CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

Mesaj de apsalba » 12 Dec 2013, 18:57

miyagi scrie:Asta-i si ideea excrocule. Sa nu fiu bagat in seama de catre UN NIMENI CA TINE si sa discut cu cine trebuie. Ce nu intelegi?
Fa dovada constituirii legale a federatiei si a asociatiilor cu care ai infiintat-o pe baza celor 3 ani de activitate competitionala anterioara.
Mare dobitoc poti să fi!
Ia vezi măi, boul bălții ce scrie aici:
HG 884/2001
ART. 28
Condiţiile necesare pentru înfiinţarea unei federaţii sportive naţionale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfăşoară în minimum 5 judeţe;
b) la data constituirii să existe minimum 10 cluburi sportive care să aibă minimum 200
de membri practicanţi;
c) activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat
de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România

Unde scrie băi nulitate cu pretenții de jurist că trebuie ca toate cluburile afiliate să desfășoare activitate cu trei ani înainte?
Mare prost poți să fii și mai încerci să-i prstești si pe alții!
Nu te mai întreb de când se practică pescuitul sportiv în România că și-așa ești destul de penibil!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 12 Dec 2013, 19:04

Miyagi , nu-l mai baga in seama pe bosorogul asta senil, impotent si mitoman :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Dec 2013, 19:06

Da ba prostanacule, dar sediu l-ai dobindit prin falsificarea semnaturii lui soacrata, pe contract, nu-i asa? :wink:
Deci cu fals si uz de fals, cum stai? :wink:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 12 Dec 2013, 19:58

apsalba scrie:
miyagi scrie:Asta-i si ideea excrocule. Sa nu fiu bagat in seama de catre UN NIMENI CA TINE si sa discut cu cine trebuie. Ce nu intelegi?
Fa dovada constituirii legale a federatiei si a asociatiilor cu care ai infiintat-o pe baza celor 3 ani de activitate competitionala anterioara.
Mare dobitoc poti să fi!
Ia vezi măi, boul bălții ce scrie aici:
HG 884/2001
ART. 28
Condiţiile necesare pentru înfiinţarea unei federaţii sportive naţionale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfăşoară în minimum 5 judeţe;
b) la data constituirii să existe minimum 10 cluburi sportive care să aibă minimum 200
de membri practicanţi;
c) activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat
de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România

Unde scrie băi nulitate cu pretenții de jurist că trebuie ca toate cluburile afiliate să desfășoare activitate cu trei ani înainte?
Mare prost poți să fii și mai încerci să-i prstești si pe alții!
Nu te mai întreb de când se practică pescuitul sportiv în România că și-așa ești destul de penibil!

Aici mai Nea!

Stefan Popescu
Subiectul mesajului: Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!
MesajScris: Joi Dec 12, 2013 7:27 pm
Conectat

cornel.s scrie:

[Ma jignesti cand spui ca sunt aerian si ma faci nevoit sa sesizez moderatorii. Ai zis mah Neica Nimeni ca nu ma bagi in seama si te manca in dos de cum ma simt eu. Hai ca iti raspund si la intrebarea asta, dar da-mi un raspuns complet. De cand se practica pescuitul sportiv in tara noastra de vrei sa unifici tu pescuitul de agrement cu cel de competitie :shock: ? Sa nu-mi vi cu faze ca pescuitul sportiv a fost recunoscut de CCR in urma actiunilor tale.]
-------------
Recunoscut legal din 1938. În 1958 a intrat sub tutela autorității ce răspundea pe atunci de sport. Si că să nu te mai chinuiești, citește art. 94 din Legea 69/2000. Poate înțelegi de ce a pierdut AGVPSR dreptul de reprezentare a pescuitului sportiv din România!

Rog un moderator sa-i modereze postarile in care imi defaimeaza imaginea personala

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 12 Dec 2013, 20:23

Deci incepand cu 1938 toate asociatiile trebuie sa aiba 3 ani de activitate. Am asistat infiintarea unei federatii. Alt profil, dar s-a luat in calcul acest articol de HG.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 12 Dec 2013, 21:42

Miyagi,vezi ca mitomanul nu are nici ordinul de ministru prin care pescuitul este recunoscut ca sport , iar CIS ul a fost obtinut in mod cel putin dubios
HG 884/2001
Art. 27. 1

(1) Recunoaşterea oficială a practicării unei ramuri de sport în România se face de către Ministerul Tineretului şi Sportului la solicitarea practicanţilor acesteia.

