Hai musiu, nu fi timid locul miroase bine si tine peste!!!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cred ca, catar batran ar fi mult mai exact si nu cred ca are cineva ceva de obiectat la asta...macar de sarbatori suntem de acord toti cu ceva.apsalba scrie:mynu_cs,
Cred că „catâr” ar fi mai aproape de adevăr, nu câine. Unii câini mușcă pe furiș, iar acest lucru este periculos. Prefer să spun cuiva în față ce cred despre el, decât să-i înfig ceva pe la spate. Ce zici Adelin, procedez co..rect?
Gigi, ai baut oua clocite de prepelita de ai ajuns sa vezi federatia ca pe un factor de echilibru ?!semlecangheorghe scrie: Eu vad existenta federatiei 'benefica'' doar pina in punctul este un contrabalans pentru ajvps iar in varianta in care una dintre ele devine exagerat de puternica se duce totul naibii..si echilibrul se distruge...
Lui CIPS i se rupe. Il intereseaza daca are unde sa tina crapul in 2014 si daca spala rusinea cu Montargil-ul de anul asta. Asa ca eu unul nu halesc santajul asta cu CM-ul din 2014 din Romanica.steff scrie:@miyagi, era vorba despre autorizatie.
Noi discutam, punem pe tapet ce si cum si lui fane ii se aprind beculetele. Nu vreau sa ma gandesc la ce este mai trist nu doar pentru crapari ci pentru noi toti, ca tara, daca CIPS-ul va lua decizia de a nu mai tine CM-ul in Romania.
Daca se va intampla asa, in mintea lui, fane va crede ca ne-a invins.
razvan m. scrie:Gigi, ai baut oua clocite de prepelita de ai ajuns sa vezi federatia ca pe un factor de echilibru ?!semlecangheorghe scrie: Eu vad existenta federatiei 'benefica'' doar pina in punctul este un contrabalans pentru ajvps iar in varianta in care una dintre ele devine exagerat de puternica se duce totul naibii..si echilibrul se distruge...
..................Continua apoi cu o incursiune in Campionatul organizat de Federatia Romana de Pescuit si cu doua interviuri cu doi campioni nationali de stationar: Catalina Kiss si Florin Aschioapei.
Deci unde-i autorizatia?apsalba scrie:Autorizația de organizare eliberată de MTS!Tavi scrie:Deci ai priceput.apsalba scrie:Nu te obosi. Orice desen al tău, este doar o caricatură ieftină!
Ce-ar fi sa ne dai un exemplu de discutie civilizata si sa spui ceva la subiect, nu sa te faci ca ploua:
ce anume faci tu cadou craparilor? Care va fi contributia ta la acest CM?