Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 12:52

georgelukas scrie:Si, ca sa fiu consecvent, uitati si asociatii de pescuit gen asociatii si nu federatii sportive:

http://www.anglingtrust.net/default.asp
http://portale.fipsas.it/

Deci, se poate si asa. De ce puii mei nu se poate in Romania, intr-o forma sau alta? Chiar nu puteti da mana toti cei implicati in organizari sa faceti un lucru ca lumea? Va injurati, va balacariti, va atacati non stop, si fiecare ar vrea sa fie rege pe domeniul lui. Nu se poate. Adica, nu se mai poate. E contra perfomant.

Ca atare, Federatie, AGVPS, Ligi, Cluburi dati-va mana si faceti un lucru bun pentru pescari si vor fi lucruri bune pentru toata lumea. Altfel doar neghina vom culege toti!
Explicația este foarte simplă și este tipic românească. Fiecare dintre vorbitori este de acord cu necesitatea unei federații sportive naționale serioase, dar nu este bună decât dacă este făcută de el. Credeam că ai înțeles acest lucru.
Problema AGVPSR este una simplă, dar nu vrea să o accepte. Ea, fiind înregistrată ca asociație, nu se poate califica drept federație sportivă ci doar ca și club sportiv. Prin adresă oficială, am notificat AGVPSR de faptul că federația s-a constituit și i-am rugat să se autorizeze ca structură sportivă și pot formula cerere de afiliere la federație. AGVPSR a făcut demersurile necesare la MTS, dar i s-a pus condiția ca să despartă pescuitul sportiv de vânătoare întrucât vânătoarea nu este sport, iar lucrul acesta a părut AGVPSR de neacceptat. Problema era că prin separarea celor două activități, trebuia împărțit patrimoniul, iar aici este o problemă care nu poate fi rezolvată decât de DIICOT. Și știu ce spun!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Noi 2013, 12:53

georgelukas scrie:Ca atare, Federatie, AGVPS, Ligi, Cluburi dati-va mana si faceti un lucru bun pentru pescari si vor fi lucruri bune pentru toata lumea. Altfel doar neghina vom culege toti!
Atata timp cat exista escrocul mitoman la conducerea cooperativei ,asta care vrea sa faca bani din vanzarea permiselor de pescuit {ca pentru asta si-a infiintat cooperativa ) , nu exista cale de solutionare a conflictului
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 13 Noi 2013, 12:54

apsalba scrie:
zavera scrie:
apsalba scrie:Acest proiect are o groază de hibe. Iclusiv pe cea care reduce pescuitul sportiv doar la competiție!
Tocmai că asta nu-i o hibă. Sportivul este ăla care participă la competiţie, aşa cum esenţa sportului este competiţia, nu afacerea unor patroni sau preşedinţi de tot felul (nu mă refer neapărat la dvs).
Legea 69/2000
Art. 1
(1) Prezenta lege reglementeaza organizarea si functionarea sistemului national de educatie fizica si sport in Romania.
(2) In sensul prezentei legi, prin educatie fizica si sport se intelege toate formele de activitate fizica menite, printr-o participare organizata sau independenta, sa exprime sau sa amelioreze conditia fizica si confortul spiritual, sa stabileasca relatii sociale civilizate si sa conduca la obtinerea de rezultate in competitii de orice nivel.
(3) Termenii folositi in textul legii au semnificatia stabilita in anexa care face parte integranta din prezenta lege.

Să-ți traduc? Hai, că te-am rugat ceva!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prin "educatie fizica si sport". Vreti sa va traduc ce inseamna aceasta LOCUTIUNE ?
Chiar si sistemul national se numeste de "educatie fizica si sport".

