CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 27 Oct 2011, 17:50

El Comandante scrie:Cezar Chioibasu este singura propunere serioasa care s-a facut. N-am vazut sa fi fost pusa la vot. Nici nu mi se pare normala atitudinea asta cu scrieti voi ce va taie capul si ma uit eu pe urma peste ele. Daca dumnealui e o persoana asa importanta si ocupata, poate trebuie gasiti oameni mai putin antrenati in sfere inalte.
eu nu asa interpretez lucrurile in privinta Dlui Cezar !
Pe de-o parte e adevarat, nominalizarea lui n-a fost pusa la vot, si in directia asta poate ca ar trebui sa fie pusa cat mai curand ! Faptul ca vreo 3-4 sau 10, (habar n-am cati) ne-am exprimat in favoarea dansului, nu inseamna ca propunerea este in asentimentul tuturor !
Pe de alta parte, treaba cu... "scrieti ce va taie capul pana in 5.11... ca pe urma ma uit io peste ele ",... o vad un pic rastalmacita !
eu din cuvintele lui inteleg ca a propus un termen limita pana la care sa se stranga propunerile, data la care ar fi util sa inceapa o centralizarea a acestora, pe care s-a oferit sa o faca ! Nicaieri n-a spus ca sa scriem numa noi ceilalti, ca pe urma ne citeste el ! a indemnat sa scrie propuneri "toti cei interesati" categorie in care se poate include singur, ca dovada ca a mai intervenit de atunci si sunt sigur ca pe parcurs o va mai face, daca va avea ceva de spus legat de un subiect
In privinta faptului ca, este presedinte de asociatie, si din cauza asta nu ar putea fi persoana potrivita,... eu nu mi-as face probleme ! Toti pacatuim cu ceva pe lumea asta :lol: ! Macar e presedintele unei ALTFEL de asociatii, decat "modelele" cu care eram obisnuiti noi, pana acum !
asta s-ar putea sa fie chiar un atu la un moment dat ! Sa speram ca o sa ramana consecvent prestatiei de pana acum !
Deci eu in continuare votez pentru (asta daca cineva care se pricepe imi arata unde sa votez :D )
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Oct 2011, 18:06

Eu chir nu am nimic cu asociatziile, desi statul ar vrea sa aibe partener de discutzie o entitate organizata, cemai un ONG, clar ca asa este.
Sa nu-mi spunetzi ca vretzi sa desfintzatzi asocatziile si deci AGVPS-ul si structurile ei din teritoriu, ca iar nu mergem nicaieri ci dam in mintea lui...ala ca am uitat cum il cheama.
De aceea , costructiv hai sa facem propuneri cu probleme reale privind pescuitul. NUUU??

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 18:21

Planul de discutie a lui miky pe care il consider foarte bun

1 - Permisele de pescuit !
2 - Administrarea apelor naturale
Competentele administratorului
- a) obligatiile administratorului
- b) drepturile administratorului
3 - Paza apelor, controlul si constatarea infractiunilor si a a contraventiilor
Probleme:
- cine pazeste ?
- cine controleaza ?
- cine are dreptul de constatare a contraventiilor si infractiunilor, si de aplicare de sanctiuni
- stabilirea sanctiunilor pentru fiecare forma de incalcare a legii
4 - ingrijirea, conservarea si intretinerea apelor naturale
- cine face intretinerea ?
- drepturile celor care intretin apele
- obligatiile celor care intretin apele
- sursele din care pot asigura intretinerea, daca obligatia intretinerii nu revine statului
5 - conditiile de practicare a pescuitului recreativ

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 18:26

Pana la la urma Miky are un vot pentru Cezar Chioibasu. Eu votez contra. Alte voturi mai sunt? Cei care fac parte din asociatia respectiva ar fi corect sa se abtina.
Miky, sa stii ca nu scriam ce am scris daca-l vedeam ca a mai participat la discutii din mo0mentul ala. Asa ca nu cred ca am interpretat gresit.
Il propun pe Sorin Buculei senior adica nucus aici pe forum daca e si el de acord. Oricum pot merge amandoi daca aduna destule voturi, nu candideaza unul contra celuilalt.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 18:30

Eu votez Cezar Chioibasu

Astept alte propuneri si vreau sa stiu la cati membri se ridica echipa de negociere ?

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 18:32

Aia care fac parte din APC21 ar trebui sa se abtina de la votul pentru cezar.ch nu crezi?

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 18:35

Eu nu fac parte din APC 21 , si am spus ca astept si alte propuneri ...

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 27 Oct 2011, 18:38

@ El Comandante

Va rog sa nu-mi rastalmaciti scrierea, ca nu-mi place deloc.

Eu am scris ca voi sintetiza parerile tuturor si voi face un punct de vedere, pe care sa vi-l pot prezenta, sa va spuneti parerea, la nevoie sa-l amendam unde este necesar.

N-am scris nicaieri "scrieti voi cum va taie capul", nici ca sunt prea ocupat sau important.
Nu sunt omul care sa faca "fitze" si nici sa se lase rugat.

Dar, optiunile sunt ale pescarilor de pe forumuri, nu numai de aici.
Eu cred ca oricum voi participa la acea consultare (nu-i o problema sa fiu invitat), fie si numai pentru ai da peste degete Mangafalei.

Asa ca, depinde ce hotarati dumneavoastra!
Daca voi reprezenta si pe altcineva, in afara de APC 21, o voi face corect, in baza celor agreate de majoritate. Daca nu, nicio suparare ! :D

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 18:41

Adica ar trebui sa-ti facem tie propuneri sau cum? Ce de oameni importanti in APC21, unu n-are timp sa citeasca ce prostii scriem aici pana pe 5, altul a spus el ca asteapta sa facem si alte propuneri.
De unde-ati iesit asa importanti baieti, e vreo scoala de oameni importanti la voi acolo in asociatie?

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 27 Oct 2011, 18:43

El Comandante scrie:Aia care fac parte din APC21 ar trebui sa se abtina de la votul pentru cezar.ch nu crezi?
Si eu ii rog pe colegii mei de asociatie sa se abtina !
pe ei ii voi reprezenta oricum, asa cum am mai scris !

Scrie răspuns