CINE TREBUIE SA REPREZINTE PESCUITUL RECREATIV LA ANPA ?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Oct 2011, 21:02

problema este pusa gresit....
putem gasi la nesfarsit argumente sa nu dam nimanui apele
autoritatile sunt naspa, asociatiile sunt naspa, rnp e naspa, agvps e naspa...
nush daca sesizati ridicolul, dar dupa parerea mea anpa e cea mai naspa dintre toate, hai sa le lasam tot la ANPA :lol:
problema adevarata este IN CE CONDITII se incredinteaza apele cuiva...
indiferent ca e asociatie, primarie, rnp
despre asta trebuie discutat...
legea, sa ma rog ordinul, asta trebuie sa stabileasca cat se poate e clar, transparent si cat mai putin interpretabil...
legea trebuie sa stabileasca un set de conditii, drepturi si oligatii, la pachet cu sanctiuni pentru nerespectarea lor, mergand pana la luarea apei inapoi astfel incat apele sa fie gestionate corespunzator...
daca o asociatie sau o primarie indeplineste acele cerinte, de ce nu?
daca se dovedeste ca le incalca, la loc comanda, indiferent cine e...

p.s. el comandante, la naiba cu ideile astea, le stie toata lumea, trebe puse doar pe hartie, e usor :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 27 Oct 2011, 21:04

adiwolf scrie: ... voi nu traiti in Romania asta??!!
si voi vreti ca la toate acestea sa le dati o legalizare si o legitimitate??
toate astea se intampla in primul rand din lipsa oricarei responsabilitati !
in contextul asta nu e vorba de a da o legitimitate ci de a impune niste responsabilitati care la ora asta nu exista !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Oct 2011, 21:08

Se pun pe hartie toate variantele, de baza si de rezerva.
Negocierile, discutiile la ANPA se deruleza in etape, nu se accepta o varianta se argumenteaza si se trece la alta. Cred eu????

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 21:09

Miky, stiu ca pe tine te intereseaza de pastraviorii tai, dar prin alte parti ale tarii problema se pune cu totul altfel. Ai vazut cum a fost cu Capra, pana sa va mobilizati voi muscarii raul era poveste. Daca venea unu sa spuna ca el a luat Frunzaru si nu mai pescuieste nimeni acolo, sa vezi ce rascoala iesea.
Chiar daca nu-ti place tie, centrul de greutate al pescuitului sportiv in Romania e departe rau de raurile de munte. Ca sa ai sustinere trebuie sa gandesti o solutie pentru aia multi, nu pentru aia putini. Daca se poate sa-i impaci pe toti si mai bine, dar asta cu apele la primarii deschide drumul la smenuri mari oricat de bine s-ar face legea.
Viitorul ar trebui sa fie al apelor la asociatii, nu la primarii.
Cezare, stii tu bine ca nu de mebrii scriptici vorbesc. Normal ca-i ai, asa are si selaru vreo 70.000. Zi pe cati i-ai vazut la fata de doua ori si vorbim. Si pune-i botnita la melc ca face curent.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 21:09

adiwolf scrie:pretul?? minim 10euro si maxim 50euro. (asta este parerea mea si asta cred ca este valoarea a cea ce mi se ofera in banii astia)
50 de euro este o suma imensa in comparatie cu ce se ofera , nu poti sa platesti atatia bani fara sa poti pescui pe ape de mune si in biosfera

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 21:10

Tavi, ideile vad ca se tot invart, cu persoanele ce-am facut? Deocamdata e Cezar care oricum mergea. Gata, ne-am scos.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 27 Oct 2011, 21:14

jhonny , adiwolf si apsscobarul , voi de ce nu vreti sa participati personal impreuna cu dl Cezar la negocieri ?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 27 Oct 2011, 21:16

de acord cu tavi. cei care-si bat joc de apele pe care le administreaza, indiferent ca-s asociatii, primarii sau chiar anpa ar trebui arsi la cascaval, ca acolo ii doare cel mai tare
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 27 Oct 2011, 21:17

Si unul dintre Miky si Tavi, sa fie si de la o asociatie de muscari. Si Sorin Buculei sa fie si cineva care merge de mult la competitii de spinning. Crapistii vin ei oricum ca astia au gura mare.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 27 Oct 2011, 21:19

El Comandante scrie:Si unul dintre Miky si Tavi, sa fie...
Tavi ! :lol: :wink:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns