Prietene, aici nu cred ca ai dreptate. Daca asociatiile nu au niciun fel de titlu acolo, nu pot fi nici obligate, nici solicitate oficial sa pazeasca ceva. Nu te poti duce asa, sunt asociatia X, vreau sa patrulez cu Politia.Bass Assassin scrie:Fara taxa , foamea-i mare si se creaza un precedent periculos . Am explicat ca, platesti taxa pe malul romanesc si bulgarul dinamiteaza sau baga curent pe malul bulgaresc sau pe insule .ranga scrie:
Aici ar trebui sa existe si o cale, unde o asociatie sa poata lua in paza o bucata din Dunare. Sunt de acord sa platesc o taxa in plus, numai daca acea zona este asigurata de cineva si este bine pazita.
:
Sau ,ala pescuieste industrial in fata mea (exemplu Canalul Dorobantul ) si eu sa platesc taxa ? Ce sa pazeasca asociatia aia ... poate doar buzunarele proprii
Controlul sa fie obligatoriu pentru asociatii impreuna cu politia de frontiera si jandarmeria ,fara alte taxe si cotizatii speciale .
Noi am semnat parteneriate cu politia, cu jandarmeria, etc iar primul document care ni s-a cerut a fost Autorizatia ANPA pentru Snagov.
N-ar fi mai bine ca organele statului sa solicite sprijinul pescarilor aflati la fata locului, la pescuit, care sa fie obligati, sub sanctiunea unor amenzi drastice, sa-si dea concursul ?
Evident, fara cotizatii sau taxe speciale, fara sa se tina seama ca sunt asociati sau "liberi". Si evident, pe banii lor