(2) Cererea de recunoaştere oficială se adresează Ministerului Tineretului şi Sportului şi cuprinde următoarele date:

a) numărul de practicanţi la nivel local şi naţional;

b) regulamentele de competiţie;

c) tipurile de instalaţii, materiale şi echipamente utilizate;

d) informaţii sintetice despre practicarea ramurii de sport respective pe plan internaţional;

e) statutul şi regulamentele organizaţiei internaţionale a ramurii de sport, dacă acestea există;

f) orice alte materiale documentare considerate elocvente pentru susţinerea cererii.

(3) Analiza şi verificarea documentaţiei care însoţeşte cererea de recunoaştere oficială se efectuează de către comisia numită prin ordin al ministrului tineretului şi sportului.

(4) Raportul comisiei, întocmit în baza cererii de recunoaştere, a documentaţiei anexate şi în urma vizionării a minimum 3 demonstraţii, va conţine concluzii privind caracteristicile sportului respectiv, valenţele sale sociale şi instructiv-educative, precum şi necesitatea recunoaşterii oficiale.

(5) În baza raportului favorabil al comisiei Ministerul Tineretului şi Sportului recunoaşte oficial, prin ordin al ministrului, practicarea ramurii de sport respective în România.

(6) În baza recunoaşterii oficiale practicanţii ramurii de sport se pot constitui în asociaţii judeţene şi a municipiului Bucureşti, pe ramuri de sport, cluburi sportive, federaţie sportivă naţională, şi pot participa la întreceri demonstrative şi competiţii, potrivit legii.
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 12 Dec 2013, 21:53

Sunt multe lacune in infiintarea federatiei insa trebuie actionata in instanta de catre o entitate sau de catre un sportiv recunoscut caruia i-a ingradit accesul la competitie sau altele conf. l69/2000. Acuma ramane de vazut ce se va decide? Actionarea in instanta spre dizolvare ( pe ce fond?) sau pastrarea si insusirea ei de catre pescari. Eu ii dau cu bucatica cate o retorica sa stie cum sta si sa nu mai ia viteza aiurea sa mai strice ceva. Se pare ca nu vrea sa priceapa si vrea sa dea cu piciorul la chioseaua cu dulceata.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 12 Dec 2013, 21:57

La toate federatiile sportive infiintate dupa anul 2000 a fost obligatoriu ordinul de recunostere , numai la infama cooperativa a fost facultativ
Cum iti explici asta ? :wink:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 12 Dec 2013, 22:27

Au fost niste papagali in MTS care-si tineau de scaune. Ti-o spun ca ii stiu personal. M-am plimbat pe-acolo in perioada aia si am vazut cum puneau problema. Era deajuns o hartie sub nas si rezolvau orice. Pe baza de incompetenta s-a ajuns aici. De-asta trebuie atacat si MTS-ul acum.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 12 Dec 2013, 23:32

miyagi scrie:

Ok. Acum m-ai convins ca esti prea prost ca sa-mi omor timpul cu tine. Ti-am adresat o intrebare la care era firesc sa raspunzi nu sa o cotesti aiurea. Repet intrebarea si o si reformulez ca nu degeaba ti-am scris ca m-a preocupat si pe mine in urma cu 8-10 ani. De ce crezi ca nimeni nu a facut o federatie pana acuma inafara de fane?
Raspunde si apoi ne duelam pana-i lumea.
Nu o sa-ti raspund pentru ca "sunt prea prost ca sa-ti bati capul cu mine"
Oricum si "prostul de Fane" a reusit sa faca o federatie, asa ca prefer sa-i simpatizez pe prostii care fac ceva, decat pe inteligentii care nu au reusit pana acum sa darame ce a construit Fanel.

Scrie răspuns