http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... d_inst=107
Ai în?eles?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
?tiu c? e?ti foarte bine documentat. La ce specie s-a câ?tigat în acest an Campionatul Mondial de sta?ionar din Polonia?georgelukas scrie:Acum sunt înjurat ?i de Fane! Ce sa caut eu la obletareala aia?
Revin: lasa prostiile, baga treaba cu permisele. Fugi ca dracu de tamaie de problema asta.apsalba scrie:?tiu c? e?ti foarte bine documentat. La ce specie s-a câ?tigat în acest an Campionatul Mondial de sta?ionar din Polonia?georgelukas scrie:Acum sunt înjurat ?i de Fane! Ce sa caut eu la obletareala aia?
Mul?umesc!
Sportivi de performanta sunt si Benzar, Petrisor, Nutzu Sabau, si multii altii, care nu fac de rusine pescuitul romanesc, si chiar daca nu fac parte din Federatie, eu zic ca trebuie tratati cu respect.apsalba scrie: Ai avut impresia c? te-am înjurat? Am vrut doar s? spun c? sportivi de performan?? sunt doar cei legitima?i de federa?ie, indiferent de num?rul lor. ?i cred c? Florin A?chioapei ?i C?t?lina Kiss sunt ni?te oameni onorabili ?i nu merit? ?ifona?i pe forumuri.

L-am tot explicat, dar pentru tine o mai fac odat?. Dup? lungi discu?ii purtate cu administratorii resurselor acvatice vii (cu legile pe mas?) au ajuns ?i ei la concluzia c? ei sunt administratorii pe?telui, nu ai pescuitului sportiv. Administratorul pescuitului sportiv este FRPS. S?-?i explic de ce? Nu cred, pentru c? ?tii.lazarini scrie:Revin: lasa prostiile, baga treaba cu permisele. Fugi ca dracu de tamaie de problema asta.apsalba scrie:?tiu c? e?ti foarte bine documentat. La ce specie s-a câ?tigat în acest an Campionatul Mondial de sta?ionar din Polonia?georgelukas scrie:Acum sunt înjurat ?i de Fane! Ce sa caut eu la obletareala aia?
Mul?umesc!
Deci: care este punctul de vedere al federatiei cu privire la problematica eliberarii permiselor de pescuit care asigura titularului accesul la RAV?

P?i asta încerc ?i eu. Degeaba e?ti un pescar excelent, dac? rezultatele pe care le ob?ii nu-?i folosesc la nimic. Federa?ia vrea doar s? sprijine pescarii sportivi, nu s?-i jecm?neasc?, cum abereaz? unii pe aici. ?i, dac? tot e?ti fan AGVPSR, întreab?-i unde se duc cele 100 de miliarde de lei vechi încasa?i din cotiza?iile a?a zi?ilor membri AGVPSR - pescari sportivi. Cred c? po?i evalua câte s-ar putea face cu ace?ti bani dac? nu s-ar fura.georgelukas scrie:La babusca. Englezii, la babusca.
Acum, nu am spus ca obletele nu e peste de concurs. Am scris ca sa ma duc la o Finala Nationala cu 10 pescari, 90% din ei sub nivelul primilor 60 de pescari din tara, nu ma intereseaza. E un concurs fara pic de atractivitate pentru mine, mai ales cand singurul peste prezent este obletele. PAS.
Am exagerat si eu cu injuratura, nu o luati ad literam, am vrut sa punctez ca nu imi plac atacurile sub centura si nici aluziile la calitatea personala. Discutam situatii aici (eu, cel putin), nu persoane.
apsalba scrie: L-am tot explicat, dar pentru tine o mai fac odat?. Dup? lungi discu?ii purtate cu administratorii resurselor acvatice vii (cu legile pe mas?) au ajuns ?i ei la concluzia c? ei sunt administratorii pe?telui, nu ai pescuitului sportiv. Administratorul pescuitului sportiv este FRPS. S?-?i explic de ce? Nu cred, pentru c? ?tii.
Permisul de pescuit este un document care ofer? de?in?torului calitatea de pescar sportiv. S?-?i mai dau temeiul de drept?
Pescuitul se practic? pentru agrement, recreere ?i competi?ie. Corect?
De ce sunt luate în eviden?? structurile sportive de pescuit? Vezi art. 25 din OUG 23/2008. Am spus structuri sportive de pescuit pentru c? am o decizie a ICCJ în acest sens.
Cred c? ai tras concluzia.
Vezi ?i legea nr. 117/1999.
Pai a raspuns deja. In stilul lui caracteristic, evident, ferindu-se sa spuna direct ca in viziunea lui orice amarat care vrea sa dea cu batul intr-o balta apartinand domeniului public al statului este obligat in prealabil sa achite contravaloarea "serviciului" la federatie.rcorbu scrie: Si cum vedeti apsalba gestionarea dreptului de a pescuii pentru cei care o fac pentru recreere ?
Ei nu sunt interesati de competitii ci doar vor sa se relaxeze sau sa invete sau sa-si imbunatateasca tehnicile dar in afara sistemului competitional.