Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 13:25

Unde scrie acolo Popescu? Eu nu mai sunt nici măcar membru la această asociație din anul 2009. Ai avut impresia că te-am amenințat?
Sifonar zici? Ia fă si aici o dovadă!

georgelukas
junior
junior

Mesaj de georgelukas » 13 Noi 2013, 13:28

Zavera, continui sa ma injuri, chiar si voalat!

Asa este. Am afirmat ca eu nu ma pot afirma din cauza unora sau altora ...ma mir ca nu m-am dus la Finala de la Tg. Jiu!

:shock: :shock: :shock:

Baga mare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 13:32

georgelukas scrie:Zavera, continui sa ma injuri, chiar si voalat!

Asa este. Am afirmat ca eu nu ma pot afirma din cauza unora sau altora ...ma mir ca nu m-am dus la Finala de la Tg. Jiu!

Baga mare.
Nimeni nu poate afirma că poate participa la competiții oficiale că așa vrea el. Vă dau câteva argumente:

Legea nr. 69/2000
Art. 13
(1) Prin sportul de performanta se urmareste valorificarea aptitudinilor individului intr-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitie, avand ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.
(2) Sportivii de performanta sunt persoanele care practica sistematic si organizat sportul si participa in competitii cu scopul de a obtine victoria asupra partenerului, pentru autodepasire sau record.
(3) Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
(4) Evidenta legitimarii si transferarea sportivilor sunt in competenta federatiilor sportive nationale, a ligilor profesioniste si a asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, potrivit statutelor si regulamentelor federatiilor sportive nationale.
(5) Sistemul competitiilor sportive oficiale pe ramuri de sport este elaborat si organizat de federatiile sportive nationale, potrivit statutelor si regulamentelor acestora.

Art. 24
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
...................................................
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.

Mai încercați!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Noi 2013, 13:35

Mitomane , mai schimba placa asta ca s-a depreciat si nu te mai baga nimeni in seama :lol:
De asta si stai toata ziau pe forumuri ,sa mai gasesti cativa fraieri :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 13:37

Mister Fisherman scrie:Mitomane , mai schimba placa asta ca s-a depreciat si nu te mai baga nimeni in seama :lol:
Ăsta-i răspunsul tău? Ești un mincinos ordinar și un laș!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Noi 2013, 13:38

Sa-i intrebam pe aia care te-au zidit in birou :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 13 Noi 2013, 13:39

georgelukas scrie:Zavera, continui sa ma injuri, chiar si voalat!

Baga mare.
Şi eu mă mir, la modul cel mai sincer.
Cel puţin la competiţia feminină, aveai asigurat un loc pe podium.
:D :D :D

Dacă scriam aşa, te puteai simţi jignit, dar, în niciun caz, înjurat. Dar, nici măcar n-am scris asta, aşa că te consider prea susceptibil şi, mai ales, sensibil.
Nu obişnuiesc să înjur, am fost altfel educat. Aşa că, mai uşor cu acuzaţiile nejustificate, iar dacă nu cunoşti sensul cuvintelor, ai DEX-ul, inclusiv on-line.
Şi nici nu cred că-ţi doreşti treaba cu "bagă mare".

georgelukas
junior
junior

Mesaj de georgelukas » 13 Noi 2013, 13:40

Acum sunt înjurat și de Fane! Ce sa caut eu la obletareala aia? Daca ma duc cu prietenii la pescuit suntem mai mulți decât cei de la Finala voastră!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 13:41

Mister Fisherman scrie:Sa-i intrebam pe aia care te-au zidit in birou :lol: :lol: :lol:
Ia întreabă-i. Lucram la revoluție la SC UTEPS SA. În care birou am fost zidit? Să-ți spun câțiva prieteni cu care ne-am ars împreună carnetele de membru PCR?
PS Eu am fost membru PCR pentru că în 1987 eram șef de secție (fără să fiu membru de partid) și m-au depistat organele și au zis că nu se poate! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2013, 13:43

georgelukas scrie:Acum sunt înjurat și de Fane! Ce sa caut eu la obletareala aia? Daca ma duc cu prietenii la pescuit suntem mai mulți decât cei de la Finala voastră!
Ai avut impresia că te-am înjurat? Am vrut doar să spun că sportivi de performanță sunt doar cei legitimați de federație, indiferent de numărul lor. Și cred că Florin Așchioapei și Cătălina Kiss sunt niște oameni onorabili și nu merită șifonați pe forumuri.

Scrie răspuns