti sa stai linistit. Cat priveste investitia in citrice, pot sa te linistesc. Nu am de gand sa fac vendete. Unii oameni nu merita nici macar sa fie scuipati. Ai un exemplu mai sus.WBF scrie:IMHO daca omul nu delireaza grav, scorul e cam trist. Ceva 10-0 la el.
A luat un sac de moui si acum deschide sacul si ofera cate una, la bucata.
N-am idee ce meserie are si din ce-si duce traiul acum dar am o idee cam din ce o sa-si duca traiul de acum incolo.
Stiu un importator de lamai si de hellas, pentru cei care o sa aiba nevoie.
Trist
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Traim intr-o tara libera, bogdane. Dreptul de libera asociere este un drept al persoanei, recunoscut si garantat de Constitutie.bogdanpesc scrie:Pentru a fi treaba cumsecade, vad ca in urma interviului au cam disparut contra argumentele si revin cu dilema mea"eu cu cine votez"
PS Nu mai cita din Cetateanul turmentat. Sunt convins ca ti-format o opinie. Altfel, ai o problema!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _yCk#at=90apsalba scrie:Te lămuresc eu, Adelin. Schimbându-se autoritatea natională pentru sport, toate documentele tipizate trebuie să își schimbe antetele. Certificatele nu fac excepție. Licitația pentru atribuirea firmei care le va tipări, s-a semnat contractul de furnizare și se așteaptă să fie livrate. Nu este niciun mister.
http://www.youtube.com/watch?v=80lLU5-y ... 1365717090
Ma iut la cele 2 filmulete si raman inmarmurit

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Diferenta e una singura: Hitler al nostru n-are adepti ! 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Fi linistit ca or sa apara si aceeia carora le place sa se uite admirativ in sus, sa pupe icoane, si sa se inchine la idoli.razvan m. scrie:Diferenta e una singura: Hitler al nostru n-are adepti !
Daca Bivolaru putea sa faca 100 de oameni sa isi bea pishatu' sunt sigur ca si Popescu poate sa faca asta....asa ca se vor da pe gat multe halbe in perioada urmatoare.
...si am cateva vorbe intelepte pt cei ce s-au asezat deja la terasa federala:
"Pishatu' frumos ambalat daca il bei, e tot pishat!"

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Neaa Fanee,de cand ti-ai luat tu ...carnet de "covrig"apsalba scrie: PS Eram puțin obosit. Condusesem mașina toată noaptea pentru a ajunge la București. Oricum, nu haina face pe om, ci „stofa”.

Sau iarasi vrei sa demonstrezi, neaparat, cat esti de Mitoman

Uite Bogdane!!!! cu cine stai tu de vorba...io te credeam om serios

apsalba scrie: Sa nu crezi ca o federatie sportiva o poate infiinta orice dobitoc. Nu s-a reusit in 20 de ani de democratie. Si, ca sa fii linistit, sunt licentiat al Institutului Politehnic Bucuresti, sunt manager de firma privata si am finantat din buzunar toata aceasta actiune. Am din ce trai, asa ca poti sa stai linistit. Cat priveste investitia in citrice, pot sa te linistesc. Nu am de gand sa fac vendete. Unii oameni nu merita nici macar sa fie scuipati. Ai un exemplu mai sus.
Bun, ca sa inteleg si eu putin.
Lasam putin ingineria, lasam manageriatul de firma privata.
Pacat de master, rezultatele strict profesionale nu m-au dat pe spate.
Altfel, nu am spaime legate de subzistenta altora, deci sunt extrem de linistit.
Dar va observ traiectoria si mai ales apetenta.
Cu respect va rog sa nu va ridicati pe varful degetelor de la picioare cu infiintarea unei federatii sportive, mentionand apelative de tip "dobitoc".
Ca va faceti complimente singur si asta denota o usoara carenta de educatie.
In rest, admir perseverenta dumneavoastra si inteleg si scopul, deloc altruist.
Am ascultat atent interviul dumneavoastra.
Sunteti in situatia ingrata in care in perioada urmatoare va trebui sa faceti ceva la modul practic.
Trecand peste planuri marete si batalii intergalactice prin tribunale, incepeti prin tabula rasa. Cel putin asa declarati.
In conditiile in care momentan sunteti privit(atentie,analogie medicala) ca un virus, care dupa indelungi incercari de a intra in gazda, a reusit.
Poate reusiti o simbioza, poate nu.
Eu as miza pe nu, dar este strict o parere personala.
Analogia cu virusul vine de la corp strain, nu de alta dar sunteti total strain de pescuit.
O spuneti chiar dumneavoastra intr-un interviu in Adevarul.
Ca o nota personala, mie-mi aduceti aminte de un raposat profesor de istoria artei.
Un adevarat cerber, hotarat prin perseverenta sa faca curatenie in arta medievala transilvana.
Ca sa descoperim ca omul saracu, era daltonist.
Si nu, nu va straduiti va rog sa-mi dati asigurari, eu ma uit pe niste rapoarte publice si nu vad performante notabile.
Asta cu federatia nu intra la categoria performante profesionale si de management.
Intra la hobby.
Din informatiile publice, pana la aceasta ora in afara de razboieli legale si mult, foarte mult fum, mai nimic.
Resurse materiale zero, planuri marete si cam atat.
Am observat si o maxima apetenta, trecand peste "pescuit sportiv" si legata de agrement.
Pareti simpatic sa visati la reglementarea si, atentie, legitimarea agrementului.
Asa, ca persona juridica romana de drept privat. Aici o sa vina si antibioticul.
Multa bafta, o sa aveti nevoie de o gramada.
Aveti un master in management. Cred ca a venit vremea sa il fructificati. Cu adevarat.
Nu de alta dar pana acum nu este nimic de dat pe spate vis a vis de "sunt manager de firma privata"
Abia astept primele concursuri organizate de dvs.
Nu, nu din categoria 5 burtosi aliniati si doi pensionari in flancuri cum am vazut deja in niste poze de mare angajament patriotic.
Spun asta prin prizma ultimelor zile, in care un nene, pe aici, deschide gura si in 2-3 zile se joaca cu casa inchisa si lista de asteptare.
Asta la o specie de mare angajament, bibancicul. Cu participanti din toata tara. Treaba aia se numeste pescuit sportiv aparent

