Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Tavi » 12 Apr 2013, 17:56

Astea sunt vise.
un vis cu un termen de realizare este un obiectiv.
Asadar cam pe CAND toate astea?
Ca sa stim CAND vom vorbi despre aceste realizari la timpul trecut, ca viitorul stim ca suna bine. :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 12 Apr 2013, 18:03

Fane , daca ai rezolvat-o cu finantarile ,cu locatiile ,cu autorizari ,cu tot ce trebuie ,ma gandesc eu ca o fi de bine! Mai ramane sa-ti dai demisia din functie pentru ca aceasta federatie sa inceapa sa aiba credibilitate si sa-ti vina pescarii de competitie ...Observa ca nu am spus sportivi! :lol: Vorbesc serios acum! Daca nu , o sa ai doar refuzuri din partea pescarilor de competitie si nu numai ,care NU mai cred in tine si in ce tot organizezi tu ! Ai avut astazi un refuz ferm din Aiud ,de la un pescar de stationar de top si daca nici asta nu-ti da de gandit...

In rest ,spor la treaba si la "basmele romanilor " insa tin sa-i avertizez pe interlocutorii tai ca tu nu mergi la pescuit deci ai timp de povesti :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Apr 2013, 19:01

zamfi,
ai luato razna?! :shock:
tu cu cine stai de vorba? cu NIMENI ?!!!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Apr 2013, 19:08

zamfi,
Te invit maine la Carbu arini sa facem o partida in doi. O sa cunosti si lotul Clubului sportiv CETATE. O sa fie si prietenul tau Lucian Crisan.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 12 Apr 2013, 19:09

Pai vezi ce se intampla cand nu ajungi pe Stolnici ...Acolo,la ora asta vorbeam altceva :lol: :headbash:

Mda ,cred ca ai dreptate ...trebuie sa-mi revin! Insa am avut azi o discutie intr-un magazin de scule in Aiud si m-am amuzat :mrgreen:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 12 Apr 2013, 19:15

apsalba scrie:zamfi,
Te invit maine la Carbu arini sa facem o partida in doi. O sa cunosti si lotul Clubului sportiv CETATE. O sa fie si prietenul tau Lucian Crisan.
Nu multumesc ,esti un dragut :mrgreen: Partidele astea in doi imi suna putin ciudat si prefer sa le evit ,mai ales ca din cate imi amintesc nu erai genul meu :lol:
...

Insa pe Lucian poti sa-l saluti din partea mea si zic sa tii bine de el acum daca tot l-ai prins! :mrgreen: Lucian ,desi varsta a trecut peste el ca peste noi toti ,ramane unul dintre cei mai buni pescari de stationar care i-a dat judetul Alba si probabil Ardealul . In alte conditii probabil nu s-ar fi oprit la vicecampion national . Dar oricum subiectul e altul ...Desi am primit sfaturi pline de intelepciune in ceea ce priveste acest topic ,uite ca am scris deja o juma de pagina.Insa acum m-am oprit pentru ca mai citesc alte lucruri mai ...
Sara buna!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Apr 2013, 19:16

Domnu'Popescu...ma inscriu intr-o asociatie federala..E aici la Arad..
Vreau sa vad cit costa participarea la concursurile federale,comparativ cu concursurile nefederale...
Saptamina viitoare,trebuie sa-mi dai carnet de membru in federatie..
Si pe cind un calendar competitional,sa stiu sa-mi organizez activitatile..??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Apr 2013, 19:32

Zamfi scrie:
apsalba scrie:zamfi,
Nu multumesc ,esti un dragut :mrgreen: Partidele astea in doi imi suna putin ciudat si prefer sa le evit ,mai ales ca din cate imi amintesc nu erai genul meu :lol:
...

Insa pe Lucian poti sa-l saluti din partea mea si zic sa tii bine de el acum daca tot l-ai prins! :mrgreen: Lucian ,desi varsta a trecut peste el ca peste noi toti ,ramane unul dintre cei mai buni pescari de stationar care i-a dat judetul Alba si probabil Ardealul . In alte conditii probabil nu s-ar fi oprit la vicecampion national . Dar oricum subiectul e altul ...Desi am primit sfaturi pline de intelepciune in ceea ce priveste acest topic ,uite ca am scris deja o juma de pagina.Insa acum m-am oprit pentru ca mai citesc alte lucruri mai ...
Sara buna!
In curand vor intra multi pescari de stationar din Alba in Clubul Cetate Alba Iulia. Unii sunt chiar tineri de persepectiva care vor sa faca performanta. Nu cred ca AGVPSR va fi locul in care se vor regasi. Pana acum nu au avut alternativa. Acum au.
Daca vreunul refuza, este liber sa o faca. Nu va alerga nimeni dupa el. Noi avem datoria sa-i anuntam ce s-a intamplat. Decizia insa le apartine. Si fumurile le vor trece. Este una din tarele cu care s-au molipsit de la un alde Tudose s.a.

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 12 Apr 2013, 22:31

Cam liniste pe aici ?!?! Nu uitati , ultima batalie inca nu sa dat si nu uitati: o sa castige cine se pregateste mai bine

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 12 Apr 2013, 22:46

apsalba scrie: Pe scurt, strategia este sa desfasuram competitii in marile aglomerari urbane unde si sponsorul sa se bucure de vizibilitate pe masura banilor investii.

Alta sursa de finantare sunt veniturile din activitati economice directe, prin crearea propriei infrastructuri.
1. "competitii in marile aglomerari urbane"

In marile aglomerari urbane nu aveti posibilitatea de organizare a unei competitii de pescuit.Lipsa obiectul muncii, sincer.
Sper ca sunteti constient ca puteti organiza competitii de pescuit pipitze in marile aglomerari urbane. Strict asta.
In marile aglomerari urbane peste este doar in magazine.
Si in magazine nu te lasa aia nici macar la un C&R furisat.

Aparent traiesc si-mi desfasor activitatea intr-un oras care se poate numi aglomerare urbana.
Va rog sa-mi precizati cam ce vizibilitate puteti oferi uneia din firmele mele, asta presupunand ca deja munca aia grea, de convins si identificat sponsorul e deja rezolvata, eu fiind pescar si dispus sa va sponsorizez in loc sa dau bani la buget.
Scurt,sec si la obiect, nu pe dupa piersic va rog

2."activitati economice directe, prin crearea propriei infrastructuri"

Sa inteleg ca o sa prestati servicii?
Bobinat textilul pe tambur? Legat carlige? Cursuri intensive de pescuit?

Sau sa inteleg ca va orientati spre productie/comert?
O puneti de o plantatie de rame si lipitori?
Ceva viermusi la cutiute personalizate?
O microproductie de boilies?

Sau mergeti pe ceva clasic, pescaresc, care are legatura cu norocul si priceperea?
Niste pacanele federative

Stimate domn, pentru a nu mai avea parte de atitudini condescente din partea mea, v-as ruga sa fiti putin mai exact si sa nu mai vindeti povesti.
Ca tot va aveti un master in management, expectantele mele de la dumneavoastra sunt putin mai mari, nu ma astept sa discut la nivel de vise de fata mare, cu cal alb si fat frumos.
Eu chiar vorbeam serios si va luam in serios.

Scrie răspuns