Drace,hai ca asta-i tare.......poi ce vreti voi de la un ..timplar???Mie mi se face parul maciuca(ala cit a mai ramas),si se zbirleste pielea pe mine cind aud de politiceni,legi,paragrafe...Nu cred ca as avea stapinirea de sine si diplomatia sa nu-i bag..........n-am voie sa scriu unde ...Bass Assassin scrie:Si eu m-am gandit la domnul Cezar ,dar ramane sa vedem daca vrea sa ne reprezinte .
Mai am si eu o propunere : Semlecan Gheorghe pe care eu il consider un om de Onoare
Nu stiu daca si accepta ...
CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
MatrixVR5 scrie:La intrebarea "CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?" , eu personal as da un exemplu pozitiv pe D-nul Adrian Ionascu . Este o parere personala .Din cate stiu eu mai lucreaza la ANPA.

nici ca se putea mai "pozitiv"
din punctul meu de vedere acest domn si-a adus aportul la starea de haos din pescuitul romanesc si a avut cateva afirmatii care nu numai ca nu erau benefice pescarului sportiv, ba din contra.
nu pot sa uit ca acest domn impreuna cu renumitul Gigi, cu alde cap de guvide sau cum draqu ii mai spuneti voi acuma, cu inca cativa "guristi" mari pescari competitori au pus bazele renumitei federatii de la Alba si au introdus starea de haos pe toate apele interne din Romania.
cine nu crede sa caute postarile din 2005-2006.
un personaj cameleonic care isi vede interesul sau personal - nu imi doresc ca acest om sa reprezinte interesele pescarilor recreativi.
Daca chiar iese ceva din treaba asta, putem da si o imputernicire de reprezentare sau delegatie din partea clubului, ca sa fie oficial...
Si asa ar putea face si alte cluburi/asociatii...
Dar ca sa facem asta ca lumea ar trebui sa se puna lumea de acord asupra unui set de idei de moficare a legii pe care un reprezentant sau o delegatie sa le sustina acolo...
Ei trebuie sa aiba un fel de mandat, nu pot vorbi "pe persoana fizica"...

Si asa ar putea face si alte cluburi/asociatii...
Dar ca sa facem asta ca lumea ar trebui sa se puna lumea de acord asupra unui set de idei de moficare a legii pe care un reprezentant sau o delegatie sa le sustina acolo...
Ei trebuie sa aiba un fel de mandat, nu pot vorbi "pe persoana fizica"...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Propunerea e neinspirata ! Ar trebui sa o abandonati !MatrixVR5 scrie:Pentru D-nul Adrian Ionascu e duar o propunere !
Deja au fost expuse doua pareri "contra" ! Si nu sunt singurele !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/