CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Oct 2011, 09:29

Dl. Cezar reprezentant si Semlecan Gheorghe observator...cred ca e o formula care nu poate fi corupta in nici un fel. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 27 Oct 2011, 09:30

Ohoooo, ce buna traba, felicitari!
Propunere, imputernicirea, delegarea, sa se dea explicit ca delegatul reprezinta atatea ONG-uri (as., cluburi, etc.) cu un numar total de atatzia pescari.
Cred ca la discutii va participa si federatia si agvps-ul.
TRANSPARENTA

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Oct 2011, 09:42

DA. domnul Gigi nu poate sa lipseasca din delegatzie pentru ca este singurul care poate sa deblocheze negocierile atunci cand acestea ajung in impas. Eu fiind RAPIDIST il compar cu delegarea lui Rica Raducanu pe langa echipa natzionala. Fara gluma si cu tot respectul pentru d-l Semlecan. Cat despre experientza in ale pescuitului ,ce sa mai vorbim.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Oct 2011, 09:51

Regula pasilor maruntzi -cred ca este valabila in cazul nostru.
Tavi
Nu cred ca trebuie sa schimbam legea, in prima faza, sa ne gandim la un ordin pentru 2012, in locul lui 15 care ne-a bulversat anul acesta.
Daca reusim si in decembrie il avem aprobat, atunci piscuim legal 12 luni.
Ce parere avetzi?

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 10:05

Va multumesc pentru atentia acordata acestui subiect , meritul acestei initiative ii revine dlui jhonny caruia ii multumesc , dar sa nu uitam si gazdele noastre care au permis dezbaterea acestui subiect ,administratia si colectivul de moderatori pe pe RAPITORI RO .

Sper ca acesta initiativa ,sa nu se rezume doar la niste cuvinte scrise pe forum ... si sa putem face ceva cu adevarat folositor pentru pescuitul recreativ

Vreau sa pecizez , asta pentru a nu se crea animozitati intre noi , toate propunerile de reprezentare nu sunt batute-n cuie !
Este o discutie libera si fiecare are dreptul sa participe si sa propuna persoana pe care o considera demna sa-l reprezinte .
Eu sunt pentru formarea unui colectiv de reprezentare la nivel national , cei mai in masura , dupa opinia mea , sunt pescarii cunoscatori ai problemelor din zona

Va multumesc si va astep cu problemele , propunerile si sugestiile dvs

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 27 Oct 2011, 10:10

jhonny scrie:Regula pasilor maruntzi -cred ca este valabila in cazul nostru.
Tavi
Nu cred ca trebuie sa schimbam legea, in prima faza, sa ne gandim la un ordin pentru 2012, in locul lui 15 care ne-a bulversat anul acesta.
Daca reusim si in decembrie il avem aprobat, atunci piscuim legal 12 luni.
Ce parere avetzi?
Regula pasilor marunti e ok !
Primul pas marunt care trebuie facut este ca toate cluburile interesate sa delege aceleasi persoane la intalnirea cu ANPA . Acest lucru se poate face separat sau printr-o delegatie/declaratie comuna semnata de cat mai multe cluburi, eventual si de pescari neafiliati care doresc acelasi lucru !
In al doilea rand, totusi e necesar sa fie concretizat un set de idei comune asupra carora cei delegati sa poata sa le sustina !
acest set de idei poate sa abordeze mai multe aspecte, inclusiv perspectiva modificarii legii, care nu trebuie ignorata !
Trebuie doar respectata o ordine a prioritatilor, respectiv concentrarea pe
1 - ordinul pe 2012 privind pescuitul recreativ, echivalentul OM 15 de anul asta
2 - ordinul pe 2012 privind prohibitia pe 2012
3 - amendarea legii 317, sau nu mai stiu care e aia valabila in prezent, a pescuitului si acvaculturii cu elementele necesare a fi adaugate si/sau schimbate, pentru ca OM pe 2012 privind pescuitul sa fie operabil nu ca ala de anul asta ! Aceste lucruri pot fi incepute de pe acum si nu trebuie neglijate !
Poate fi fortata si OUG, sau ma rog, e treaba ANPA cum o face, important e sa i se pretinda !
Tot important este sa fie scoase din lege aberatiile cu multe intelesuri si sa fie precizate clar, concis cele necesare, intr-o forma aplicabila, de la distribuirea permiselor la posta si Petrom :lol: , paza, sanctiuni, administratori clari, cu obligatii si drepturi clare, etc... adica tot ce lipseste !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 27 Oct 2011, 10:13

sunt si eu pentru Dl. Cezar chiar daca nu il cunosc personal, am vazut doar ceea ce scrie pe aici si pare a fi OK ...

ramane doar de vazut ceea ce este cel mai important ... dansul e de acord?

ps : cred ca ar fi OK si miky sa faca parte din respectiva delegatie ... are niste idei bune si sunt convins ca are si el intentii bune cu pescuitul din romania ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 10:24

@ miky

Cu tot respectul , dar uiti ceva esential

Nu crezi ca propunerea ta ar trebuie sa includa si cererea de disociere clara intre pescuitul de sportiv si de cel recreativ ?

Nu cred ca pescuitul recreativ trebuie sa intre sub tutela federatiei !
Vad ca de la un timp asta se incearca

Sustin propunerea ca miky sa reprezinte sibiu , am convingerea ca el cunoaste problemele zonei

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 27 Oct 2011, 10:30

Bass Assassin scrie:@ miky
Cu tot respectul , dar uiti ceva esential
Nu crezi ca propunerea ta ar trebuie sa includa si cererea de disociere clara intre pescuitul de sportiv si de cel recreativ ?
Nu cred ca pescuitul recreativ trebuie sa intre sub tutela federatiei !
Vad ca de la un timp asta se incearca
In mintea mea sunt atat de disociate recreativul cu sportivul incat mi s-a parut ceva evident ! Dar ai dreptate, cred ca trebuie inceput prin a face distinctia clara intre cele doua, ANPA oricum neputand discuta decat aspectele pescuitului recreativ !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Oct 2011, 10:33

Suntem din zone diferite, distantze, cheltuieli etc. si nu asta ne dorim.
D-l Cezar. ch este din Bucuresti, d-l Miki din sibiu s.a.m.d , nu este lipsit de importantza sa ne organizam pe Zone, sa ne intalnim, sa comunicam aici, sau pe mp.
Sibiul mi se pare accesibil pentru cei din centrul tzarii, cei din Bucuresti sa formeze alt nucleu (si uite asa facem partid si castigam alegerile, buna gluma ???). Este o parere.
Si va rog in continuare fara "merite" ca pe urma numai "aplauze" mai trebuie si suntem de rasul lumii.
Daca d-l cezar.ch nu ne "vede" aici o sa-l apelez pe mp, daca imi datzi voie.

Scrie răspuns