discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Tavi
- veteran

Ete fleosc. Ce treaba ai tu sau oricine altcineva cu banii unei asociatii sau club? E doar problema membrilor ce fac cu banii lor. Sa nu-mi spui ca esti membru WSB si esti curios pe ce s-a cheltuit cotizatia ta...parca erai presedintele undei federatii nationale si in curand galactice.
Tocmai tu fost mare distribuitor de permise pe schema de finantare numita FNPSR pui astfel de intrebari?

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
apsalba
- veteran

Păi aici e șpilul. Ăștia nici permise nu dau, că sunt vreo 10-12 cocoșați, cu Abelim în frunte. Și bagă câteva sute de milioane în cont. Oare de unde vin banii? Din onorariile luate pe procesele de divorț ale lui mihuță? Mă îndoiesc pentru că avocații sunt niște avari de doi lei!
-
Tavi
- veteran

Bravo lor!
Dar ma vad nevoit sa repet:
ce treaba ai tu?
Musca 13
-
Tavi
- veteran

Si totusi ...Tocmai tu, singura persoana potrivita, sustinatorul, promotorul si inventatorul cluburilor puternice, care sunt in stare sa faca si sa dreaga, sa-si asigure surse de venit...nu poti nicium sa pricepi cum dreac fac baietii astia rost de bani fara sa vanda permise? Nici balastiere nu au, nu vand nici peste...la naiba, sa fie ei mai priceputi ca tine? Sa fi descoperit ceva de care tu nu ai auzit inca?

Musca 13
-
razvan m.
- veteran

-
Da, Popica, avem bani. Insa cu Tautul ai incurcat borcanele. Nu e la noi.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
anem
- veteran

apsalba scrie:Păi aici e șpilul. Ăștia nici permise nu dau, că sunt vreo 10-12 cocoșați, cu Abelim în frunte. Și bagă câteva sute de milioane în cont. Oare de unde vin banii? Din onorariile luate pe procesele de divorț ale lui mihuță? Mă îndoiesc pentru că avocații sunt niște avari de doi lei!
si totusi, ce te intereseaza pe tine? ... aaaa, nu ai reusit sa inregimentezi in "federatie" clubul "celor 10-12 cocosati" si pocneste fierea in tine ... asta e altceva. sper ca cei din WSB sa nu ti se alature vreodata (si sincer nu vad cum

)
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
Adelin
- Moderator

apsalba scrie:mihuță, avocat de doi lei, ia zi tată, de unde are WSB banii? Câți bani ați luat de la AJVPS Arad și cum dracu reușiți să fiți cu clubul ăsta tot pe pierdere? Ia zi managere!
Anul trecut ați băgat în jeb vreo 500 de milioane și i-ați păpat pe toți, ba chiar mai mult, că sunteți pe gaură!
Hai spovedește-te!
Cum stai cu relația Tăuț? Unde ați fofilat peștele din lac, moralistule?
Nu-i treba magarului de unde beau oile apa, tu sa iti vezi de facturile tale neachitate.Pana una alta nu am furat de la nimeni nimic si ne-am achitat si respectat contractele punct cu punct, tu insa nu o sa te ridici niciodata la nivelul celor 10-12 cocosati pe care ti-ai dori ca un caine turbat sa ii ai in ograda. Ei bine om batran fara rusine, nu o sa ne ai niciodata, ba mai mult o sa-ti fim aproape mereu ca sa iti demascam mizeriile si minciunile, ca sa nu mai prostesti pe nimeni cu manevre de tip Alba-Neagra.
Hai ca poti mai mult moshule, incercarea asta de a face mizerie la noi in club dupa cum vezi nu ti-a prea iesit. Petarde poate arunca orice fraier, de la mata am pretentii...ca doar ai ceva scoala.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
semlecangheorghe
- veteran

apsalba scrie:Păi aici e șpilul. Ăștia nici permise nu dau, că sunt vreo 10-12 cocoșați, cu Abelim în frunte. Și bagă câteva sute de milioane în cont. Oare de unde vin banii? Din onorariile luate pe procesele de divorț ale lui mihuță? Mă îndoiesc pentru că avocații sunt niște avari de doi lei!

L-ati atins la ombilic de-i turbat in halul asta..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
apsalba
- veteran

Adelin scrie:apsalba scrie:mihuță, avocat de doi lei, ia zi tată, de unde are WSB banii? Câți bani ați luat de la AJVPS Arad și cum dracu reușiți să fiți cu clubul ăsta tot pe pierdere? Ia zi managere!
Anul trecut ați băgat în jeb vreo 500 de milioane și i-ați păpat pe toți, ba chiar mai mult, că sunteți pe gaură!
Hai spovedește-te!
Cum stai cu relația Tăuț? Unde ați fofilat peștele din lac, moralistule?
Nu-i treba magarului de unde beau oile apa, tu sa iti vezi de facturile tale neachitate.Pana una alta nu am furat de la nimeni nimic si ne-am achitat si respectat contractele punct cu punct, tu insa nu o sa te ridici niciodata la nivelul celor 10-12 cocosati pe care ti-ai dori ca un caine turbat sa ii ai in ograda. Ei bine om batran fara rusine, nu o sa ne ai niciodata, ba mai mult o sa-ti fim aproape mereu ca sa iti demascam mizeriile si minciunile, ca sa nu mai prostesti pe nimeni cu manevre de tip Alba-Neagra.
Hai ca poti mai mult moshule, incercarea asta de a face mizerie la noi in club dupa cum vezi nu ti-a prea iesit. Petarde poate arunca orice fraier, de la mata am pretentii...ca doar ai ceva scoala.

Toată federația a început să lăcrimeze din această cauză. Și a început să dea pomelnice pentru a aduce cocoșații pe drumul cel bun!
Măi fraiere, încă nu ai priceput că ești un nimeni? Cu toate tinichelele tale obținute prin minciună? Vrei să ți-o demonstrez și să rămâi fără ele?
-
Tavi
- veteran

Nimeni, ne-nimeni, are bani si tu nu stii de unde. Si te roade tare.

Musca 13