Eu cand merg iarna la schi, in locatia aleasa de mine si pe banii mei, fac sport, conform regulilor Federatiei Romane de Schi si Biatlon?
Chiar va faceti ca nu pricepeti!
Hai ca si eu v-am rugat un lucru. :wink:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 12:56

Mister Fisherman scrie:
georgelukas scrie:Ca atare, Federatie, AGVPS, Ligi, Cluburi dati-va mana si faceti un lucru bun pentru pescari si vor fi lucruri bune pentru toata lumea. Altfel doar neghina vom culege toti!
Atata timp cat exista escrocul mitoman la conducerea cooperativei ,asta care vrea sa faca bani din vanzarea permiselor de pescuit {ca pentru asta si-a infiintat cooperativa ) , nu exista cale de solutionare a conflictului
Îți promit că dacă vii și candidezi la conducerea federației eu voi fi primul care te susține. Hai, curaj!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Noi 2013, 13:04

N-am veleitatile tale de "conducator: si nici nu ma intererseaza asa ceva , am din ce sa traiesc , spre deosebire de altii ...
Problema mea este disocierea clara a pescuitul de competitie de cel recreativ/hobby , sper ca ai inteles !
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 13 Noi 2013, 13:06

georgelukas scrie:Zavera :shock: :shock: :shock:

Eu nu am ce cauta la astfel de finale. :)) cu 10 concurenti.

Tocmai am scris acolo ca vreau cat mai multi pescari, cat mai multe etape. :))

Acum, ce facem, incepi sa ma injuri si pe mine? Injura singur ...
Nu, scuze dacă ai înţeles aşa ceva, nici pomeneală.
Problema este că ai susţinut că nu te poţi afirma în competiţiile AGVPS-ului din cauza unora sau altora.
Eu cred că altele sunt motivele! Inclusiv pentru competiţiile slabe şi puţine.
Între altele, lipsa de resurse financiare, lipsa de piste de concurs, lipsa de organizatori şi, nu în ultimul rând, lipsa de interes. Inclusiv a AGVPS.
Aşa cum v-a scris şi dl. Razvan M., puneţi osul la treabă, banul jos şi organizaţi-vă, ca spinning-ul şi carpfishing-ul.
Nu aşteptaţi de la alţii, nici de la AGVPS (care consideră asta o corvoadă), nici de la federaţie (care având zero resurse) este cu ochii tot la buzunarul dvs.
Ori vă organizaţi singuri, cu mai puţine cheltuieli, ori susţineţi şi structuri parazitare în spate.
Faceţi 250-300 de zile de concurs şi antrenament dacă vă ţin curelele, dar nu vă creaţi iluzia că vă va fi mai bine dacă vă jegmăneşte dl.Popescu sau dl. Şelaru.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 13:13

Mister Fisherman scrie:N-am veleitatile tale de "conducator: si nici nu ma intererseaza asa ceva , am din ce sa traiesc , spre deosebire de altii ...
Problema mea este disocierea clara a pescuitul de competitie de cel recreativ/hobby , sper ca ai inteles !
Am înțeles. Ești prea competent pentru federație! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Problema ta este altundeva. Cred că ai fost dat de 6 ani la școală! De mă jignești dacă nu mă cunoști? Poate ai o explicație plauzibilă. Nu pentru mine, ci pentru cei care îți citesc mizeriile pe care le spui la adresa mea!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Noi 2013, 13:16

Sa-ti mai amintesc faptul ca esti doar un escroc marunt pus pe capatuiala ?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 13:18

Mister Fisherman scrie:Sa-ti mai amintesc faptul ca esti doar un escroc marunt pus pe capatuiala ?
Nu trebuie să-mi amintești, ci să demonstrezi acest lucru. Faptul că te ascunzi sub un nick name este o dovadă că ceea ce spui este o calomnie. Altfel, demult ne întâlneam într-o instanță. Iar acolo trebuia să vii cu probe!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Noi 2013, 13:24

Uite aici dovada

http://www.primarianoslac.ro/hotarari-a ... n-30062011

Art.2. Motivul rezilierii contractului de concesiune este nerespectarea prevederilor contractuale de la cap V art.4 din contractul de concesiune privind neplata redeventei in suma de 11.878.39 lei

Si ai grija mare cu amenintarile ca s-ar putea sa-ti deschida cineva dosarele de pe vremea cand erai sifonar :wink:

Scrie răspuns