CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Oct 2011, 11:09

Miky
Retzine ce itzi spun: cei mai buni politzisti au provenit din hotzi si cele mai bune sotzi din curve. (scuze , nu este un adevar permanent valabil)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Oct 2011, 11:16

pentru noi, pikemoane, fix acolo tintim, la respectarea legii
ca legea sa poata fi respectata, sunt cateva conditii: sa fie clara, justa, agreata macar in principiu de cat mai multi...care presupunem ca ar fi si dispusi sa o respecte daca e o lege buna
iar pentru ceilalti care nu o respecta...f. important, legea trebuie sa stabileasca clar si cine se ocupa de aplicarea ei...cine are dreptul si OBLIGATIA sa pazeasca apele si sa aplice sanctiuni si inclusiv sanctiuni dure pentru cei care nu-si fac treaba...
sau legea e buna asa cum e, atributiile sunt clare, lucurile sunt super organizate si trebe doar sa asteptam sa ca cei 90% care nu o respecta sa devina in timp corecti? :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 11:19

pikeman scrie: ce vreti sa faceti aici? sau .. pentru ce?
hai sa ne reprezentam la ANPA , sa cerem prohibitie corecta, sa cerem permise luate de peste tot, reciprocitate, ok, mai baieti eu va intreb pentru cine facem asta?
Pentru noi si pentru cei care vor veni dupa noi , asta in cazul in care vrem sa mai vedem pestele in ape ,nu la muzeul Antipa

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 27 Oct 2011, 11:21

Bass Assassin scrie:D-le Cezar , sunteti de acord cu formarea unui colectiv de 4-5 persoane , la nivel national , care sa reprezinte atat asociatiile car si pescarii neafiliati ?
Da, evident, oricum nu m-as fi descurcat singur ! Ideal ar fi ca aceasta delegatie sa reprezinte cat mai multe zone si cat mai multe "specialitati". :D

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 11:29

Initiativa se vrea una la nivel national , cum facem sa luam legatura cu restul asociatiilor si pescarilor interesati de subiect ?

Voi prin ce mijloace credeti ca trebuie promovata aceasta initiativa ?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Oct 2011, 11:34

Bass Assassin scrie:Initiativa se vrea una la nivel national , cum facem sa luam legatura cu restul asociatiilor si pescarilor interesati de subiect ?

Voi prin ce mijloace credeti ca trebuie promovata aceasta initiativa ?
superpescar si aventurilapescuit au forumuri sau "adresa redactiei" - contact, etc, dupa ce concretizam cele 4-5 persoane reprezentative si o lista de discutii , trimitem proiectul la reviste pentru mediatizare, forma articolului si-o pot redacta singuri, ar fi cazul sa renunte la orgolii (vis-a-vis de aceeasi tema a unui articol) si sa arate ca sunt reviste care apara interesul pescarilor. mai e liviu mihaiu si filiera academia catavencu or something. toate forumurile de pescuit si interzicerea lu popescu la discutii pe topicurile dedicate :lol:

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 12:00

Reprezentarea la nivel national , dar cu cine ?

Cezar Ch - Bucuresti

Si restul ?
Timisoara , Arad , Rm Valcea , Sibiu , Cluj , Oradea ,Iasi ,Craiova, Galati ,Satu Mare , Constanta la voi nu se pescuieste ? Voi nu aveti probleme , la voi totul este roz ?
Voi nu vreti sa va implicati ?

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 27 Oct 2011, 12:20

Eu nu cred ca trebe sa ne cramponam de "reprezentarea" la nivel national, sau "pe zone"
In fond problemele pescuitului recreativ, sunt cam aceleasi in toata tara !
Aici cred ca e vorba despre a delega un grup de 4-5 persoane de oriunde (mai multe nu cred ca vor fi acceptate), care prin ideile lor, prin prestanta si prestatia lor de pana acum intrunesc increderea majoritatii cum ca ar fi in stare sa mearga acolo si sa vorbeasca o limba comuna care sa exprime ideiile noastre principale ! Pentru asta nu cred ca conteaza prea mult sa fim expresia "zonelor" ! Cum am zis, ne lovim de aceleasi probleme ! Intradevar, "specialitatile", in masura in care impun abordari speciale privind anumite aspecte, ar fi util sa fie prezente, sau macar sa-si transmita mesajul bine catre delegatii alesi, pentru a-l duce mai departe !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 12:34

Atunci hai sa redactam un text cu toate problemele , il supunem aprobarii celor de pe Rapitori si trimitem proiectul catre toate forumurile , asociatiile si cluburile interesate .
In felul acesta rezolvam problema informarii pescarilor la nivel national si , poate , rezolvam si problema delegatilor .

Sa incepem de aici :

1) Care este principala problema de care va loviti in practivarea pescuitului recreativ si cum considerati ca trebuie rezovata ?

Astept raspunsurile dvs

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 27 Oct 2011, 12:45

interzicerea pescuitului industrial pe toate apele interne

Scrie răspuns