CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 13:28

Miky a nimerit-o la fix, trebuie ca acolo sa mearga niste oameni cu prestanta, care sa se impuna prin prestatie. Poti sa freci ideile aici pana poimarti si daca acolo ai trimis trei ciumeti de care rade lumea cum deschid gura, daca nu rade de cand au intrat in sala, pa si la revedere. Cu alegerea delgatilor se incepe treaba asta.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 13:32

De carcoteala ieftina suntem satui , de ce nu veniti si voi cu o propunere constructiva ?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 27 Oct 2011, 13:32

Cel mai OK ar fi daca permisele ar fi valabile un an calendaristic … adica in cazul in care eu ma duc sa imi fac permisul pe 20 martie 2012 acesta sa fie valabil pana in 20 martie 2013 … in felul asta s-ar rezolva o gramada de probleme …

O idee destul de buna ar fi si folosirea modelulul de permis pe care il folosesc astia din Italia de exemplu (in alte tari nu stiu cum e, poate e mai bine).

Adica, ma duc la primarie si le spun astora ca vreau sa imi fac permis. Cu toate documentele necesare persoana de acolo imi da un fel de carnetel unde am poza si numele meu si care este valabil timp de 6 ani de zile. Asta costa in jur de 20 si ceva de euro (nu mai retin exact) care de fapt sunt nu stiu ce timbre. Odata primit carnetelul trebuie sa merg la posta unde vars suma de 22,72 euro pe un an de zile. Plata asta se poate face si on-line prin transfer bancar de exemplu. Cu dovada efectuarii platii si cu carnetelul ala pescuiesc linistit timp de un an de zile iar anul care urmeaza am de efectuat doar plata aia de aproape 23 de euro cu precizarea ca o data la 6 ani trebuie sa ma duc sa imi schimb carnetelul ala.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 27 Oct 2011, 13:32

mda,... deci daca discutia capata abordarea asta:

1 - Permisele de pescuit !
2 - Administrarea apelor naturale

Competentele administratorului
- a) obligatiile administratorului
- b) drepturile administratorului
3 - Paza apelor, controlul si constatarea infractiunilor si a a contraventiilor
Probleme:
- cine pazeste ?
- cine controleaza ?
- cine are dreptul de constatare a contraventiilor si infractiunilor, si de aplicare de sanctiuni
- stabilirea sanctiunilor pentru fiecare forma de incalcare a legii
4 - ingrijirea, conservarea si intretinerea apelor naturale
- cine face intretinerea ?
- drepturile celor care intretin apele
- obligatiile celor care intretin apele
- sursele din care pot asigura intretinerea, daca obligatia intretinerii nu revine statului
5 - conditiile de practicare a pescuitului recreativ
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 13:36

anem - buna si ideea ta

Miky - exact asa trebuie sa discutam , pe puncte . foarte bine ca ai facut un plan

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 13:38

Delegati sa fie Tavi, nucus si jhonny. Ar fi foarte bun si anem, daca poate veni.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 27 Oct 2011, 13:42

El Comandante scrie:Delegati sa fie Tavi, nucus si jhonny. Ar fi foarte bun si anem, daca poate veni.
:arrow:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 27 Oct 2011, 13:44

Bass Assassin, nu trebe sa dau eu voie, io am luat-o ca pe o discutie libera in care fiecare merita sa isi spuna parerea atata timp cat o face la obiect si crede ca parerea lui e buna si aduce ceva nou, sau o completare la ce s-a spus !
De aia mi s-a parut ca trebe stabilite ideile principale intai, adica temele !
pasul 2 - ideile principale trebe dezvoltate sub toate aspectele
pasul 3 - concretizarea concluziilor in forma in care delegatia le va sustine in fata ANPA (ca texte sau ca teme de viitor , om vedea ce iese)
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 13:45

Anem esti fraier. Fa tu aici mama ideilor si trimite acolo doi legati la gura din nastere, sa vezi ce ramane din ideile tale. Daca esti fraier, ia-ti asta inapoi :arrow:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Oct 2011, 13:49

Permise: chitanta de la trezorerie, posta, cec, whatever, valabila 1 an.
Chitanta atesta ca ai platit suma de X lei in contul cutare reprezentand taxa pescuit.
Atat, fara cartonase, carnetele, timbre, etc
Cea mai simpla si ieftina metoda.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns