CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

Mesaj de apsalba » 23 Dec 2013, 09:32

Dacă nu te pricepi, las-o moartă. Competiția a fost stabilită înainte de a fi autorizață federația. Acum trebuie doar un aviz, dacă citești atent articolul respectiv și înțelegi limba română. Cererea de eliberare a avizului făcută de federație este la MTS dinainte de a veni scrisoarea FIPS. Dacă MTS nu eliberează avizul, o să știm cine nu vrea CM-ul în România! Am revenit la cerere și cu punctul de vedere al FIPS. Așa că MTS are mingea în curte! Vrea sau nu vrea.
Eu am respectat legea! Așa cum o să o fac tot timpul!

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 23 Dec 2013, 09:50

apsalba scrie:Dacă nu te pricepi, las-o moartă.
Nea fane, asa parere proasta ai despre noi? :lol: Chiar asa, niciunul dintre noi sa nu inteleaga nimic din leagea ta :).
apsalba scrie:[...]
Acum trebuie doar un aviz... Cererea de eliberare a avizului făcută de federație este la MTS dinainte de a veni scrisoarea FIPS. Dacă MTS nu eliberează avizul, o să știm cine nu vrea CM-ul în România! Am revenit la cerere și cu punctul de vedere al FIPS. Așa că MTS are mingea în curte! Vrea sau nu vrea.
Pai si de ce nu ar mai vrea MTS-ul sa elibereze avizul?
Nu MTS-ul te-a facut pe tine mai marele pescarilor? Nu tu si cu MTS-ul sunteti frati de cruce? Oare MTS-ul se leapada de satana? :)
Nea fane, zi bre care-i spilu, cine i-a trezit pe aia din MTS si ti-au stricat ploile? :twisted: Rai oameni domnule, n-am vazut asa ceva :lol:.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Dec 2013, 10:15

apsalba scrie: Dacă nu te pricepi, las-o moartă. Competiția a fost stabilită înainte de a fi autorizață federația. Acum trebuie doar un aviz, dacă citești atent articolul respectiv și înțelegi limba română. Cererea de eliberare a avizului făcută de federație este la MTS dinainte de a veni scrisoarea FIPS. Dacă MTS nu eliberează avizul, o să știm cine nu vrea CM-ul în România! Am revenit la cerere și cu punctul de vedere al FIPS. Așa că MTS are mingea în curte! Vrea sau nu vrea.
Nea Fane, las deocamdata la o parte daca trebe doar aviz sau autorizatie.
Esti un mincinos.
Intrebarea e care din urmatoarele afirmatii ale tale sunt adevarate, ca evident nu pot fi toate simultan:
1.
apsalba scrie:
Tavi scrie: Care va fi contributia ta la acest CM?
Autorizația de organizare eliberată de MTS!
afirmatie facuta in 20 decembrie 2013 pe acest forum
2. "Esti autorizat de MTS sa organizezi competitii oficiale in tara noastra?"
"Da. Autorizația a fost eliberată odată cu Certificatul de Identitate Sportivă și Avizul de Constituire!
Ești mulțumit sau vrei să o vezi? Dacă da, te aștept la Alba Iulia!" afirmatie facuta in 22 decembrie 2013 pe crapmania:
http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... ml#p348378
3.
apsalba scrie:Acum trebuie doar un aviz, dacă citești atent articolul respectiv și înțelegi limba română. Cererea de eliberare a avizului făcută de federație este la MTS dinainte de a veni scrisoarea FIPS. Dacă MTS nu eliberează avizul
Deci cum e mincinosule?
Ba ai autorizatie, ba o vei aduce la CM, ba iti trebe doar aviz pe care nu il ai?
Care e adevarul? :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Dec 2013, 10:30

Si acum sa lamurim si cat de bine te pricepi la legi:
Acum trebuie doar un aviz, dacă citești atent articolul respectiv și înțelegi limba română.

"b) avizare - act administrativ prin care Ministerul Tineretului şi Sportului avizează
constituirea şi funcţionarea unei structuri sportive;
c) autorizare - act administrativ prin care Ministerul Tineretului şi Sportului aprobă:
participarea reprezentativelor naţionale la campionatele mondiale, europene şi regionale;
afilierea organizaţiilor cu profil sportiv la forurile internaţionale de specialitate, precum şi
organizarea pe teritoriul României de campionate mondiale, europene şi regionale;

....
ART. 21
(1) Ministerul Tineretului şi Sportului autorizează desfăşurarea pe teritoriul României a
campionatelor mondiale, europene şi regionale, în următoarele condiţii:
..."
Esti un mincinos (asta am stabilit deja si nu cred ca e o mare surpriza)
Noutatea este ca demersurile tale in legatura cu CM sunt ilegale:
apsalba scrie: Oricum, cred că de sărbători o să oferim cadou crăparilor CM 2014, la Corbu! După care o să constituim un grup de lucru pentru organizare.
pentru ca nu ai AUTORIZATIE de la MTS pentru asta.
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Dec 2013, 10:40

"Metoda maradona" : Metoda folosita de escroci pentru a insela turistii straini. Acestia se degizeaza in politisti si legitimeaza victima, pe care o deposedeaza de bani prin diferite metode.

El e ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 23 Dec 2013, 10:51

"Răzvane,
Mie nu-mi place să mint pe nimeni "......zice FFFF

Pai batate cel de sus, tu minti din 3 in 3 minute, asa sa-ti ajute Dumnezeu, precum faci!!!!!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Dec 2013, 11:06

Tavi, mai citește odată!
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
.................................................................
f) organizeaza sau tuteleaza competitiile oficiale cu caracter international care au loc pe teritoriul Romaniei, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului;

Nu vreau să ajung ca ăștia pe care îi ține mihuță de fete mari!

http://www.replicaonline.ro/lovitura-te ... nta-85105/

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Dec 2013, 11:19

Vezi ca petarda e cam expirata: stirea e din 12 octombrie 2012.
O alta diversiune, ceva mai putin puerila, n-ai gasit ?!! :?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Dec 2013, 11:30

apsalba scrie:Tavi, mai citește odată!
Art. 37
f) organizeaza sau tuteleaza competitiile oficiale cu caracter international care au loc pe teritoriul Romaniei, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului;
Da, la art 37. scrie cu aviz dar la art 18 litera r din lege si in regulament scrie autorizare, astea-s legile romanesti, scrise cu picioarele:
"r) autorizeaza desfasurarea pe teritoriul Romaniei a campionatelor mondiale, europene si regionale si participarea reprezentativelor nationale la campionatele mondiale si europene organizate in strainatate, precum si la campionatele regionale; "
Dar nu-ti insulta singur inteligenta...indiferent ca-i spune aviz sau autorizatie nu ai nici una nici alta. Si ai mintit cand ai spus ca o ai.Si aprobarea este necesara inainte de a negocia cu FIPS! Da, competitia era stabilita dinainte, dar tu nu ai ce cauta la acel campionat fara aviz sau autorizatie de la MTS! Demersurile de pana acum tale sunt ilegale, incalci cu buna stinta fix legea pe care ti-ai construit toata sandramaua pentru ca vrei si tu o felie de tort!
Eu in locul celor interesati de acest campionat as intreba in scris MTS daca Federatia este autorizata sa organizeze CM la crap in Romania conf art. 18 lit r din legea 69 si conf art 21 din Regulamentul de aplicare. Si as mai intreba si daca a depus documentele necesare autorizarii conf. art 21 lit b) din acelasi document.
Raspunsul va fi evident NU iar acel raspuns l-as trimite la FIPS. :twisted:
Musca 13

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 23 Dec 2013, 11:45

Tavi scrie:
apsalba scrie:Tavi, mai citește odată!
Art. 37
Da, la art 37. scrie cu aviz dar la art 18 litera r din lege si in regulament scrie autorizare, astea-s legile romanesti, scrise cu picioarele:
"r) autorizeaza desfasurarea pe teritoriul Romaniei a campionatelor mondiale, europene si regionale si participarea reprezentativelor nationale la campionatele mondiale si europene organizate in strainatate, precum si la campionatele regionale; "
Dar nu-ti insulta singur inteligenta...indiferent ca-i spune aviz sau autorizatie nu ai nici una nici alta. Si ai mintit cand ai spus ca o ai.Si aprobarea este necesara inainte de a negocia cu FIPS! Da, competitia era stabilita dinainte, dar tu nu ai ce cauta la acel campionat fara aviz sau autorizatie de la MTS! Demersurile de pana acum tale sunt ilegale, incalci cu buna stinta fix legea pe care ti-ai construit toata sandramaua pentru ca vrei si tu o felie de tort!
Eu in locul celor interesati de acest campionat as intreba in scris MTS daca Federatia este autorizata sa organizeze CM la crap in Romania conf art. 18 lit r din legea 69 si conf art 21 din Regulamentul de aplicare. Si as mai intreba si daca a depus documentele necesare autorizarii conf. art 21 lit b) din acelasi document.
Raspunsul va fi evident NU iar acel raspuns l-as trimite la FIPS. :twisted:
Domnule Tavi, MTS a fost deja întrebat în scris!
Asta ...şi alte câteva lucruri! :wink:
Oare schimbarea vizibilă de atitudine a MTS nu o avea o oarece legătură cu aceste întrebări?
Mai ales că întrebările au venit de undeva unde se aşteaptă răspunsuri "beton". (dacă există astfel de răspunsuri :| )

Scrie răspuns