eu nu asa interpretez lucrurile in privinta Dlui Cezar !El Comandante scrie:Cezar Chioibasu este singura propunere serioasa care s-a facut. N-am vazut sa fi fost pusa la vot. Nici nu mi se pare normala atitudinea asta cu scrieti voi ce va taie capul si ma uit eu pe urma peste ele. Daca dumnealui e o persoana asa importanta si ocupata, poate trebuie gasiti oameni mai putin antrenati in sfere inalte.
Pe de-o parte e adevarat, nominalizarea lui n-a fost pusa la vot, si in directia asta poate ca ar trebui sa fie pusa cat mai curand ! Faptul ca vreo 3-4 sau 10, (habar n-am cati) ne-am exprimat in favoarea dansului, nu inseamna ca propunerea este in asentimentul tuturor !
Pe de alta parte, treaba cu... "scrieti ce va taie capul pana in 5.11... ca pe urma ma uit io peste ele ",... o vad un pic rastalmacita !
eu din cuvintele lui inteleg ca a propus un termen limita pana la care sa se stranga propunerile, data la care ar fi util sa inceapa o centralizarea a acestora, pe care s-a oferit sa o faca ! Nicaieri n-a spus ca sa scriem numa noi ceilalti, ca pe urma ne citeste el ! a indemnat sa scrie propuneri "toti cei interesati" categorie in care se poate include singur, ca dovada ca a mai intervenit de atunci si sunt sigur ca pe parcurs o va mai face, daca va avea ceva de spus legat de un subiect
In privinta faptului ca, este presedinte de asociatie, si din cauza asta nu ar putea fi persoana potrivita,... eu nu mi-as face probleme ! Toti pacatuim cu ceva pe lumea asta

asta s-ar putea sa fie chiar un atu la un moment dat ! Sa speram ca o sa ramana consecvent prestatiei de pana acum !
Deci eu in continuare votez pentru (asta daca cineva care se pricepe imi arata unde sa votez