georgelukas scrie:Eu nu m-am grabit. Ne referim aici la concursuri/competitii. Intreb, pe Adelin/Fisherman/Zavera/Dinu ce inteleg ei din declaratia publica ale lui N.Selaru???
Nu ce prostii scoate Rambo, ca nu sunt la el. Ma asteptam la AGVPS la un plan de actiune, la un interes mai ridicat catre apropierea de pescarii sportivi etc. Ori ce citesc, este un apel la oi/vite cu plangeri istorice si morale, nu o declaratie de actiune.
Astept, in continuare, de la AGVPS, fapte si masuri concrete, cu sanse de reusita, nu cretinitati cu drepturile animalelor, acuzatii de fals in acte si alte prostii de astea. Sunt in stare??? Pot sa vina cu un plan integrat de actiune si dezvoltare a sectorului competitional??? Acum, in ceasul 12. Poate un astfel de plan ar avea mai mari sanse de reusita si la CIPS!
Ma indoiesc ca se vrea. Asa ca puteti continua cu Rambo, ca e CAN CAN romanesc, de cea mai joasa speta, de centura cel mult.
Pe mine nu mă interesează, sub nici o formă, ce susţine acest domn Şelaru, după cum nu mă interesează nici politica AGVPS în domeniul pescuitului recreativ sau competiţional.
Pentru pescuit recreativ, ei fac o ofertă, iar pescarul recreativ o acceptă sau nu, după cum îl duce capul. Dacă nu-i convine, se poate adresa altor ofertanţi sau poate la bălţi cu patron sau în Deltă, unde la putere este ARBDD.
În ceea ce priveşte pescuitul de competiţie, unde România are performanţe notabile pe plan internaţional, aici a existat, există şi va exista (cel puţin în viitorul apropiat), numai AGVPS, ca membru CIPS cu drepturi depline.
Dacă se va naşte o federaţie puternică, acceptată pe plan internaţional (CIPS/FIPSed), iar aceasta va ridica nivelul calitativ al pescuitului competiţional din România, va fi foarte bine.
Dar, aşa cum se prezintă acum federaţia, sunt puţine şanse, iar metodele, stilul şi comportamentul dlui preşedinte Popescu nu apropie sportivii de valoare de federaţie, ci, dimpotrivă, îi solidarizează cu AGVPS-ul.
Dacă dvs sunteţi interesat de pescuitul de competiţie şi sunteţi un adept al domnului Popescu, este foarte bine, cred că are mare nevoie de ajutor. Dar, ajutor concret, nu pe forumuri.
Este dreptul dvs, aşa cum este şi dreptul meu de a avea rezerve, nu la ideea de federaţie, ci la modul cum dl. Popescu încearcă să o impună.
Dacă eu aş fi sportiv de frunte în disciplina asta, medaliat în competiţii mondiale, iar dl. Popescu mi s-ar adresa aşa cum se adresează altora, vă garantez că la prima întâlnire, faţă în faţă, va avea multe explicaţii de dat, iar după întâlnire, prima grijă ar fi să-şi schimbe poza din documentele de stare civilă.
Din fericire, nu suntem în această situaţie şi sper să nu ajungem vreodată.
Apropo, nu am găsit, la dl. Şelaru, nici o insultă la adresa vreunui sportiv, adept al AGVPS-ului sau "dizident".