un vis cu un termen de realizare este un obiectiv.
Asadar cam pe CAND toate astea?
Ca sa stim CAND vom vorbi despre aceste realizari la timpul trecut, ca viitorul stim ca suna bine.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu multumesc ,esti un dragutapsalba scrie:zamfi,
Te invit maine la Carbu arini sa facem o partida in doi. O sa cunosti si lotul Clubului sportiv CETATE. O sa fie si prietenul tau Lucian Crisan.
In curand vor intra multi pescari de stationar din Alba in Clubul Cetate Alba Iulia. Unii sunt chiar tineri de persepectiva care vor sa faca performanta. Nu cred ca AGVPSR va fi locul in care se vor regasi. Pana acum nu au avut alternativa. Acum au.Zamfi scrie:Nu multumesc ,esti un dragutapsalba scrie:zamfi,
Te invit maine la Carbu arini sa facem o partida in doi. O sa cunosti si lotul Clubului sportiv CETATE. O sa fie si prietenul tau Lucian Crisan.Partidele astea in doi imi suna putin ciudat si prefer sa le evit ,mai ales ca din cate imi amintesc nu erai genul meu
![]()
...
Insa pe Lucian poti sa-l saluti din partea mea si zic sa tii bine de el acum daca tot l-ai prins!Lucian ,desi varsta a trecut peste el ca peste noi toti ,ramane unul dintre cei mai buni pescari de stationar care i-a dat judetul Alba si probabil Ardealul . In alte conditii probabil nu s-ar fi oprit la vicecampion national . Dar oricum subiectul e altul ...Desi am primit sfaturi pline de intelepciune in ceea ce priveste acest topic ,uite ca am scris deja o juma de pagina.Insa acum m-am oprit pentru ca mai citesc alte lucruri mai ...
Sara buna!
1. "competitii in marile aglomerari urbane"apsalba scrie: Pe scurt, strategia este sa desfasuram competitii in marile aglomerari urbane unde si sponsorul sa se bucure de vizibilitate pe masura banilor investii.
Alta sursa de finantare sunt veniturile din activitati economice directe, prin crearea propriei infrastructuri.