CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Nu m-am propus singur, nu particip la vot, plus faptul ca iar citesti "pe sarite". Am scris "fie si numai pentru ai da peste degete Mangafalei".El Comandante scrie:Mesajul de mai sus era pentru Bass.
Cezar, zici ca oricum mergi sa-i dai peste nas lui Popescu, nu crezi ca ar fi bine ca de aici sa fie alese alte persoane?
Dupa cum interpretezi, ai zice ca ma duc special pentru asta!
Dar, daca va fi cazul, poti fi sigur ca o voi face ! Te deranjeaza ?
Sper insa sa fac mai mult decat atat ! Pentru ca eu prin asociatia noastra inteleg cei peste 2000 de pescari, care doresc sa pescuiasca pentru relaxare, intr-un cadru natural curat si...sa mai prinda si cate un peste din cand in cand, fara a plati bir unuia ca popescu sau unor patroni care inpun preturi nesimtite (ca sa citez din "clasici").
La noi platesc cotizatie si pescari care-si procura permis ANPA individual sau de la alte asociatii. De ce ? Pentru ca nu suntem chiosc de distribuit permise.
- Bass Assassin
- senior
-
- junior
Cezar, cum sa ma deranjeze? Tocmai asta am zis, ca daca oricum te duci fie si doar ca sa-i dai aluia peste nas, degete sau ce vrei tu acolo, de ce sa ocupi si locurile aici?
Foarte bine ca sunteti 2000 de pescari, in poza aia pe care ai pus-o pe site la superpescar cu astia suntem si asta ne place pareti mai degraba 20 dar ma bucur sa aud ca v-ati inmulti asa repede. La mai mare.
Foarte bine ca sunteti 2000 de pescari, in poza aia pe care ai pus-o pe site la superpescar cu astia suntem si asta ne place pareti mai degraba 20 dar ma bucur sa aud ca v-ati inmulti asa repede. La mai mare.
Propunere d-l cezar.ch:
Apele sa fie administrate, pazite, controlate, etc. de administratzia publica locala.
Motive:
- aici platim taxe si impozite
- politzia si jandarmeria au atributzii teritoriale
- actziunile de curatzenie se organizeza local
- consiliul jud. si local da destui bani la fotbal, sa dea si la populari
- majoritatea terenurilor de langa ape sunt terenuri publice
- azi maine fonduri europene pentru amenajari piscicole de utilitate publica
etc. etc.....
Apele sa fie administrate, pazite, controlate, etc. de administratzia publica locala.
Motive:
- aici platim taxe si impozite
- politzia si jandarmeria au atributzii teritoriale
- actziunile de curatzenie se organizeza local
- consiliul jud. si local da destui bani la fotbal, sa dea si la populari
- majoritatea terenurilor de langa ape sunt terenuri publice
- azi maine fonduri europene pentru amenajari piscicole de utilitate publica
etc. etc.....
- Bass Assassin
- senior
-
- junior