Sper ca printre acele lucruri sa fie si o intrebare despre legalitatea emiterii CIS-urilor in conditiile in care nu exista un ordin al ministrului de recunoastere a pescuitului ca sport. Si despre masurile de remediere a acestei ilegalitati.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nea fane, doar ti-am spus ca ai sa ramai cu caruta-n drum, tu, nimic... batman batman!nea fane cooperatistu' scrie:Nu cred că pot fi acuzat de lipsă de maleabilitate atâta timp cât toate cererile de afiliere înaintate până acum către federație au fost acceptate.
Mi se poate imputa un singur lucru. Faptul că nu fac rabat de la lege și de la statut. Și dacă până acum am discutat pe forumuri, pentru informarea pescarilor, nu pentru prozelitism, probabil că de acum va trebui să ieșim în presă. Aia centrală, scrisă și tv.
Am aflat că AGVPSR a dat ca sigură în ședința de vineri a Comitetului director, că au primit garanții de la MTS că răspunsul la scrisoarea CIPS prin care se solicita punctul de vedere al MTS cu privire la dreptul de reprezentare al României la CIPS nu va pleca. Această poziție eu o știu de vineri, dovadă faptul că AGVPSR nu este impenetrabil. Așa că am notificat pe primul ministru (cu documente în probatoriu) că MTS încalcă legea. Cancelaria primului ministru a preluat această petiție și a dispus soluționarea ei de urgență. Motivul invocat a fost pierderea dreptului de organizare a CM de crap 2014, de care pe AGVPSR o doare în bască. Asta nu pricep anumiti domni care se dau ofuscați pe aici și care nu fac altceva decât diversiune ieftină pe forum.
Rămâne să vedem ce primează; legea sau interesele unui grup de interese. Eu mizez pe lege.
Tocmai am inchis telefonul cu dl. Vlad Stefan Stoica, seful Cancelariei primului ministru (am cinstea de a-l cunoaste destul de bine).steff scrie:nea fane, doar ti-am spus ca ai sa ramai cu caruta-n drum, tu, nimic... batman batman!nea fane cooperatistu' scrie:Nu cred că pot fi acuzat de lipsă de maleabilitate atâta timp cât toate cererile de afiliere înaintate până acum către federație au fost acceptate.
Mi se poate imputa un singur lucru. Faptul că nu fac rabat de la lege și de la statut. Și dacă până acum am discutat pe forumuri, pentru informarea pescarilor, nu pentru prozelitism, probabil că de acum va trebui să ieșim în presă. Aia centrală, scrisă și tv.
Am aflat că AGVPSR a dat ca sigură în ședința de vineri a Comitetului director, că au primit garanții de la MTS că răspunsul la scrisoarea CIPS prin care se solicita punctul de vedere al MTS cu privire la dreptul de reprezentare al României la CIPS nu va pleca. Această poziție eu o știu de vineri, dovadă faptul că AGVPSR nu este impenetrabil. Așa că am notificat pe primul ministru (cu documente în probatoriu) că MTS încalcă legea. Cancelaria primului ministru a preluat această petiție și a dispus soluționarea ei de urgență. Motivul invocat a fost pierderea dreptului de organizare a CM de crap 2014, de care pe AGVPSR o doare în bască. Asta nu pricep anumiti domni care se dau ofuscați pe aici și care nu fac altceva decât diversiune ieftină pe forum.
Rămâne să vedem ce primează; legea sau interesele unui grup de interese. Eu mizez pe lege.
Eu cred ca nu este suficient sa iesi doar in presa... aia centrala si tv, trebuie musai sa te legi cu lanturi de gardul mts-ului, apoi al guvernului (si aici s-ar putea sa ai o sansa, primul tau ministru are ceva in comun cu tine, sunteti copy-paste). Daca nici asa nu tine, e musai sa-ti scoti cluburile in strada si sa incepi o noua revolutie.
"Masa critica" a atins-o cu insultele pe care mi le-a adresat. Au fost neprovocate, pentru ca toate postarile mele au fost mai mult decat politicoase, iar intrebarile la obiect (oricum n-a raspuns decat in stilul deja cunoscut, pe alese si cu extrase din legi).steff scrie:fane cooperativa = pinochio, pentru a cata oara?
Zavera, ce ti-a facut fane de-l omori in halul asta?