CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Bass Assassin
- senior
Tavi , eu am spus pe ce mizeaza "cap de guvide" in cazul in care obtine CIS-ul .
Imi cer scuze daca s-a inteles ca trebuiesc eliminate
Nu trebuiesc eliminate, normal ,trebuie sa ne bazam si pe ele, dar ca o masura de precautie... sa nu poata fii atacate in instanta, aceste asociatii nu trebuiesc scoase la inaintare.
Imi cer scuze daca s-a inteles ca trebuiesc eliminate
Nu trebuiesc eliminate, normal ,trebuie sa ne bazam si pe ele, dar ca o masura de precautie... sa nu poata fii atacate in instanta, aceste asociatii nu trebuiesc scoase la inaintare.
- Bass Assassin
- senior
- kingofbeasts
- veteran
sa nu mai plateasca nici un fel de taxa pentru pescuit nimanuijhonny scrie:Ce pot face pescarii asociati ?

eu asa intentionez pentru anul ce vine . eu m-am saturat sa ma cert cu toti braconierii cu obraz din piele de talpa si sa-mi rida in nas parasutistii , plasarii, jepcarii si altii. m-am saturat ca asociatiile sa ridice din umeri neputincioase (si sa-si faca aparitia doar la vremea chetei) ca ANPA sa fie doar o entitate capusa, ca politia sa functioneze dupa legea zeciuielii (pe principiul cotizantul scapa basma curata) si de inca multe alte chestii sunt satul pina peste cap.

daca tot a ajuns pescuitul un sport de supravietuire unde scapa cine poate pai atunci voi juca dupa regulile acelui sport. o sa-l infasor in plasa pe ala care-mi va cere bani pe vreo apa publica si-l las sa-l pescuie braconierii cand isi scot uneltele ca sa nu mai zica ca nu exista braconaj si braconieri.

Da Bass, cunosc pozitia neoficiala (adica in calitate de pescar), o sa-l abordam pe privat pentru sfaturi.
Nu trebuie sa eliminam pe nimeni, nimeni ca nu este dictatura, vom colabora intre noi pana iasa ceva cat de cat fara cusur.
Propun sa-l ignoram pe ...am uitat cum il cheama...pe acast topic.
Discutii constructive....ca iarna vine peste noi si este lunga ca .....si anul trecut.
Nu trebuie sa eliminam pe nimeni, nimeni ca nu este dictatura, vom colabora intre noi pana iasa ceva cat de cat fara cusur.
Propun sa-l ignoram pe ...am uitat cum il cheama...pe acast topic.
Discutii constructive....ca iarna vine peste noi si este lunga ca .....si anul trecut.
- Bass Assassin
- senior
- Bass Assassin
- senior
eu personal sunt impotriva ideii de a ne reprezenta D-l Ionascu !Bass Assassin scrie:Ok, daca voi spuneti ca D-nul Adrian Ionascu si garantati
In primul rand, omul e din sistem si la o eventuala discutie cu reprezentantii pescarilor, el va sta pe scaunul ocupat de ANPA !
In al doilea rand, si eu ii cunosc parerile exprimate ca pescar, sau in calitate de orice sustine dansul ca vorbeste, opinii care nu intotdeauna au fost in favoarea pescarilor .... E adevarat domnul este antiagvps, nimic de zis !
de prea multe ori insa a fost proPopescu si a incercat sa ni-l "prezinte frumos si curat" !
Pe de alta parte, daca ar fi vrut sa faca ceva mai mult pana acum, ar fi putut face deja din interior !
Eu nu cred in intentiile lui sincere ! Aceasta este o parere personala, nu vreau sa o impun altora, nici sa intru in vreo polemica pe tema asta !
Insa argumentul principal mi se pare acela ca intr-o eventuala discutie reprezentanti pescari- ANPA, nu-i normal ca Dl Ionascu sa ocupe doua scaune, s-ar afla intr-un conflict de interese !
si la o adica, daca chiar simte ceva pentru pescari, ...cu atat mai bine daca sunt altii acolo din partea noastra, inseamna ca vom avea un om in plus la discutii , tot de partea noastra !

In privinta Dlui Cezar ! SUNT PENTRU ! cu toata convingerea !

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/