CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Bass Assassin
- senior
- Bass Assassin
- senior
Suferi de schizofrenie paranoida 100% , vrei sa-ti arat ca o sa-ti fie cerut in instanta un certificat medical ?
Comisia medicala care o sa te verifice are ce concluzii sa traga doar citind postarile tale pe forumuri.
Stai ca incep procesele si aia de la AGVPS , ANPA plus o gramada de asociatii
Tu cu siguranta le vei pierde pe toate , daca nu cumva vei fii internat intr-un spital de boli nervoase mai inainte , Esti ...direct la irecuperabili
Comisia medicala care o sa te verifice are ce concluzii sa traga doar citind postarile tale pe forumuri.
Tu cu siguranta le vei pierde pe toate , daca nu cumva vei fii internat intr-un spital de boli nervoase mai inainte , Esti ...direct la irecuperabili
Lasa-l, prietene, ca n-are toate ţiglele pe casă !Bass Assassin scrie:Suferi de schizofrenie paranoida 100% , vrei sa-ti arat ca o sa-ti fie cerut in instanta un certificat medical ?
Nu poate să înţeleagă faptul că FIPS-CIPS au Statut, proceduri proprii pe care le respectă, standarde de calitate, etc.
Ei lucrează cu AGVPS-ul şi ...gata ! Li se rupe lor de tine şi de hârtiile tale !
Ce face, îi da şi pe ăia în judecată ? Le desfiinteaza statutele la CEDO ?
Aia daca nu vor sa te primeasca, nu te primesc!
Ala este for international respectabil, nu spital public de boli nervoase cum crede popescu !
Este ca şi când Popescu ar vrea să intre cu forţa la mine acasă, unde eu fac regulile.
Evident că nu intră, ba mai îşi mai ia şi şuturi în poponeţ. Şi încă ce şuturi, având în vedere trecutul meu de rugby-ist.
- Bass Assassin
- senior
cezar.ch scrie:
Nu poate să înţeleagă faptul că FIPS-CIPS au Statut, proceduri proprii pe care le respectă, standarde de calitate, etc.
Ei lucrează cu AGVPS-ul şi ...gata !
Ala este for international respectabil, nu spital public de boli nervoase cum crede popescu !
.

Ce sa ceri de la un dezaxat schizofrenic ca popelu ? Cred ca trebuie ceruta de urgenta internarea intr-un spital de boli nervoase , omul a devenit un pericol public prin manifestari
cezar ch,
nu-ti mai face meseria de ras. Tocmai pe faptul ca CIPS are proceduri, standarde, etc. (cum spui tu) si le respecta mizez si eu. Occidentalii astia sunt oameni seriosi si daca le ceri sa-si respecte statutul, o vor face. Corect?
I-a citeste tu si pune public ce scrie la art. 6 alin 2 lit. b) din statutul CIPS, ca vad ca te pricepi la citate. Sau articolul asta e scris cu litere mici si nu le vezi. Posteaza-l si comenteaza-l. Asa, de dragul meseriei cu care te lauzi. De ce feresti de el ca dracu de tamaie? Ti-e greu sa-mi dai dreptate? Hai, fi barbat.
Sa te ajut putin:
Art. 6
Pierderea calitatii de membru
................................................
- în cazul în care, în propria sa ţară, Federaţia sau Asociaţia Naţionala îşi pierde statutul de reprezentant al pescuitului sau casting-ului;
Tradu textul pentru bess assisstent
Intrebare: Cine reprezinta oficial pescuitul sportiv din Romania?
Raspunsul nu o sa placa la multi.

nu-ti mai face meseria de ras. Tocmai pe faptul ca CIPS are proceduri, standarde, etc. (cum spui tu) si le respecta mizez si eu. Occidentalii astia sunt oameni seriosi si daca le ceri sa-si respecte statutul, o vor face. Corect?
I-a citeste tu si pune public ce scrie la art. 6 alin 2 lit. b) din statutul CIPS, ca vad ca te pricepi la citate. Sau articolul asta e scris cu litere mici si nu le vezi. Posteaza-l si comenteaza-l. Asa, de dragul meseriei cu care te lauzi. De ce feresti de el ca dracu de tamaie? Ti-e greu sa-mi dai dreptate? Hai, fi barbat.
Sa te ajut putin:
Art. 6
- în cazul în care, în propria sa ţară, Federaţia sau Asociaţia Naţionala îşi pierde statutul de reprezentant al pescuitului sau casting-ului;
Raspunsul nu o sa placa la multi.

Pana una, alta, raspunsul meu n-o sa-ti placa tie, Popescule !apsalba scrie:cezar ch,
Sa te ajut putin:
Art. 6
Raspunsul nu o sa placa la multi.![]()
![]()
![]()
Nici AGVPS nu si-a pierdut dreptul de reprezentare, nici tu nu l-ai castigat!
Colegul razvan.m a pus pe forum un document din care rezulta la CIPS exista AGVPS.
Cand vei pune si tu un document autentic din care sa rezulte ca AGVPS a fost dezafiliat si in locul acesteia a fost acceptata federatia ta, pentru mine tu esti si ramai un DOBITOC !
Mi-am calcat pe suflet si ti-am raspuns direct, panarama !
Dar sa nu mai indraznesti, GUNOIULE, sa mi te adresezi, ca ma sui in masina, te scot de urechi din barlog si-ti mut falcile de la Alba Iulia pana in Oltenia natala.
Te-am prevenit, iar toti care citesc aici sunt martori.
Auzi tupeu la CLOVNUL asta !
apsalba scrie:................................................
- Ãn cazul Ãn care, Ãn propria sa tar, FederaÅ£ia sau AsociaÅ£ia NaÅ£ionala îşi pierde statutul de reprezentant al pescuitului sau casting-ului;
Raspunsul nu o sa placa la multi.![]()
![]()
![]()
anticipam nitel
Coana Mita , tovarasa secretara a clubul cetate jessica alba neagra va trimite in judecata agvps , solicitand pierderea statutului de reprezentant al pescuitului din Romania ....
cu tidula in mana si jalba-n prohab , federatia se va prezenta onor la FIPS CIPS CIO CIPS solicitand dezafilierea AGVPS si afilierea lor instead....
evident daca cele doua institutii nu se vor conforma vor fi date ele la randul lor in judecata de acelasi club sportiv efervescent , si li se va cere direct dizolvarea ....
la toate astea niste judecatori se vor strica de ras , da sunt si ei oameni si putina destindere nu le strica
pana atunci pe baza OSIMULUI , si a asteptarii CIS-ului pe motivul ca daca nu s-a emis si a trecut timpul pentru care nu s-a spus de ce nu s-a emis deci e valabil

doar noi !!!....doar prin noi si mai ales IBANU nostru !!!....
aaaaaltfel....veti fi dizolvati, vi se vor rupe betele de pescuit in fata blocului prin manifestari zgomotase de dezaprobare .....ca sa sti si ultimul venit ca........
halatu

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- semlecangheorghe
- veteran