Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 12:19

lazarini scrie:
apsalba scrie:Ce sunt ăia recreativi?
Nu mai fa pe prostul ca poate ramai asa (e o replica pe care ai folosit-o si tu, asa ca nu sari ca ars).
OUG 23/2008
Art. 2
271. pescar sportiv - persoana fizică deţinătoare a unui permis de pescuit recreativ/sportiv, eliberat de asociaţiile de pescari sportivi legal constituite;

Unde găsesc noțiunea de pescar recreativ?

Hai, nu fă pe prostul! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Noi 2013, 12:19

lazarini scrie:Nu prea are cum AGVPS sa infiinteze o alta federatie, legile romane sunt clare in acest sens: o ramura de sport, o federatie.
Eu zic ca nu sunt atat de clare din moment ce exista atate federatii pe o ramura de sport
Exemple :

F.R. Arte Martiale
F.R. Arte Martiale de Contact

F.R. Karate Kyokushin
F.R Karate Kyokushinkai–IKO 2
F R Karate Tradiţional
F.R Karate WKC

F.R. Taekwondo I.T.F.
F.R. Taekwondo W.T.F.
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 13 Noi 2013, 12:20

apsalba scrie:Ce sunt ăia recreativi?
Capitolul 7. Pescuitul de agrement : recreativ, sportiv și turistic

Art. 2. (1) Pescuitul de agrement reprezintă activităţi necomerciale de pescuit care exploatează resursele acvatice vii în scop recreativ, sportiv sau turistic și se practică în ecosisteme acvatice naturale și amenajate.
(2) Pescuitul recreativ se efectuează pe baza unui permis nominal valabil pe o perioadă calendaristică determinată (1zi/ 1 săptămână/1lună/ 2 luni/...un an calendaristic) de maxim un an de zile, a tichetului teritorial și carnetului de capturi emise de Agenția Națională pentru Pescuit şi Acvacultură și eliberate de asociațiile de pescari autorizate.
(3) Pescuitul sportiv se efectuează pe baza unui permis nominal emis de Agenția Națională pentru Pescuit şi Acvacultură în acord cu Federația Română de Pescuit Sportiv și eliberat de federație.
(4) Pescuitul turistic se efectuează pe baza unui permis nominal valabil pe o perioadă caladaristică determinată (1zi/ 1 săptămână) și a tichetului teritorial emise de Agenția Națională pentru Pescuit şi Acvacultură și eliberate de asociațiile de pescari sau persoanele juridice autorizate pentru această activitate.

Adică pescarii care pescuiesc în scop recreativ, după cum este de părere înstituţia publică responsabilă.

Cred că v-am lămurit, nu trebuie să-mi mulţumiţi, mă bucur că v-am fost de folos.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 13 Noi 2013, 12:22

apsalba scrie:
zavera scrie:
apsalba scrie:zavera,
Se pare că nu ai priceput nimic. Sportivii trebuie să se apropie de cluburi, nu de federație.
Cât despre altă federație sportivă, mai are de așteptat. Nu se mai poate constitui alta. Va trebui într-un final să vă obișnuiți toți cu această realitate.
http://mts.ro/federatii-sportive/page/3/
Păi sportivii fac şi acum parte din cluburi, deci sunt mai mult decât aproape, sunt chiar în interiorul cluburilor.
Iar dacă sportivii nu agrează federaţia dvs, este clar că nici cluburile nu vă vor. Altfel, rămân fără sportivi.

Formularea de mai sus vă convine mai mult ?

Pe de altă parte, atâta timp cât nici actuala federaţie nu prea este agreată, nici eu nu văd rolul alteia. Probabil nici sportivii, atâta timp cât şi cu federaţia dvs, şi cu AGVPS-ul, tot ei suportă din buzunar.
AGVPS-ul are arici la buzunare, dar nici dvs nu decontaţi cheltuielile (mă, rog, cluburile federale, cum este Cetate Deva-dar e cam tot aia), iar Andrei Vlădeanu îi ciupeşte rău de bani.
Până la urmă, pentru ei este mai bine aşa.
Sportivii din ligi se organizează, iar AGVPS le dă "firman" de participare la Campionatul Mondial.
Barem a;a, nu se mai cheltuie bani pe alte structuri parazitare, incapabile de a aduce ceva bun.
Nu mai da informații false. Sportivii din federație nu plătesc taxe sau alte biruri. Mai mult, cluburile le-au decontat inclusiv diurnele de deplasare. Intreabă-ți concitadinii din Arad, pentru conformitate. Știu că-i cunoști!
Eu nu sunt din Arad, ma confundaţi. Sunt născut-crescut în Piteşti, iar de un an sunt bucureştean. :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 12:24

zavera,
Ăla este un proiect de lege și nu este valabil până nu devine lege! Ce Dumnezeu, te-am rugat să nu faci pe prostul! :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Am o groază de prieteni în Pitești. Toți oameni foarte serioși!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 13 Noi 2013, 12:29

apsalba scrie:zavera,
Ăla este un proiect de lege și nu este valabil până nu devine lege! Ce Dumnezeu, te-am rugat să nu faci pe prostul! :lol: :lol: :lol: :lol:
Un proiect devine, la un moment dat, lege. Iar dacă percepţia autorităţilor este cea expusă de mine, dvs puteţi face şi pe surdul, şi pe orbul, inclusiv pe prostul - ca să fim quitte - că tot aşa va ieşi.
Nimic nu-i veşnic, nici măcar OUG 35/2008.

Dac[ toate ar fi ve;nice, inclusiv AGVPS-ul, dvs ce ati mai spera?

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Noi 2013, 12:32

rcorbu scrie:Daca va legati de chestii de-astea, sunt sigur ca se vor gasii cateva asociatii de protectie a animalelor care vor dorii sa interzica total pescuitul, mai ales spiningul: " ce frumos este sa infigi o ancora in botul pestelui sau sa-l agati de burta, ca se mai intampla si asta" as incerca si eu asta cu un membru al ligii de spining, sa-i infig o ancora in bot sa vad cum se simte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nu mai vorbiti prostii, va legati de tot felul de idiotenii de la proiecte facute de EBA pana la protectia patrupedelor.

AGVPS-istii latra, Fane merge mai departe.
Daca va merge mai departe sau nu , asta decide instanta ,si fi singur ca au fost puse la curent si alea cateva asociatii de protectia animaleor
Sunt cateva asociatii a caror presedinti sunt personalitati si cunosc foarte bine legislatia interna si internationala , nu muhaia ca asta de la cooperativa
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 12:32

Acest proiect are o groază de hibe. Iclusiv pe cea care reduce pescuitul sportiv doar la competiție!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Noi 2013, 12:37

mitomanul scrie:Acest proiect are o groază de hibe. Iclusiv pe cea care reduce pescuitul sportiv doar la competiție!
Vedeti cum se sparge prostanul ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Proiectul are hibe ca n-a mentionat ca , cooperativa are drept exclusiv la vanzarea permiselor de pescuit :lol: :lol: :lol: :lol:

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 13 Noi 2013, 12:37

apsalba scrie:Acest proiect are o groază de hibe. Iclusiv pe cea care reduce pescuitul sportiv doar la competiție!
Spre disperarea ta :mrgreen:

Scrie răspuns