CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 15:42

Citesti prost da-i treaba ta. Cu Miky sau Tavi era o gluma pe care iar ai citit-o prost, ei sunt in aceeasi asociatie si e tot una ca merge unul sau celalalt. Sunt altii care pot fi deranjati de propuneri sau de lipsa lor.
Ca sa intelegi de ce anonimatul, il ai pe-o parte pe Fane Federatie care deschide procese te miri cui, pe alta parte AGVPS-ul care crede ca el reprezinta pescarii din Romania si la mijloc asociatiile, multe care se cearta intre ele. De ce sa-mi fac eu probleme degeaba, zic ce am de zis, cine intelege ceva bine cine nu mearga sanatos.
Daca erai in papucii mei in loc sa fii in misiunea aia periculoasa in care zici ca esti, la sigur ca faceai la fel ca mine.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 27 Oct 2011, 15:55

Ok, gata cu polemica. Mi-a placut aia cu misiune periculoasa :lol:

Exista undeva vreo statistica legata de numarul de permise vandute anual, eventual grupata si pe judete?
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 16:02

Treaba trebuie inceputa de la persoane nu de la idei. Ideile se discuta aici de cativa ani, le stiu toti si se vor pune usor pe hartie. Dar cand a fost de mers la minister cum era pe vremea aia si de deschis gura mai stiti ce s-a intamplat?
Aia e.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Oct 2011, 16:31

El Comandante scrie:. Ideile se discuta aici de cativa ani, le stiu toti si se vor pune usor pe hartie.
te rog pune tu pe hartie ideile alea...pe care le stim toti...e usor :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 16:35

Nu-i problema, imediat dupa ce stabilim persoanele.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Oct 2011, 16:39

:lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 16:48

Ca bine zici, imediat ce vine vorba de persoane se rupe filmu.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Oct 2011, 16:54

Am convenit ca unul din cei care a fost propus sa ne reprezinte este cezar.ch. Dansul a acceptat si daca urmariti postarile a spus sa ne scriem parerile, ideile aici in 48 de ore si le va studia si aseza logic si in spiritul legislatziei in vigoare.
Normal ca i se va alatura si altzii careii vom propune noi.
Haidetzi sa deblocam discutzia si sa inaintam cu propuneri de idei nu de persoane deocamdata. Este o parere!!

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Oct 2011, 17:00

cezar.ch scrie:Oho, stimati colegi, de-abia intors aseara tarziu din Delta, vad ca s-au scris lucruri serioase pe aici.
Desi n-am apucat inca sa citesc chiar tot, va rog sa retineti faptul ca ma simt onorat de increderea pe care doriti sa mi-o acordati.
Daca "va fi sa fie", eu va propun urmatorul mod de lucru :

- pana pe 5 noiembrie 2011 inclusiv, fiecare dintre cei interesati de problema sa scrie aici cam ce doreste sa se intample in 2012, evident tinand seama de situatia existenta.
- apoi, in 24 de ore, subsemnatul va incerca sa sintetizeze un punct de vedere, pe care sa vi-l prezint.
- daca acesta satisface exigentele, deschidem o lista, intr-un topic separat, cu cei care doresc sa-i reprezint.

Nu cred ca este o problema ca sa obtin "acreditarea" la ANPA, pentru ca sunt presedintele unei asociatii (Pescar Club 21); dar, va rog sa aveti in vedere tocmai faptul sa sunt presedinte de asociatie (e drept, asociatie care s-a pronuntat in mod repetat impotriva OBLIGARII samavolnice a pescarilor sa se asocieze pentru a obtine permis ANPA ).

Daca cele de mai sus nu vi se par o problema legata de persoana mea, este OK si trecem la treaba.
Ehei uite ca am gasit, DECI PANA PE 5 Noiembrie scrietzi probleme. Cine scrie alceva il invit foarte politicos pe alt topic, de acord Bass si ceilaltzi prieteni???

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 17:16

Cezar Chioibasu este singura propunere serioasa care s-a facut. N-am vazut sa fi fost pusa la vot. Nici nu mi se pare normala atitudinea asta cu scrieti voi ce va taie capul si ma uit eu pe urma peste ele. Daca dumnealui e o persoana asa importanta si ocupata, poate trebuie gasiti oameni mai putin antrenati in sfere inalte.
Oricum e nevoie de mai mult de un om. Si eu nu cred ca Cezar Chioibasu e persoana potrivita, din motivul pe care chiar el a fost corect si l-a anuntat.

Scrie răspuns