Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
georgelukas
junior
junior

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de georgelukas » 13 Noi 2013, 10:09

Pai tocmai, Fisherman. Astia de la Bucale, de la AGVPS, chiar nu au vazut potentialul sau sunt complet desinteresati??? Sau??
Eu sincer, cand am vazut declaratia lui Selaru cum ca sunt specie tolerata si intretinuta de ei, mi-i s-a intors stomacul pe dos.
Platesc permis de mic copil, in fiecare an, de cativa ani platesc taxe la concursurile AGVPS si am incasat cred ca maxim 200 RON in toata cariera. Asa ca, personal, eu consider ca intretin AGVPS-ul, nu invers. Si eram de acord si cu taxe, permise mai scumpe numai sa faca treaba!!!

Prostia se plateste, indiferent cand si cum. Totdeauna. Si apoi plangem de cat de prosti am fost la momentul t. Iar lipsa de initiativa si pasivitatea sunt cele mai crunte dintre greseli.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 13 Noi 2013, 10:20

apsalba nu am spus cu rautate ca poate exista niste oameni politici in spate, dar practica dovedeste faptul ca orice activitate sportiva are cativa oameni influenti, politic sau financiar, care acorda sprinjin.
Sa nu intelegeti ca asest lucru este ceva rau, si poate ca ar trebuii sa cautati un astfel de ajutor.
Luati de exemplu: gimnastica, atletismul, handbalul, e.t.c, sporturi care nu aduc profit dar aduc "imagine", si care au in spate oameni influenti ce ajuta din pasiune si poate pentru recunoasterea lor personala in lumea "buna".

Un exemplu negativ este AGVPS care are conducere de top ( politic si material ), dar care din pacate sunt doar vanatori, nu si pescari, iar de aici pleaca marele dezinteres pentru pescuit in aceasta mare asociatie.

Iar personal ce nu mi-a placut la D-vs. este faptul ca ati inceput cu procesele impotriva unor pescari de competitie recunoscuti pentru performantele lor.
Pe acestia trebuie sa-i castigati pentru a avea o federatie cu sportivi experimentati.
Daca vor fi convinsi de actiunile Federatie, vor venii singuri.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 13 Noi 2013, 10:22

georgelukas scrie: Eu sincer, cand am vazut declaratia lui Selaru cum ca sunt specie tolerata si intretinuta de ei, mi-i s-a intors stomacul pe dos.
Chiar, unde ai vazut asta ? ca este chiar interesat.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Noi 2013, 10:23

georgelukas scrie:Prostia se plateste, indiferent cand si cum. Totdeauna. Si apoi plangem de cat de prosti am fost la momentul t. Iar lipsa de initiativa si pasivitatea sunt cele mai crunte dintre greseli.
Prostia si pasivitatea celor de la AGVPS care au lasat sa se ajunga in acest punct , cu toate ca ,tot ce credem ca vedem noi acum si intelegem , in realitate au alte valente mult mai subtile
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 13 Noi 2013, 10:30

apsalba : am spus ca ai incercat sa distrugi ! Ca n-ai reusit si nici nu vei reusi e cu totul altceva.

georgelukas
junior
junior

Mesaj de georgelukas » 13 Noi 2013, 10:41

rcorbu scrie:
georgelukas scrie: Eu sincer, cand am vazut declaratia lui Selaru cum ca sunt specie tolerata si intretinuta de ei, mi-i s-a intors stomacul pe dos.
Chiar, unde ai vazut asta ? ca este chiar interesat.
Pai, cum sa inteleg asta:
"De reţinut că A.G.V.P.S. din România a susţinut şi susţine mişcarea competiţională în domeniul pescuitului de competiţii fără nici un interes pecuniar trecut, prezent sau de viitor, dintr-o simplă obligaţie istorică morală, cheltuind sume concrete de bani în acest scop [..]" N. Selaru

Textul complet: http://agvps.ro/docs/ist.pdf

Eu inteleg de la N. Selaru sa suntem un grup de pescari ce consumam resurse umane, materiale si finaciare de la AGVPS, un fel de paraziti pe care ne mentin langa ei, din cosiderente istorice si morale. Nu ca i-ar interesa sa ne dezvoltam si sa obtina un profit din businessul asta. Asta cum sa o catalogam??? In ce registru??? De inteligenta, prostie, proactiv sau pasiv???

