CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Bass Assassin
- senior
De la data efectuarii platii ! Ca Rovigneta la masina !Tavi scrie:Permise: chitanta de la trezorerie, posta, cec, whatever, valabila 1 an.

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
-
- junior
ignorati prezenta unora si continuati on-topic, ma gandesc ca nu or sa vorbeasca singuri prea mult timp 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
valabila 1 ianuarie-31 decembrie.Bass Assassin scrie:Tavi , un an calendaristic de la data eliberari permisului sau cum ?
Nu se mai elibereaza permis, nu mai exista "permis" doar plata unei taxe dovedita cu chitanta. Scutesti cheltuieli aiurea cu tiparit si distribuit cartonase care oricum se elibereaza in baza dovezii platii....
l.e. sau valabil de la data platii, corect
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- Bass Assassin
- senior
Nu vreau sa fac polemica mai ales ca topicul mi se pare unul foarte interesant mai ales daca are sanse reale de a fi pus in aplicare.
Sa iti faci cont ca sa vorbesti din anonimat, e relativ penibil.
Imi cer scuze de alaturarea cu Shimano, ala macar avea motiv.
Sa iti faci cont ca sa vorbesti din anonimat, e relativ penibil.
Imi cer scuze de alaturarea cu Shimano, ala macar avea motiv.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Ar fi mult mai Ok daca permisul ar avea valabilitate un an de zile din momentul in care l-ai facut … daca il fac in 20 august 2011 sa fie valabil pana in 20 august 2012 …
OK fara carnetele si alte minuni de genul asta, dar atunci sa fie obligatoriu sa ai asupra ta un act de identitate ... vorba aia, daca te prinde cu 10 kile de peste in loc de 5 sa aibe cui sa dea amenda ...
OK fara carnetele si alte minuni de genul asta, dar atunci sa fie obligatoriu sa ai asupra ta un act de identitate ... vorba aia, daca te prinde cu 10 kile de peste in loc de 5 sa aibe cui sa dea amenda ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Consultarile vor avea loc, din cate am inteles, in legatura cu conditiile de practicarea a pescuitului recreativ-sportiv in 2012. Acestea vor constitui subiectul unui Ordin al Ministrului.
In consecinta, trebuie sa ne limitam la ceea ce se poate obtine prin acest Ordin, care nu poate sa contravina prevederilor legii in vigoare.
Mai explicit, acest ordin (care intra in categoria legislatiei "secundare") nu poate depasi, in nici un fel, prevederile Legii 317/2009 cu modificarile aduse de legea 219/2010.
Altfel, vom primi raspunsul clasic : "da, poate aveti dreptate, dar nu putem incalca legea. Daca se va lua in discutie modificarea legii, vom tine seama de opiniile dvs. Noi le-am notat...).
Pe de alta parte, cred ca trebuie actionat pe doua cai:
- participarea la consultari, unde sa ne aratam ferm opinia cu privire data, durata, modul de distribuire a permiselor, rolul asociatiilor, rolul ANPA etc. intr-un mod coerent si explicit.
- cerintele generale, care pot lua forma unui memoriu scris si inregistrat la ANPA, unde sa se propuna punctual modificarile de substanta ale LEGII.
Acest memoriu sa fie semnat de cat mai multi pescari, asociati sau neasociati.
Memoriul se poate depune si la o alta data !
Eu am experienta unor astfel de consultari, stiu ca rareori se obtine ceva substantial, dar ele pot avea capacitatea de a convinge autoritatile ca sutele de mii de pescari devin constienti de forta pe care o reprezinta.
Unii din ei mai si voteaza, din cand in cand...
In consecinta, trebuie sa ne limitam la ceea ce se poate obtine prin acest Ordin, care nu poate sa contravina prevederilor legii in vigoare.
Mai explicit, acest ordin (care intra in categoria legislatiei "secundare") nu poate depasi, in nici un fel, prevederile Legii 317/2009 cu modificarile aduse de legea 219/2010.
Altfel, vom primi raspunsul clasic : "da, poate aveti dreptate, dar nu putem incalca legea. Daca se va lua in discutie modificarea legii, vom tine seama de opiniile dvs. Noi le-am notat...).
Pe de alta parte, cred ca trebuie actionat pe doua cai:
- participarea la consultari, unde sa ne aratam ferm opinia cu privire data, durata, modul de distribuire a permiselor, rolul asociatiilor, rolul ANPA etc. intr-un mod coerent si explicit.
- cerintele generale, care pot lua forma unui memoriu scris si inregistrat la ANPA, unde sa se propuna punctual modificarile de substanta ale LEGII.
Acest memoriu sa fie semnat de cat mai multi pescari, asociati sau neasociati.
Memoriul se poate depune si la o alta data !
Eu am experienta unor astfel de consultari, stiu ca rareori se obtine ceva substantial, dar ele pot avea capacitatea de a convinge autoritatile ca sutele de mii de pescari devin constienti de forta pe care o reprezinta.
Unii din ei mai si voteaza, din cand in cand...