CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 15 Oct 2011, 08:41

Dom' Popescu, ti-am clarificat treaba cu traducerea corecta a articolului 6 din statutul CIPS ? :arrow:
Sa nu ramai iarasi cu impresia ca acolo e prevazut altceva decat e scris negru pe alb si peste vreo 3 luni sa ma pui iarasi sa ti-l traduc !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Oct 2011, 09:32

http://www.agvps.ro/images/informari/informari_56.pdf
Nea Fane, vad ca nici astia de la CIPS nu stiu sa-si interpreteze statutul. E momentul sa te duci sa le explici si lor. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2011, 11:21

Tavi scrie:http://www.agvps.ro/images/informari/informari_56.pdf
Nea Fane, vad ca nici astia de la CIPS nu stiu sa-si interpreteze statutul. E momentul sa te duci sa le explici si lor. :D
Tavi,
Tu esti baiat inteligent, nu troglodit ca bass. Uita-te la data documentului si apoi povestim. Cererea noastra de autorizare a fost depusa la ANST in data de 17 martie 2011 si, conform legii, autoritatea trebuia in 30 de zile sa ne solutioneze cererea. Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui este de ce s-a solicitat documentul respectiv, nu ce scrie in el. Ce putea sa zica CIPS decat o stare de fapt? Noi inca nu am notificat CIPS asupra faptului ca regulile s-au schimbat in Romania. O vom face in schimb in curand. Dupa aceea povestim. Ce este asa complicat? Cand o sa vezi ca CIPS refuza solicitarea FRPS ai tot dreptul sa zici orice. Pana atunci cred ca nu. Cui foloseste documentul AGVPSR?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 15 Oct 2011, 11:30

Tavi scrie:http://www.agvps.ro/images/informari/informari_56.pdf
:lol: :lol: :lol:
apsalba scrie: ...
Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui este de ce s-a solicitat documentul respectiv ...
...
au solicitat documentul ala pentru a il avea la mana si a iti da peste bot de cate ori va fi nevoie fara sa trebuiasca sa dea zeci de telefoane si scrisori pentru un raspuns doar pentru a iti dovedi tie ceva ce e suficient de clar pentru toti mai putin 5 oameni ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2011, 11:52

Serios? Daca tot e pe link-uri, i-a priviti aici:
http://www.agvps.ro/download/1.%20Rapor ... itatii.pdf

Frumos link. Si acuzatiile sunt facute de asociatiile afiliate, nu de Popescu. Lasand la o parte ca matroana are un deficit la sfarsitul lui 2010 de 12 miliarde lei (unde dracul o fi disparut banii ca atunci cand m-am dat eu la ei aveau vreo 46 miliarde excedent). Uite cine salveaza pescuitul sportiv din Romanaia.

Si ce presedinte generos; imprumuta mortul cu 70.000 euroi. Nu conteaza ca a pus gaj o cladire care face câteva milioane. Nu conteaza atata timp cat a cumparat-o cu 54.000 de dolari.

d4md3od,
Documentul respectiv nu este bun nici de sters pe undeva. Pateaza. :lol: :lol: :lol: :lol:
O sa ajung si la CIPS. sa nu te indoiesti de acest lucru.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Oct 2011, 12:14

Si ca sa-i linistesc pe nelamuriti. Un caz identic a fost de curand in Romania.
Tot de pe vremea lui Ceasca a ramas mostenire o asociatie de gugustiuci, care se numea Asociația crescatorilor de porumbei. Afiliati la federatia internationala. S-au apucat unii si au facut o federatie de sporturi columbofile si i-au dat afara de la federatia internationala. Procese, chestii, gugustiucii au pierdut pe linie. A castigat federatia. Unii ar zice ca ar fi frumos de aminitit ca precedent judiciar.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 15 Oct 2011, 12:22

Bai mincinosule penal , aia este federatie nationala nu sportiva , si este afiliata F.C.I . Nu mai veni cu harfele astea expirate ca tine !

http://fcpr.ro/ro/protocol-national-pen ... n-romania/

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 15 Oct 2011, 12:30

Si statutul federatiei internationale de porumbei este identic cu statutele FIPS/CIPS, asa-i ? :roll:

Pricepe o data ca la federatia internationala te afiliazi dupa regulile federatiei internationale, nu dupa regulile din tara de unde provine cel care doreste afilierea. Daca ar fi asa cum spui tu, insemna ca fiecare s-ar putea afilia dupa regulile lui, ceea ce e aberant ! Nu e nevoie de pregatire juridica sa intelegi ca asa stau lucrurile, ci doar de putina luciditate, care tie iti lipseste mult prea des !

Pe de alta parte in satutele FIPS si CIPS nu se cere sa fii constituit ca federatie, ci pot fi membre acolo atat federatii cat si asociatii. De asemenea, nu se cere sa fii constituit ca federatie sportiva. Mai mult, nu se face nicio referire la reprezentativitate. In sfarsit, nu se face absolut nicio referire la legislatia din statul in care provine membrul afiliat sau tertul care ar dori sa se afilieze.
Au reguli proprii, pe care daca le citesti si le PRICEPI, iti vei da seama ca trebuie sa te apuci de un alt proiect. Nu iese bani din asta ! :idea:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Oct 2011, 13:52

:lol: :lol: :lol:
io is mai greu de cap.
Deh, muscar obosit si cahui de cap de la susurul apei d e munte, deal si ses :twisted:
dar nu inteleg de ce tovarase Popescu amintesti balacelile ajvpsiste :twisted: . Tu nu ai inteles unu lucru. unii dintre noi nu zicem ca aia is buni si frpscmrnvst al tau e rau.
Zicem ca tu esti toar lichea si incerci sa mananci o paine dulce pe spinarea unor fraieri, nu ca ajvps e bun.
Si aia, in mare majoritate is niste trogloditi din aceeasi era cu tine :lol: :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Oct 2011, 15:50

apsalba scrie: Noi inca nu am notificat CIPS asupra faptului ca regulile s-au schimbat in Romania. O vom face in schimb in curand. Dupa aceea povestim. Ce este asa complicat? Cand o sa vezi ca CIPS refuza solicitarea FRPS ai tot dreptul sa zici orice. Pana atunci cred ca nu.
Perfect, aia zic si eu. Povestim dupa ce FACI.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns