CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 14:14

D-le Cezar , unde trebuie sa cerem intr-un mod coerent si explicit discocierea clara intre pescuitul copetitional(sportiv) si cel recreativ ?

De cate semnaturi este nevoie pentru a initia noi un proiect de lege ?

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 27 Oct 2011, 14:33

Bass Assassin scrie:D-le Cezar , unde trebuie sa cerem intr-un mod coerent si explicit discocierea clara intre pescuitul copetitional(sportiv) si cel recreativ ?

De cate semnaturi este nevoie pentru a initia noi un proiect de lege ?
Constitutia Romaniei

...........

ARTICOLUL 74
(1) Iniţiativa legislativă aparţine, după caz, Guvernului, deputaţilor, senatorilor sau unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot. Cetăţenii care îşi manifestă dreptul la iniţiativă legislativă trebuie să provină din cel puţin un sfert din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe, respectiv în municipiul Bucureşti, trebuie să fie înregistrate cel puţin 5.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.

(2) Nu pot face obiectul iniţiativei legislative a cetăţenilor problemele fiscale, cele cu caracter internaţional, amnistia şi graţierea.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Oct 2011, 14:33

Da, acesta ar trebui sa fie primul pas, sa obtzinem un ordin de ministru pentru pescuitul recreativ-sportiv pe 2012 favorabil.

Dupa care initziative de modificare a legii.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Oct 2011, 14:36

Sau convingi un parlmentar sa initieze el un proiect de lege...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 14:42

Tavi scrie:Sau convingi un parlmentar sa initieze el un proiect de lege...
Asta in cazul in care sustinem cativa din randurile noastre sa ajunga in parlament

Deci ,trebuie sa ne concentram pe planul propus de Myki

1) Permisele

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Oct 2011, 14:42

Da, dar la parlamentar trebuie sa-i dai 50 de mii de euro sa cumpere pixuri si hartie de scris ?!?!?!

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 14:48

Cum credeti ca este mai convenabil pentru voi ?

Permisele sa fie valabile de la 1 ianuarie -31 decembrie sau valabilitate un an de data cand le-am cumparat ?

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Oct 2011, 14:54

Permise pe an calendaristic.

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 14:56

Ma Turbatule e relativ penibil, cum zici tu, sa locuiesti in Franta ori Italia si sa n-ai treaba cu asociatii, permise din Romania, ANPA si altele da sa te miri cu gura mare ca-si fac unii cont sa discute astea. Nu mai zic ca stii tu precis de-acolo ce-i de facut aici.
Ei uite ca eu nu vreau sa se uite Miky maine chioras la mine ca de ce l-am propus pe Tavi si nu pe el, trebuie sa-ti cer tie voie? De vot secret ai auzit?

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 27 Oct 2011, 15:20

El Comandante scrie:Ma Turbatule e relativ penibil, cum zici tu, sa locuiesti in Franta ori Italia si sa n-ai treaba cu asociatii, permise din Romania, ANPA si altele da sa te miri cu gura mare ca-si fac unii cont sa discute astea. Nu mai zic ca stii tu precis de-acolo ce-i de facut aici.
Ei uite ca eu nu vreau sa se uite Miky maine chioras la mine ca de ce l-am propus pe Tavi si nu pe el, trebuie sa-ti cer tie voie? De vot secret ai auzit?
Citesc ceva frustrari in spatele vorbelor tale dar nu e problema. Intentia mea nu era sa te enervez.
Si ca sa o luam in ordine, desi acum sunt intr-o misiune in afara tarii, locuiesc in Bucuresti si cred ca stiu destul de bine cum sta treaba cu permisele si pescuitul.

Cred ca anul asta am fost printre putinii care au facut plata direct in contul lor prin virament bancar si s-au dus cu chitanta la sediul ANPA sa ceara permisul desi nu respectase procedura. De ce am facut asta? Pentru ca eram curios sa vad daca se poate, chiar daca exista riscul sa le dau 30 de lei degeaba.
Culmea este ca s-a putut si incurajez cat mai multi oameni sa faca asa, ca sa inteleaga si oamenii aia ca nu e nici un risc, ba din contra, e mult mai simplu pentru toti.

SI acum ca sa te mai iau putin la "tavalit", tie ti se pare normal sa te ascunzi in spatele unui nickname ca sa iti exprimi o parere dealtfel constructiva?
Din ce am urmarit pana acum, atat Miki cat si Tavi, sunt oameni cu capul pe umeri si nu cred ca te-ar privi altfel daca i-ai lua partea oricaruia dintre ei atat timp cat ai niste argumente care iti ghideaza felul in care vezi lucrurile, chiar daca a fost dat doar ca exemplu.

[LATE EDIT]Pana la urma, daca e sa o spunem corect, tocmai din cauza ca nu suntem uniti sau pentru ca unii din noi simt nevoia sa se ascunda in spatele unui alias cand isi exprima punctele de vedere nu progresam.
Cine sa ne ia in serios?

Oricum, pana la urma, atat timp cat punctul tau de vedere e contructiv, sanatate si la mai multe idei bune. Rau nu are ce sa fie.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Scrie răspuns