http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... d_inst=107
Ai înțeles?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Știu că ești foarte bine documentat. La ce specie s-a câștigat în acest an Campionatul Mondial de staționar din Polonia?georgelukas scrie:Acum sunt înjurat și de Fane! Ce sa caut eu la obletareala aia?
Revin: lasa prostiile, baga treaba cu permisele. Fugi ca dracu de tamaie de problema asta.apsalba scrie:Știu că ești foarte bine documentat. La ce specie s-a câștigat în acest an Campionatul Mondial de staționar din Polonia?georgelukas scrie:Acum sunt înjurat și de Fane! Ce sa caut eu la obletareala aia?
Mulțumesc!
Sportivi de performanta sunt si Benzar, Petrisor, Nutzu Sabau, si multii altii, care nu fac de rusine pescuitul romanesc, si chiar daca nu fac parte din Federatie, eu zic ca trebuie tratati cu respect.apsalba scrie: Ai avut impresia că te-am înjurat? Am vrut doar să spun că sportivi de performanță sunt doar cei legitimați de federație, indiferent de numărul lor. Și cred că Florin Așchioapei și Cătălina Kiss sunt niște oameni onorabili și nu merită șifonați pe forumuri.
L-am tot explicat, dar pentru tine o mai fac odată. După lungi discuții purtate cu administratorii resurselor acvatice vii (cu legile pe masă) au ajuns și ei la concluzia că ei sunt administratorii peștelui, nu ai pescuitului sportiv. Administratorul pescuitului sportiv este FRPS. Să-ți explic de ce? Nu cred, pentru că știi.lazarini scrie:Revin: lasa prostiile, baga treaba cu permisele. Fugi ca dracu de tamaie de problema asta.apsalba scrie:Știu că ești foarte bine documentat. La ce specie s-a câștigat în acest an Campionatul Mondial de staționar din Polonia?georgelukas scrie:Acum sunt înjurat și de Fane! Ce sa caut eu la obletareala aia?
Mulțumesc!
Deci: care este punctul de vedere al federatiei cu privire la problematica eliberarii permiselor de pescuit care asigura titularului accesul la RAV?
Păi asta încerc și eu. Degeaba ești un pescar excelent, dacă rezultatele pe care le obții nu-ți folosesc la nimic. Federația vrea doar să sprijine pescarii sportivi, nu să-i jecmănească, cum aberează unii pe aici. Și, dacă tot ești fan AGVPSR, întreabă-i unde se duc cele 100 de miliarde de lei vechi încasați din cotizațiile așa zișilor membri AGVPSR - pescari sportivi. Cred că poți evalua câte s-ar putea face cu acești bani dacă nu s-ar fura.georgelukas scrie:La babusca. Englezii, la babusca.
Acum, nu am spus ca obletele nu e peste de concurs. Am scris ca sa ma duc la o Finala Nationala cu 10 pescari, 90% din ei sub nivelul primilor 60 de pescari din tara, nu ma intereseaza. E un concurs fara pic de atractivitate pentru mine, mai ales cand singurul peste prezent este obletele. PAS.
Am exagerat si eu cu injuratura, nu o luati ad literam, am vrut sa punctez ca nu imi plac atacurile sub centura si nici aluziile la calitatea personala. Discutam situatii aici (eu, cel putin), nu persoane.
apsalba scrie: L-am tot explicat, dar pentru tine o mai fac odată. După lungi discuții purtate cu administratorii resurselor acvatice vii (cu legile pe masă) au ajuns și ei la concluzia că ei sunt administratorii peștelui, nu ai pescuitului sportiv. Administratorul pescuitului sportiv este FRPS. Să-ți explic de ce? Nu cred, pentru că știi.
Permisul de pescuit este un document care oferă deținătorului calitatea de pescar sportiv. Să-ți mai dau temeiul de drept?
Pescuitul se practică pentru agrement, recreere și competiție. Corect?
De ce sunt luate în evidență structurile sportive de pescuit? Vezi art. 25 din OUG 23/2008. Am spus structuri sportive de pescuit pentru că am o decizie a ICCJ în acest sens.
Cred că ai tras concluzia.
Vezi și legea nr. 117/1999.
Pai a raspuns deja. In stilul lui caracteristic, evident, ferindu-se sa spuna direct ca in viziunea lui orice amarat care vrea sa dea cu batul intr-o balta apartinand domeniului public al statului este obligat in prealabil sa achite contravaloarea "serviciului" la federatie.rcorbu scrie: Si cum vedeti apsalba gestionarea dreptului de a pescuii pentru cei care o fac pentru recreere ?
Ei nu sunt interesati de competitii ci doar vor sa se relaxeze sau sa invete sau sa-si imbunatateasca tehnicile dar in afara sistemului competitional.