Are pe supărare! E vai de capul lui!Tavi scrie:Nimeni, ne-nimeni, are bani si tu nu stii de unde. Si te roade tare.
CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Pe toate le stii...ca un om mare. Esti clar persoana potrivita.
Ok, atunci e intr-un club de nimeni, clubul are bani si te roade...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Ba deloc, întrucât nu știe că să facă cu ei!Tavi scrie:Pe toate le stii...ca un om mare. Esti clar persoana potrivita.
E drept ca i-ai putea tu sfatui cum sa cheltuie banii, recunosc ca te pricepi sa faci praf banii altora cu proiecte de educare a populatiei riverane, procese pierdute si alte lucruri utile si normale pentru un ong pescaresc.
Dar totusi oare de unde-i au? Ce pot ei si nu poti tu?
Dar totusi oare de unde-i au? Ce pot ei si nu poti tu?

Ultima oară modificat 19 Dec 2013, 08:32 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
Musca 13
Musca 13
Păi, aici ar trebui să răspundă ei. Din informațiile mele sunt de la AJVPS Arad!

Aha...si poti demonstra?
Din informatiile mele tu ai luat bani de la pescari si i-ai facut praf... si nu e nevoie sa demonstrez, sunt cateva mii de martori.
Din informatiile mele tu ai luat bani de la pescari si i-ai facut praf... si nu e nevoie sa demonstrez, sunt cateva mii de martori.

Musca 13
Musca 13
Păi aici e problema! Clubul dvs. are bani, iar federaţia dlui Popescu nu are. Dar ar vrea...razvan m. scrie:Da, Popica, avem bani. Insa cu Tautul ai incurcat borcanele. Nu e la noi.

Nu ştiu cât urmăreşte dl. Popescu fenomenul pescuit, dar fenomenul "banii pescarilor si ai cluburilor" sigur îl urmăreşte.

Pentru a cata oara demonstreaza prostescu ca nu are nimic in comun cu pescuitul si cu competitiile?
Iata si de data asta marele lui of, banii.
prostescule, poza de mai jos poate dauna grav sanatatii tale.

Iata si de data asta marele lui of, banii.
prostescule, poza de mai jos poate dauna grav sanatatii tale.

-
- veteran
Nasol momentul pentru mitoman care tot se intreaba :" cum fac altii bani fara sa vanda permise de pescuit ?"
Si ii mai puneti si pozele astea care-l ustura la ficati , mai ales acum cand cei de la ANPA i-au spulberat visele de capatuire

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Aia rubinii si aia albastri azurii sunt de la APSSCOBARUL, asociatie tot din AB, dar serioasa si FFFF moare de ciuda de unde au "aia" atatia bani, de fac si populari.
Iar EL, in acelasi municipiu si "cel mai bun manager" nu realizeaza o letcaie.
Deh, "aia" e un club puternic, care s-ar potrivii la federatie, dar NUUUU, ca e "aia" pe care "i-am dat afara ca furau".

Iar EL, in acelasi municipiu si "cel mai bun manager" nu realizeaza o letcaie.
Deh, "aia" e un club puternic, care s-ar potrivii la federatie, dar NUUUU, ca e "aia" pe care "i-am dat afara ca furau".