Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rcorbu
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de rcorbu » 13 Noi 2013, 08:39

Acum 2 ani toti il luau la misto pe Fane.
Uite ca acum federatia lui este recunoscuta de MTS, poarta negocieri pentru recunoastere internationala, face primii pasi.
Bineinteles ca exista carcotasii care nu au nimic de-a face cu ramura de "sport" a lui nea Fane, da de ce sa comenteze ei cate ceva, ba unii chiar ii dau in cap cu legislatie europeana propusa de Elena Basescu, si chiar fac promisiuni de a-l urmarii pe Fane si intreaga lui viitoare cariera.
Interesant este faptul ca lucrurile se misca si inca spre ce doreste Fanica.

Am eu o impresie ca in spatele lui stau niste oameni cu mare influenta politica, pentru ca prea a nu a murit cand au vrut cainii, ba chiar este recunoscut la nivel de minister.
Oare pe viitor va obtine niste contracte "bune" pentru niste baieti "buni" ?
Vom vedea !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Noi 2013, 08:44

Ai si tu putina rabdare pana la congresul CIPS din aprilie 2014 si mai vorbim atunci.
Deocamdata Fane al tau nu a realizat nimic, cu exceptia faptului ca a adunat niste hartii. Ti se pare ca s-a schimbat ceva in pescuitul de competitie in cei 3 ani de cand exista federatia de carton ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Noi 2013, 08:45

Interesant este faptul ca lucrurile se misca si inca spre ce doreste Fanica.
Super tare.Vreau sa vad concurs de pescuit cu tulumba de pompieri linga apa.. :D

Si unghiile roase ale vinatorilor cind vor realiza ca au pierdut controlul suta la suta asupra permiselor..

Partea proasta este ca aceste lucruri nu au efect pozitiv asupra pestilor..apelor..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 13 Noi 2013, 08:49

georgelukas scrie:
zavera scrie:...

Datorită faptului că România este singura ţară din Uniunea Europeană care a recunoscut în mod formal pescuitul ca sport, prin încălcarea flagrantă a Convenţiei Europene privind Drepturile Animalelor, la Parlamentul European se pregăteşte o interpelare (semnată până în prezent de 67 de europarlamentari din toate familiile politice) care va fi adresată Guvernului României.
Sunt şi europarlamentari care susţin votarea unei moţiuni, care să recomande Comisiei Europene instituirea de sancţiuni financiare la adresa României.
Din partea României au semnat europarlamentarii Marian-Jean Marinescu, Corina Creţu, Traian Ungureanu, Elena Băsescu şi Cristian Preda.
Procesul de semnare continuă până pe data de 27 noiembrie a.c.

Pare cam costisitoare pentru România constituirea federaţiei, nu vi se pare, domnule presedinte ?
Pana acum Spania si Franta deja voteaza interpelarea magnificilor :lol: :lol: :lol: Asteptam si sanctiunile ... De unde naiba scoateti aberatiile astea??? (alea de mai sus).
Cu regret, dar nu prea cunoaşteţi mecanismele de funcţionare ale Uniunii Europene.

1. La Parlamentul European votează peste 700 de persoane, aşa-numiţii europarlamentari. Aceştia sunt grupaţi în familii politice (socialişti, popular-europeni, ecologişti, liberali etc). Nu votează statele sau guvernele, cum credeţi dvs.

2. Europarlamentarii, inclusiv Elena Băsescu-Eba, sunt trimişi acolo de voturile cetăţenilor, în urma unor alegeri democratice. Dacă vreo câteva zeci de mii de români au votat-o pe dna. E.Băsescu (a candidat ca independent!), înseamnă că aşa au socotit că este bine să facă.
Dacă se votează moţiunea, s-ar putea ca şi alte ţări (Franţa, Spania, Olanda etc) să ia anumite măsuri. Sau, s-ar putea să nu ia. Ştiţi de ce ? Pentru că ele sunt FRANŢA; SPANIA; OLANDA, etc, care nu sunt suspectate de diverse mânării, corupţie, haos legislativ şi, mai ales, neseriozitate. Din păcate, România noastră este mereu suspectată.
Exemplul Schengen este cel mai concludent.

Se pare că nici federaţia de pescuit nu s-a născut tocmai "natural", pe cale administrativă, ci...în justiţie!
Dacă vi se pare OK, eu nu mai vin cu alte argumente.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 13 Noi 2013, 09:25

georgelukas si rcorbu : nimeni nu are nimic impotriva unei federatii de pescuit doar ca multa lume il cunoaste de individul presedinte - mascarici ( care a cam compromis ideea de federatie) care nu are nimic comun cu pescuitul , si care nu a facut decit sa incerce sa distruga ce era deja facut (cu pasiune , munca ,sacrificii si cheltuieli ) . Tot ce e legat de persoana sa (ma refer doar la pescuit ) nu are pic de credibilitate . Fa-te prieten cu dracul pina treci puntea... si ai sa ajungi ca el.

georgelukas
junior
junior

Mesaj de georgelukas » 13 Noi 2013, 09:43

Zavera. Din p.m.d.v Federatia a fost facuta fortat si a castigat in instanta, unde practic, orice cauza tembela poate fi castigata, ca asa e justitia in Romania. E pe influente, nu se citesc nici macar dosarele. Iar sa contesti acum actele inseamna practic o mega cercetare a DNA-ului, ceea ce nu cred ca se va intampla, avand in vedere complexitatea scandalului si a personajelor implicate (nu vb. aici de Fane, vb. de alti potenti).

Acum, EBA e tembela ca asa e IQ-ul si EQ-ul fetii lu Tata. Ea a intrat in PE ca asa s-a comandat de la centru la filiale - 10 voturi de filiala ptr. EVA (sau procente sau ce puii mei au fost). Ori asta cu "Romania e singura tara ... etc" este o aberatie q.e.d.

Cand am spus SPANIA, Franta, Olanda, e clar ca europarlamentarii din Franta, Spania, Olanda etc. vor vota impotriva si vor cataloga initiativa legislativa a tembelei drept INEPTIE. Spre deosebire de Romania, aia nu prea voteaza contra intereselor tarilor membre, ori cand ai zeci de mii de pescari sportivi activi in competitii si inca ceva milioane pe langa, dar in fenomen, si o industrie de miliarde de euro aferenta, nu te p... contra vantului.

Iar cretinii aia a lui EBA sunt tot aia care au furat, la propriu, domenii de vanatoare de la AGVPS (vezi cazul Arad).

Nu dau 2 bani pe politicieni, in general. Sunt pescar si nu cunosc niciun politician roman (dincolo, cunosc macar un Charles si un Putin) cu afinitati macar de pescar sportiv (nu de genul brailelor "branconiere" lui Vantu si compania prin Delta). Aici e si buba noastra, ce nefiind organizati cum trebe, nu am facut nici un fel de lobby la politicieni, pentru interesele noastre strict competitionale, iar pe AGVPS il doare'n dos de noi.

E pacat insa de munca celor de la LRS (spinning), de la APCR (crap), de la Zalau (pescuti stationar) etc. Fiindca in general, sunt oameni care au pus suflet si puteau face ceva. Parerea mea este ca indiferent ce parte castiga, acestia trebuie adusi la n sedinte, daca trebuie, si restructurat fenomenul competitional de pescuit sportiv complet, dar intr-o versiune integrala, pe baze economice, fiindca, in fond, este un business imens cu potential, o repet.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 09:50

rcorbu scrie: Am eu o impresie ca in spatele lui stau niste oameni cu mare influenta politica, pentru ca prea a nu a murit cand au vrut cainii, ba chiar este recunoscut la nivel de minister.
Oare pe viitor va obtine niste contracte "bune" pentru niste baieti "buni" ?
Vom vedea !
Vă înșelați, domnule Corbu. În spatele meu nu stă nimeni din clasa politică, ba mai mult, membri afiliați pot să confirme punctul meu de vedere cu neimplicarea politicului în federație. Tot ce am obținut până acum am făcut respectând Legea, pe care a trebuit să o învăț, întrucât am fost conștient că la asemenea deranj nu poți avea încredere nici măcar în avocați. Asta se vede din faptul că am fost tot timpul implicat în procesele cu autoritățile și cu alte persoane juridice. Tot ce am obținut în ceea ce privește recunoașterea federației, a fost numai după ce am obținut acest lucru prin decizii definitive și irevocabile ale ICCJ prin care autoritatea statului a fost obligată să recunoască acest lucru.
Fiți convins că eu mi-am propus să respect legile și nu am intenția să profit cu nimic după federație, cu atât mai mult voi încerca să o țin (atâta timp cât voi fi președintele ei) în afara influențelor politice care nu fac altceva decât să distrugă, nu să construiască.
Dacă am rezistat până acum deranjului făcut în sistem, a fost pentru faptul că nu am depins de nimeni, ci doar de mine însumi. Și sper să rămân așa în continuare.
Faptul că ceea ce am făcut este corect reiese și din îndârjirea cu care sunt atacat în spațiul public, mizând că maculând imaginea președintelui se discredita federația. Lucru cu șanse minime de a se realiza, întrucât, deși la MTS dosarul federației a fost puricat la virgulă, nu s-au găsit elemente din care să reiasă ceva nelegal!

PS Dacă aveam pe cineva în spate, demult erau rezolvate toate problemele. Este o chestiune de bun simț!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 09:56

nucus scrie:georgelukas si rcorbu : nimeni nu are nimic impotriva unei federatii de pescuit doar ca multa lume il cunoaste de individul presedinte - mascarici ( care a cam compromis ideea de federatie) care nu are nimic comun cu pescuitul , si care nu a facut decit sa incerce sa distruga ce era deja facut (cu pasiune , munca ,sacrificii si cheltuieli ) . Tot ce e legat de persoana sa (ma refer doar la pescuit ) nu are pic de credibilitate . Fa-te prieten cu dracul pina treci puntea... si ai sa ajungi ca el.
Măi nea Caisă, de unde mă cunoști tu pe mine? Te-am chemat odată la Mânjești să stăm de vorbă și te-ai dat lovit. Ai uitat? Ce am distrus eu până acum?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 09:59

razvan m. scrie:Ai si tu putina rabdare pana la congresul CIPS din aprilie 2014 si mai vorbim atunci.
Deocamdata Fane al tau nu a realizat nimic, cu exceptia faptului ca a adunat niste hartii. Ti se pare ca s-a schimbat ceva in pescuitul de competitie in cei 3 ani de cand exista federatia de carton ?
mihuță, toate sperantele tale de până acum au eșuat lamentabil. Să ți le amintesc? A mai rămas asta cu CIPS-ul de care te agăți ca disperatul. Nu-ți dai seama că ești ridicol?
PS Apropo de FNPSR pe care tu ai dat-o defunctă: Urmărește link-ul ăsta:
http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... d_inst=107
Cauza s-a judecat astăzi!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Noi 2013, 10:00

este un business imens cu potential,
Pe acesta idee s-a mers atunci cand a fost infiintata acesta cooperativa , niste paraziti care vor sa se capatuiasca din vanzarea permiselor de pescuit si alte activitati "conexe" gen exploatarea balastierelor , ei neavamd nimic in comun cu pescuitul sau cu sportul
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns