CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2011, 16:36

Acolo nu intri pentru consultari daca nu esti ”agreat„,fii sigur...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 14 Oct 2011, 16:57

Domnule Cezar,m-a surprins duritatea cu care l-ati "mangaiat" pe Fane minciuna , dar daca n-o faceati ,eram tare hotarit s-o fac eu !

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 14 Oct 2011, 17:51

cezar.ch scrie: ...Dar sa nu mai indraznesti, GUNOIULE, sa mi te adresezi, ca ma sui in masina, te scot de urechi din barlog si-ti mut falcile de la Alba Iulia pana in Oltenia natala.
Dle Cezar, cand o faceti, va rog io sa o luati prin Sibiu !
Va mai odihniti si dvs oleaca, pe aici, la o bere (dau io :wink: ), pana il dam noi cu smoala ! Am pune noi si fulgii, dar sunt sigur ca niste baieti de la Valcea, abia asteapta sa contribuie si ei cu ceva, asa ca le lasam placerea ! De altfel pun pariu ca o sa va iasa in intampinare inca de la Calimanesti !
:lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Oct 2011, 19:05

miky scrie:
cezar.ch scrie: ...Dar sa nu mai indraznesti, GUNOIULE, sa mi te adresezi, ca ma sui in masina, te scot de urechi din barlog si-ti mut falcile de la Alba Iulia pana in Oltenia natala.
Va mai odihniti si dvs oleaca, pe aici, la o bere (dau io :wink: ), pana il dam noi cu smoala ! Am pune noi si fulgii, dar sunt sigur ca niste baieti de la Valcea, abia asteapta sa contribuie si ei cu ceva, asa ca le lasam placerea ! De altfel pun pariu ca o sa va iasa in intampinare inca de la Calimanesti !
vezi fanele cati fani ai tu ... si la fel sta situatia si in alte orase sunt convins ... deci pe unde te vei duce tu si "federatia" veti fi asteptati cu urale si flori ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Oct 2011, 19:14

eu zic sa nu-l lasati sa faca turul tarii ca nu mai ramane nimic din el :lol: :lol: :lol:

i-am gasit totusi un job bun, cel putin pe timp de vara ar putea fi presedintele federatiei de cosit si treerat

Imagine

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 14 Oct 2011, 19:58

miky scrie:
Va fi o reala placere pentru mine ! :D :D :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2011, 20:45

Gerula ascris
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

de Gerula pe Decembrie 5th, 2010, 9:09 pm

Impresia mea e ca, in momentul e fata, avem doua realitati paralele .

Pe de o parte avem cluburile lui Stefan Popescu, infiintate ca la carte in acte, dar care au la activ cel mult 1-2 concursuri
Sa mai zica careva ca n-au activitate competitionala cluburile din care e constituita federatia..Si mintenas vor fi primiti la cipsuri..De cartofi..Ce ramine se arunca la catelu ala legat cu funie rosie la intare...Nu dat cu pietre ca latra ca dracu..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 14 Oct 2011, 20:58

Stai linistit, ca apare maine popelu si iti explica el cate competitii a organizat ... ca la carte , si cu premiile onorate invers

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2011, 08:15

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
S-au enervat intelectualii. Doctorii in drept si-au coborat creierii in bicepsi.
Fiilor, ma doare in cot de oftica voastra. Pescuitul sportiv are capitala la Alba Iulia. Nu aveti decat sa faceti spume cat doriti.
Salutare.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Oct 2011, 08:32

:lol: :lol: :lol: :lol:
neatza.
Ia un biscuite :twisted:

ma, nu am nic...dar am mai auzit asta cu capitala...dar la cluj...si era flyfishing :twisted:

asa si cultura....la sibiu.....

Tre sa ma mut in ardeal :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns