A.N.N.P.A. are dispozitia de a hotari care ape le da in administrare..si sint convins ca toate astea vin politic..Bass Assassin scrie:Trebuie sa recunosc ca sunt mult mai apropiat de puntul de vedere si argumentele dlui Semlecan Gheorghe . In acelasi timp respect si afirmatiile facute de Miky pentru ca este un punct de vedere, ce n-am vazut la nici un particiant la discutie ,este pozitia fata de apele neatribuite
Cred ca este momentul , ca fiecare , sa precizeze pozitia sa in legatura cu apele neatribuite , eu unul nu sunt de acord cu atribuirea tuturor apelor catre asociatii .
Dunarea este un exemplu elocvent , care asociatie sau alta organizatie de pescari ,la cat de mare este ea la nivel national , poate administra Dunarea in totalitate ?
Si ca Dunarea sunt multe alte ape interioare la nivel national
Daca cineva spune ca vrea ca Dunarea sa fie administrata de asociatii ,sa vina si cu argumente logice !
Opinia mea este ca Dunarea trebuie sa ramana o apa neatribuita dar controlata riguros de catre organele abilitate impreuna cu reprezentatii asociatiilor
Oricum daca nu este beneficiar al unei ape(ce-o fi intelegind A.N.P.A.prin „beneficiar al resursei acvatice vii,numai ei stiu,si tare ar trebuii presati sa detaileze),inseamna ca acolo controalele le face A.N.P.A.,Paza si protectia??Naiba stie, ca astia au 96 de angajati pe toata tara..Au oare salupe,si cota de carburant???..Vedeti,lucrurile nu sint asa simple..
P.S.Micky ,nici o clipa nu m-am gindit la tine ca m-ai blama,stiu ca esti un partener de dialog care respecta opinia altuia chiar daca nu coincide cu a lui..Ma gindeam la altii,Popescu,Piftiuta,si altii din anturajul lor..