CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
-
- veteran
-
- utilizator constant
valabilitate 1 an de la data emiterii sau de la data achizitiei timbrului sau........1 an de la data la care am platit.Bass Assassin scrie:Dupa cum vad eu , in problema permiselor de pescuit ,se contureaza uramatoarea opinie publica :
Permis de pescuit pe toate apele publice (ape de munte+biosfera)
asta insemnanad si reciprocitate intre asociatii ...banuiesc
Valabiliate 1 ianuarie - 31 decembrie
Sa se poata procura de la toate chioscurile si statiile peco
Dar pretul ? Ce anume trebuie sa reprezinte pretul permisului de pescuit ?
pretul?? minim 10euro si maxim 50euro. (asta este parerea mea si asta cred ca este valoarea a cea ce mi se ofera in banii astia)
reciprocitate intre asociatii?? ce este aia??

cat priveste propunerea cu trecerea in administrarea autoritatilor locale.........votul meu este contra.
daca aceste autoritati ar fi ca in Elvetia sau Germania, mai ca as fi de acord, dar la noi aceste autoritati sunt defapt "capo di tuti capi" , ei sunt capul caracatitei si au tentacule intinse peste tot.
cu stiinta lor si sub obladuirea lor se intampla multe nereguli pe malul, suprafata si in adancul apelor.
cu stiinta autoritatilor locale se braconeaza, cu stiinta autoritatilor locale se ingradesc malurile apelor, cu stiinta autoritatilor locale se fac diverse lucrari in albia raurilor, cu stiinta autoritatilor locale se construiesc pe malul apelor diverse pensiuni sau asezaminte turistice care deverseaza "laturile" in rauri, tot cu stiinta si sub obladuirea autoritatilor locale se mai fac deverserari de materiale toxice in rauri, tot cu stiinta si sub autoritatea lor se distrug rauri de munte si se pierde definitiv o flora si o fauna rara si insiruirea poate continua mult si bine, dar asta o stiti cu totii sau voi nu traiti in Romania asta??!!
si voi vreti ca la toate acestea sa le dati o legalizare si o legitimitate??
da, schimbati (schimbam) autoritatile, legea si poate peste 2 -3 decenii putea sa visam la o administrare publica locala in beneficiul public al localitatii si al locuitorilor ei, dar pana atuncea..............
Eu nu ma refer la lacuri ci in principal la ape curgatoare, naturale !El Comandante scrie: Miky, eu ma mir ca nu-ti dai seama ca tot ce-ai zis despre statul care n-o sa dea bani merge la fel de bine si pentru primarii sau prefecturi. Ai zis bine edilii care inteleg potentialul acestui gen de turism, cam cati crezi tu ca sunt edilii astia? Vrei sa vezi toate lacurile transformate una doua in crescatorii de fitofag de catre un protejat politic? Ca asta ar fi rezultatul minunatei idei in cea mai mare parte a cazurilor.
la fel e si prin alte tari !
parerea mea ramane ca o lege, ordin de ministru, act normativ, bine intocmit... poate impiedica astfel de abuzuri si situatii la care faci tu referire !
altfel, dupa teoria ta, nu mai merita sa schimbam nimica spre normalitate pentru ca oricum se va gasi cineva sa profite !
sorry ! eu nu ma pot adapta la prezent cand vad la altii in jurul nostru un viitor mai misto, folosindu-se de aceleasi circumstante !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Pe Superpescar cred ca ai vazut vreo brigada de arbitri, sau vreun grup la ecologizare, sau o "ieseala" la Dunare...El Comandante scrie:Cezar, cum sa ma deranjeze? Tocmai asta am zis, ca daca oricum te duci fie si doar ca sa-i dai aluia peste nas, degete sau ce vrei tu acolo, de ce sa ocupi si locurile aici?
Foarte bine ca sunteti 2000 de pescari, in poza aia pe care ai pus-o pe site la superpescar cu astia suntem si asta ne place pareti mai degraba 20 dar ma bucur sa aud ca v-ati inmulti asa repede. La mai mare.
Cu un simplu telefon la ANPA te poti lamuri cati membri avem, nu cred ca informatia este clasificata. Sau vino la noi la sediu, unde cu un simplu click te lamuresti.
Dar, nu APC 21 este subiectul si n-are rost sa "derapam" cu discutiile.
de acord cu Adi . in plus interzicerea pescuitului industrial in apele interioare . cu toate ca asta cred ca e imposibil .adiwolf scrie:
valabilitate 1 an de la data emiterii sau de la data achizitiei timbrului sau........1 an de la data la care am platit.
pretul?? minim 10euro si maxim 50euro. (asta este parerea mea si asta cred ca este valoarea a cea ce mi se ofera in banii astia)
reciprocitate intre asociatii?? ce este aia??![]()
cat priveste propunerea cu trecerea in administrarea autoritatilor locale.........votul meu este contra.
daca aceste autoritati ar fi ca in Elvetia sau Germania, mai ca as fi de acord, dar la noi aceste autoritati sunt defapt "capo di tuti capi" , ei sunt capul caracatitei si au tentacule intinse peste tot.
cu stiinta lor si sub obladuirea lor se intampla multe nereguli pe malul, suprafata si in adancul apelor.
cu stiinta autoritatilor locale se braconeaza, cu stiinta autoritatilor locale se ingradesc malurile apelor, cu stiinta autoritatilor locale se fac diverse lucrari in albia raurilor, cu stiinta autoritatilor locale se construiesc pe malul apelor diverse pensiuni sau asezaminte turistice care deverseaza "laturile" in rauri, tot cu stiinta si sub obladuirea autoritatilor locale se mai fac deverserari de materiale toxice in rauri, tot cu stiinta si sub autoritatea lor se distrug rauri de munte si se pierde definitiv o flora si o fauna rara si insiruirea poate continua mult si bine, dar asta o stiti cu totii sau voi nu traiti in Romania asta??!!
si voi vreti ca la toate acestea sa le dati o legalizare si o legitimitate??
da, schimbati (schimbam) autoritatile, legea si poate peste 2 -3 decenii putea sa visam la o administrare publica locala in beneficiul public al localitatii si al locuitorilor ei, dar pana atuncea..............
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !