Cred ca nu are rost sa pierdem timpul incercand sa ii zdruncinam admiratia pentru dom' Popescu. De aceea revin cu propunerea de a-i lasa sa se mai cunoasca putin.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu, domnule Apsl.a.b.a.!apsalba scrie:daravela,
gașca asta mică face pe unii să tremure. Nu ai aceiași impresie după ce agitație a creat?
...şi să ne facă un nepoţel!razvan m. scrie:Ne ocupam prea mult de dl. Corbu si ale sale convingeri, in conditiile in care nu a fost/nu s-a propus ca fiind persoana potrivita sa conduca FRPS.
Cred ca nu are rost sa pierdem timpul incercand sa ii zdruncinam admiratia pentru dom' Popescu. De aceea revin cu propunerea de a-i lasa sa se mai cunoasca putin.
zavera scrie:Păi îţi spun eu ce vrea domnul Corbu:Mister Fisherman scrie:Nu te dai in vant dupa competitii, mananci pestele capturat si nu vrei sa gestioneze infama cooperativa pescuitul recreativ ,am inteles bine ?rcorbu scrie:Pentru ca nu ma dau in vant dupa competitii
Pentru ca mai mananc din pestele prins, si asta nu este deloc sportiv, mai degraba comercial
Pentru ca vreu ca banii pe care ii platesc ca taxa sa intre la bugetul national, si nu in vre-o asociatie unde se fac pierduti fara a se vedea ceva
Pentru ca asociatiile in apele carora pescuiesc le doare undeva de pescarii cotizanti
Pentru ca toti veniti cu exemple din strainatate, desigur doar cele care va convin, dar nu vreti sa fie aplicate si la noi
Pentru ca toate asociatiile vedeti in lege doar banii care trebuie sa-i incasati nu si obligatiile pe care le au
Sincer abia astept sa fie aprobata noua lege in care se propun concesiunile.
Poate ca o fi Fane mai diliu, dar nici cu ceilalti nu mi-e rusine.
Si atunci ce treaba ai tu cu mitomanul , ti-a fost mila de el si ai devenit aparatorul lui din oficiu ? ?
- să se plătească o taxă la stat
- de chestia asta să se ocupe gratuit asociaţiile, deşi legea îi permite să-şi rezolve singur problema, doar cu un drum la trezorerie.
- tot asociaţiile să asigure paza, populările cu peşte, amenajările drumurilor de acces etc. Din ce fonduri...nu-i problema lui.
- în contul acestui efort financiar şi de gândire, el să pescuiască un an întreg, să ducă acasă peştele pe care-l prinde.
Iar ca aceste vise să devină realitate, domnul Corbu susţine federaţia, care-l transformă în sportiv , deşi "nu se da in vant dupa competitii".
Recunoaste ca "Fane e mai diliu, nu-i e rusine nici cu ceilalti", dar viseaza cele de mai sus.
Gaşcă mică ăştia cu federaţia, dar veselă, nu credeţi?
In varianta ailalta ,pescarul le varsa in caciula lui popescu.Pescarii trebuie sa plateasca la asociatii: salariile, concediile si distractia stafului, din care face parte si zavera.