CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

Mesaj de apsalba » 19 Dec 2013, 10:41

Tavi scrie:Aha...si poti demonstra?
Din informatiile mele tu ai luat bani de la pescari si i-ai facut praf... si nu e nevoie sa demonstrez, sunt cateva mii de martori. :P
Păi văd că cei care știu, s-au dat la fund. Să spună mihuță dacă deconturile pentru a participa Adelin & co, la competiții au fost sau nu decontate de AJVPS Arad. Din 2010 încoace! Dar și tăcerea este un răspuns. Pentru mine, asta se numește prostituție!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Dec 2013, 10:46

Și atunci avem și o explicație de ce acești vajnici apărători ai pescuitului sportiv dau zilnic cu zoaie înspre federație. Părerea mea este că din pescari sportivi s-au transformat în agenți de influență ai AGVPSR!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 19 Dec 2013, 10:58

Deja incepi sa intreci masura. Mai bine ti-ai vedea de treburile tale, ca ai foarte mult de lucru.
WSB este un club privat, care nu iti va da niciodata tie socoteala.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Dec 2013, 11:16

Subtire rau nea Fane...si fara logica, te impusti singur in picior...si daca ar fi adevarat ce zici matale, nu vad care e problema daca o asociatie de pescari, inclusiv ajvps a decis sa sprijine niste concurenti. E decizia acelei asociatii ce face cu banii.
Nu asta promiti si matale ? Cluburi care sa sprijine concurentii? Nu asta reprosezi ajvps, ca nu da bani pentru competitii?
De data asta nu te inteleg. :roll:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Dec 2013, 11:16

razvan m. scrie:Deja incepi sa intreci masura. Mai bine ti-ai vedea de treburile tale, ca ai foarte mult de lucru.
WSB este un club privat, care nu iti va da niciodata tie socoteala.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu mie, inocenților. La ăștia care se uită în gura voastră. Eu știu deja cine vă plătește!

PS Oare FRPS nu este persoană juridică de drept privat? Și vă milogiți pe aici să vedeți ce se întâmplă? Eu v-am răspuns. Nu am nimic de ascuns, așa cum faceți voi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 19 Dec 2013, 11:20

apsalba scrie: Eu știu deja cine vă plătește!
Daca stii, atunci nu vorbi prostii ! :idea:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Dec 2013, 11:27

Știi foarte bine că, dacă vreau, pot solicita aceste informații (publice) de la Administrația finanțelor publice! Dar, am înțeles! Am dreptate!
De ce ți-e rușine să recunoști? Viteazule!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Dec 2013, 11:31

apsalba scrie:
Din informatiile mele tu ai luat bani de la pescari si i-ai facut praf... si nu e nevoie sa demonstrez, sunt cateva mii de martori. :P
Păi văd că cei care știu, s-au dat la fund. Să spună mihuță dacă deconturile pentru a participa Adelin & co, la competiții au fost sau nu decontate de AJVPS Arad. Din 2010 încoace! Dar și tăcerea este un răspuns. Pentru mine, asta se numește prostituție!

Mare comunist mai esti! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Desi sistemul a cazut de mai bine de 20 de ani ai ramas acelas co-mu-nist! :lol: :lol: :lol:
Cum de nu te-am citit pana acuma?! Aceleasi framantari le ai ca un activist ratat caruia nu ii iese nimic la cooperativa si care daca lui nu ii mere, vrea sa omoare si capra vecinului.
Ma comuniste, banii pe care am plecat in Irlanda(daca te doare atat de tare de unde sunt) nu sunt de la AJVPS-isti, sunt de la LRS si sponsori care au sustinut lotul.
Dar banii pt deplasarea lotului federal in Africa de Sud de unde sunt?!...a am uitat, :lol: :lol: :lol: scuze, care deplasare, ca tu nu ai avut o letzcaie sa le dai marilor campioni nici sa bea un cico dupa concurs, asa de amagire macar, pt marea finala. :lol: :lol: :lol: Da, dar le-ai promis ca o sa mearga sa vada Africa....DE CE I-AI MINTIT SI I-AI AMAGIT MA PE OAMENI, DACA AI STIUT CA ESTI LEFTER POPESCU?!
Asa sa-ti ramana numele: comunistul Lefter Popescu! :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 19 Dec 2013, 11:32

apsalba scrie:
Dacă este adevărat, felicitări maxime AJVPS Arad şi Adelin & Co.
Înseamnă că au un parteneriat care funcţionează bine şi nu au nici un interes ca situaţia să se schimbe.
Ce motiv ar avea să adere la o federaţie al cărui preşedinte este cunoscut ca rău-platnic, dator vândut, urmărit de debitori şi care plăteşte obligaţiile doar cu procurorul la poartă.
Apropo, aţi plătit factura de 4.000 ron fermei de la Blandiana? Dar deconturile participanţilor la aşa-zisele CN 2013 Bega şi Tg Jiu?
Să nu răspundeţi că e treaba clubului Cetate sau al altcuiva, pentru că sunt sinonime cu dvs.

A avut şi federaţia o factură-proformă de la Doripesco, pentru CN crap 2013. Ah, am uitat, nu s-a ţinut din cauza caniculei (în zilele avute în vedere, temperatura a fost de 24-26 grade C. ziua şi 11-17 grade C noaptea.
Căldură mare, monşer! :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Dec 2013, 11:39

apsalba scrie:Știi foarte bine că, dacă vreau, pot solicita aceste informații (publice) de la Administrația finanțelor publice!
Sunt publice pe dreac...sunt publice doar bilanturile contabile nu si tranzactiile.
Ia cere tu astfel de informatii la finante, se mai distreaza si aia. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns