georgelukas scrie:Eu nu m-am grabit. Ne referim aici la concursuri/competitii. Intreb, pe Adelin/Fisherman/Zavera/Dinu ce inteleg ei din declaratia publica ale lui N.Selaru???
Nu ce prostii scoate Rambo, ca nu sunt la el. Ma asteptam la AGVPS la un plan de actiune, la un interes mai ridicat catre apropierea de pescarii sportivi etc. Ori ce citesc, este un apel la oi/vite cu plangeri istorice si morale, nu o declaratie de actiune.
Astept, in continuare, de la AGVPS, fapte si masuri concrete, cu sanse de reusita, nu cretinitati cu drepturile animalelor, acuzatii de fals in acte si alte prostii de astea. Sunt in stare??? Pot sa vina cu un plan integrat de actiune si dezvoltare a sectorului competitional??? Acum, in ceasul 12. Poate un astfel de plan ar avea mai mari sanse de reusita si la CIPS!
Ma indoiesc ca se vrea. Asa ca puteti continua cu Rambo, ca e CAN CAN romanesc, de cea mai joasa speta, de centura cel mult.
Pe mine nu m? intereseaz?, sub nici o form?, ce sus?ine acest domn ?elaru, dup? cum nu m? intereseaz? nici politica AGVPS în domeniul pescuitului recreativ sau competi?ional.
Pentru pescuit recreativ, ei fac o ofert?, iar pescarul recreativ o accept? sau nu, dup? cum îl duce capul. Dac? nu-i convine, se poate adresa altor ofertan?i sau poate la b?l?i cu patron sau în Delt?, unde la putere este ARBDD.
În ceea ce prive?te pescuitul de competi?ie, unde România are performan?e notabile pe plan interna?ional, aici a existat, exist? ?i va exista (cel pu?in în viitorul apropiat), numai AGVPS, ca membru CIPS cu drepturi depline.
Dac? se va na?te o federa?ie puternic?, acceptat? pe plan interna?ional (CIPS/FIPSed), iar aceasta va ridica nivelul calitativ al pescuitului competi?ional din România, va fi foarte bine.
Dar, a?a cum se prezint? acum federa?ia, sunt pu?ine ?anse, iar metodele, stilul ?i comportamentul dlui pre?edinte Popescu nu apropie sportivii de valoare de federa?ie, ci, dimpotriv?, îi solidarizeaz? cu AGVPS-ul.
Dac? dvs sunte?i interesat de pescuitul de competi?ie ?i sunte?i un adept al domnului Popescu, este foarte bine, cred c? are mare nevoie de ajutor. Dar, ajutor concret, nu pe forumuri.
Este dreptul dvs, a?a cum este ?i dreptul meu de a avea rezerve, nu la ideea de federa?ie, ci la modul cum dl. Popescu încearc? s? o impun?.
Dac? eu a? fi sportiv de frunte în disciplina asta, medaliat în competi?ii mondiale, iar dl. Popescu mi s-ar adresa a?a cum se adreseaz? altora, v? garantez c? la prima întâlnire, fa?? în fa??, va avea multe explica?ii de dat, iar dup? întâlnire, prima grij? ar fi s?-?i schimbe poza din documentele de stare civil?.
Din fericire, nu suntem în aceast? situa?ie ?i sper s? nu ajungem vreodat?.
Apropo, nu am g?sit, la dl. ?elaru, nici o insult? la adresa vreunui sportiv, adept al AGVPS-ului sau "dizident".