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Noi 2013, 10:44

apsalba scrie: În spatele meu nu stă nimeni ba mai mult, membri afiliați pot să confirme punctul meu de vedere cu neimplicarea politicului în federație. Tot ce am obținut până acum am făcut respectând Legea, pe care a trebuit să o învăț, întrucât am fost conștient că la asemenea deranj nu poți avea încredere nici măcar în avocați. Asta se vede din faptul că am fost tot timpul implicat în procesele cu autoritățile și cu alte persoane juridice. Tot ce am obținut în ceea ce privește recunoașterea federației, a fost numai după ce am obținut acest lucru prin decizii definitive și irevocabile ale ICCJ prin care autoritatea statului a fost obligată să recunoască acest lucru.
Fiți convins că eu mi-am propus să respect legile și nu am intenția să profit cu nimic după federație, cu atât mai mult voi încerca să o țin (atâta timp cât voi fi președintele ei)
Dacă am rezistat până acum deranjului făcut în sistem, a fost pentru faptul că nu am depins de nimeni, ci doar de mine însumi. Și sper să rămân așa în continuare.
Faptul că ceea ce am făcut este corect reiese și din îndârjirea cu care sunt atacat în spațiul public, mizând că maculând imaginea președintelui se discredita federația.
Hei Rambo, ia zi tu sincer: inca te mai onanizezi cu buletinul in mana?! ...ca prea te mangai pe piept cand zici de toate alea, cand ii faci praf tu singur pe toti... :lol: :lol: :lol:
Imagine
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 13 Noi 2013, 10:49

Stai asa, nu te grabii, este vorba doar de competitiile de pescuit, pe care le percepe doar ca pe o obligatie istorica.
Ar reiesii ca s-ar putea debarasa de ele daca se iveste ocazia.
Pentru ceilalti pescari nu se fac observatii, ca banii lor este buni, dar poate ar fi dispus sa renunte la organizarea de concursuri care nu prea aduc mult profit in asociatie, poate doar recunoastere pe plan sportiv, da nu-l intereseaza.

georgelukas
junior
junior

Mesaj de georgelukas » 13 Noi 2013, 11:02

Eu nu m-am grabit. Ne referim aici la concursuri/competitii. Intreb, pe Adelin/Fisherman/Zavera/Dinu ce inteleg ei din declaratia publica ale lui N.Selaru???

Nu ce prostii scoate Rambo, ca nu sunt la el. Ma asteptam la AGVPS la un plan de actiune, la un interes mai ridicat catre apropierea de pescarii sportivi etc. Ori ce citesc, este un apel la oi/vite cu plangeri istorice si morale, nu o declaratie de actiune.

Astept, in continuare, de la AGVPS, fapte si masuri concrete, cu sanse de reusita, nu cretinitati cu drepturile animalelor, acuzatii de fals in acte si alte prostii de astea. Sunt in stare??? Pot sa vina cu un plan integrat de actiune si dezvoltare a sectorului competitional??? Acum, in ceasul 12. Poate un astfel de plan ar avea mai mari sanse de reusita si la CIPS!

Ma indoiesc ca se vrea. Asa ca puteti continua cu Rambo, ca e CAN CAN romanesc, de cea mai joasa speta, de centura cel mult.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 11:18

AGVPSR are această posibilitate, doar aici:
http://portal.just.ro/300/SitePages/Dos ... d_inst=300
În urma soluționării dosarului 7224/2/2011 de către ICCJ, am cerut repunerea pe rol a cauzei!
Dizolvarea s-a cerut pentru organizarea CM de crap 2012 fără a fi autorizată în acest sens!

Scrie răspuns