Mult succes
-
- veteran
Cu o simpla plangere penala formulata impotriva MTS de orice pescar , si visele de maretie a infamei cooperative vor disparea in secunda 0 , nici nu mai apuca sa vada CIS -ul , cat despre organizarea concursurilor ... acestea vor ramane la stadiul de delir cronic
Codul Penal are multe articole interesante , trebuiesc doar citite cu atentie
90 de zile este o perioada lunga in care se pot intampla multe , si cu siguranta se vor intampla ... iar.de infama cooperativa se va alege praful si pulberea

Codul Penal are multe articole interesante , trebuiesc doar citite cu atentie

90 de zile este o perioada lunga in care se pot intampla multe , si cu siguranta se vor intampla ... iar.de infama cooperativa se va alege praful si pulberea

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
WBF,
Nenea ăla care se dă cocoș și organizează concursuri, atenție, pe balta d.lui Musteață, președintele Clubului Sportiv Mânjești (membru fondator al FRPS), a fost dat afară dintr-o funcție importantă din federație, nu pentru că ar fi fost un sportiv prost, ci pentru că numai gura este de el și în loc să-și facă atribuțiile pe care funcția i le prevedea, a devenit un băgător de vină. Fi convins că federația va știi ce are de făcut. Doar pentru asta am constituit-o.
PS Nu o să organizez niciun concurs, întrucât nu am atribuții în acest sens. Avem o comisie de specialitate pentru așa ceva. Secretul reușitei într-o astfel de acțiune, este să facă fiecare ce știe și să să o facă cu profesionalism. Mie îmi revine probabil cea mai grea sarcină și anume să asigur finanțarea acestei construcții. Nu este un lucru ușor, dar nu mă dau în lături. Competițiile într-o federație sportivă sunt doar partea vizibilă a acesteia. Restul înseamnă muncă, pricepere și mai ales voința de a face ce trebuie. Știu că mulți o să încerce împiedicarea funcționării federației. Este o caracteristică a nației.
Dar suntem pregătiți să facem ce trebuie. Competența, nu te naști cu ea. Trebuie dovedită. Și nu o poți demonstra anticipat, ci prin ceea ce faci. Am încredere că până acum am făcut ce a trebuit. Și o să o facem în continuare.
Nenea ăla care se dă cocoș și organizează concursuri, atenție, pe balta d.lui Musteață, președintele Clubului Sportiv Mânjești (membru fondator al FRPS), a fost dat afară dintr-o funcție importantă din federație, nu pentru că ar fi fost un sportiv prost, ci pentru că numai gura este de el și în loc să-și facă atribuțiile pe care funcția i le prevedea, a devenit un băgător de vină. Fi convins că federația va știi ce are de făcut. Doar pentru asta am constituit-o.
PS Nu o să organizez niciun concurs, întrucât nu am atribuții în acest sens. Avem o comisie de specialitate pentru așa ceva. Secretul reușitei într-o astfel de acțiune, este să facă fiecare ce știe și să să o facă cu profesionalism. Mie îmi revine probabil cea mai grea sarcină și anume să asigur finanțarea acestei construcții. Nu este un lucru ușor, dar nu mă dau în lături. Competițiile într-o federație sportivă sunt doar partea vizibilă a acesteia. Restul înseamnă muncă, pricepere și mai ales voința de a face ce trebuie. Știu că mulți o să încerce împiedicarea funcționării federației. Este o caracteristică a nației.

Din 1988 am carnet de șofer. Am înțeles că ai un copil care vrea să facă performanță în pescuit sportiv. Știe unde mă găsește!ticairlandezu scrie:Neaa Fanee,de cand ti-ai luat tu ...carnet de "covrig"apsalba scrie: PS Eram puțin obosit. Condusesem mașina toată noaptea pentru a ajunge la București. Oricum, nu haina face pe om, ci „stofa”.![]()
![]()
![]()
![]()
Sau iarasi vrei sa demonstrezi, neaparat, cat esti de Mitoman![]()
Uite Bogdane!!!! cu cine stai tu de vorba...io te credeam om serios

Sâmbătă am convocat sportivii legitimați ai Clubului Cetate Alba Iulia pentru a face echipele ce vor participa la competițiile oficiale organizate de federație.