Colegule un inteligent, sau destept, ma rog, nu se manjeste cu excrocherii marunte ca de-asta e inteligent. Apoi. Un inteligent gandeste inainte sa darame ce a construit fanel. Ce a construit fanel al tau prin frauda va fi "confiscat" daca vrei, dupa cum se procedeaza si la fisc cu evazionistii si se valorifica catre destinatii corecte si legale.rcorbu scrie:Nu o sa-ti raspund pentru ca "sunt prea prost ca sa-ti bati capul cu mine"miyagi scrie:
Ok. Acum m-ai convins ca esti prea prost ca sa-mi omor timpul cu tine. Ti-am adresat o intrebare la care era firesc sa raspunzi nu sa o cotesti aiurea. Repet intrebarea si o si reformulez ca nu degeaba ti-am scris ca m-a preocupat si pe mine in urma cu 8-10 ani. De ce crezi ca nimeni nu a facut o federatie pana acuma inafara de fane?
Raspunde si apoi ne duelam pana-i lumea.
Oricum si "prostul de Fane" a reusit sa faca o federatie, asa ca prefer sa-i simpatizez pe prostii care fac ceva, decat pe inteligentii care nu au reusit pana acum sa darame ce a construit Fanel.
p.s. nu mai face atata tapaj ca esti ridicol. Ti-au spus-o deja multi si ar cam fi cazul sa asculti si nu sa te pui contra vantului.