CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Oct 2011, 13:28

O sa-ti trimit o poza pe privat. Cand am postat avizul de constituire, APCR a dat ANST in judecata. :lol: :lol: :lol:

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 21 Oct 2011, 14:10

Popescu asta-i de-a dreptul halucinant !

1. Auzi, ca n-am dat numarul de telefon intreg ! Nu l-am dat ca il gaseste oricine pe net !
Numarul de telefon este diferit de cel de fax (CIPS nu-si tine logistaica in debara, ca tine).
2. Eu nu am scris ca am gasit numarul, ci ca AM VORBIT !
Iar aia habar n-aveau de notificarea ta. Daca chiar ai trimis pe fax, ori a intrat pe spam si n-au citit, ori i-au dat importanta pe care o merita "notificarea ta".

Si pe mine m-au "notificat" azi diversi ofertanti cu produse de tot felul (banci, societati de asigurare, furnizori de cauciucuri de iarna, altul pe care-l preocupa referendumul, unii cu posibila interzicere a OTV-ului, etc)
Am "dilit" vreo 15 mesaje din astea, fara sa le citesc.

Iar alea cateva randuri pe care le-ai dat pe facsimil, pot fi usor simulate de un copil de clasa a III-a. Te cred capabil !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Oct 2011, 14:15

Este distractiva insistenta ta. Te deranjaza aparitia federatiei? Nu esti singurul si nici ultimul. In ce ma priveste stiu ce am de facut. Si o sa o fac cu cine vrea, nu cu sicofanti. Sunt curios daca ai luat si pulsul cluburilor pentru a vedea tendintele. Ai ramane surprins.

PS Nu este notificarea mea, ci a federatiei. Ca sa fi sigur ca ajunge, sa stii ca am trimis-o si prin posta. :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Oct 2011, 14:17

Daca exista CIS-ul era deja fluturat pe toate siteurile. La fel si cu notificarea. Probabil nu prea e de aratat ce scrie acolo :D.
Altfel nu vad de ce atata mister.
Asa ca domnul Cezar, nu va ma irositi telefoanele. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Oct 2011, 14:20

Tavi scrie:Daca exista CIS-ul era deja fluturat pe toate siteurile. La fel si cu notificarea. Probabil nu prea e de aratat ce scrie acolo :D.
Altfel nu vad de ce atata mister.
Asa ca domnul Cezar, nu va ma irositi telefoanele. :D
Nu le plateste din buzunar, le platesti tot tu. Telefoanele parlamentului sunt platite tot din bani publici. Curios ca nu da si numele persoanei cu care a vorbit. Secretarele sunt amabile de obicei, dar e-mailul a fost trimis direct secretarului general. De ce nu l-a cerut mincinosul la telefon? Avea o parere avizata, direct de la adrisant. :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Oct 2011, 14:30

Pai tot matale esti de vina.
Daca postai aici notificarea s-o vada toata lumea nu mai era nevoie de acel telefon.
Iar mi-ai bagat mana in buzunar. :lol:
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Oct 2011, 14:41

Tavi scrie:Pai tot matale esti de vina.
Daca postai aici notificarea s-o vada toata lumea nu mai era nevoie de acel telefon.
Daca stiam trimiteam si eu faxul de la parlament. Asa l-am trimis pe banii mei.
PS Daca ai mess cu camera, intra si ti-o arat. Mi-e teama ca unii nu stiu s-o citeasca.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 21 Oct 2011, 14:48

apsalba scrie:
Tavi scrie:Pai tot matale esti de vina.
Daca stiam trimiteam si eu faxul de la parlament. Asa l-am trimis pe banii mei.
PS Daca ai mess cu camera, intra si ti-o arat. Mi-e teama ca unii nu stiu s-o citeasca.
Lasa, Mangafa, ca nu se trimit asa mail-urile de la parlament.
Iar parlamentul de care vorbesti, deconteaza roaming doar cand esti in misiune externa sau cu o anumita aprobare.
Ia uite pe cine preocupa banii contribuabilului ! Dar instantele pe care le inunzi cu toate fantasmagoriile, pe banii cui lucreaza ?
Care "banii tai", popescule ? Ai castigat tu vreun leu cinstit in viata ?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Oct 2011, 14:49

apsalba scrie: PS Daca ai mess cu camera, intra si ti-o arat. Mi-e teama ca unii nu stiu s-o citeasca.
Nu ma intereseaza daca nu o faci publica.
Musca 13

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Oct 2011, 14:51

apsalba scrie: ......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de fapt ai cine stie ce alta fituica pe care iarasi o interpretezi dupa cum iti suna tie bine ...

daca aveai documentul deja il aruncai de mult pe net ... lasa-ne odata cu faze de 2 bani ...

ps : apropo, cum de nu ai luat BAN pe forumul lui gerula, ca te-a prins mintind la un moment dat ... te-a scuzat ca blufai ... :lol: :lol: :lol: ... ca in romania, regulamentul e pentru toti la fel ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns