apsalba scrie:Ce sunt ?ia recreativi?
Capitolul 7. Pescuitul de agrement :
recreativ, sportiv ?i turistic
Art. 2. (1) Pescuitul de agrement reprezint? activit??i necomerciale de pescuit care exploateaz? resursele acvatice vii în scop
recreativ, sportiv sau turistic ?i se practic? în ecosisteme acvatice naturale ?i amenajate.
(2) Pescuitul
recreativ se efectueaz? pe baza unui permis nominal valabil pe o perioad? calendaristic? determinat? (1zi/ 1 s?pt?mân?/1lun?/ 2 luni/...un an calendaristic) de maxim un an de zile, a tichetului teritorial ?i carnetului de capturi emise de Agen?ia Na?ional? pentru Pescuit ?i Acvacultur? ?i eliberate de asocia?iile de pescari autorizate.
(3) Pescuitul sportiv se efectueaz? pe baza unui permis nominal emis de Agen?ia Na?ional? pentru Pescuit ?i Acvacultur? în acord cu Federa?ia Român? de Pescuit Sportiv ?i eliberat de federa?ie.
(4) Pescuitul turistic se efectueaz? pe baza unui permis nominal valabil pe o perioad? caladaristic? determinat? (1zi/ 1 s?pt?mân?) ?i a tichetului teritorial emise de Agen?ia Na?ional? pentru Pescuit ?i Acvacultur? ?i eliberate de asocia?iile de pescari sau persoanele juridice autorizate pentru aceast? activitate.
Adic? pescarii care pescuiesc în scop recreativ, dup? cum este de p?rere înstitu?ia public? responsabil?.
Cred c? v-am l?murit, nu trebuie s?-mi mul?umi?i, m? bucur c? v-am fost de folos.