A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.onofrei
junior
junior

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de cristian.onofrei » 18 Ian 2013, 13:58

Domnule Dan Vasilescu,

Tinand cont ca nu va cunosc, e normal sa nu trag concluzii pripite. In consecinta, din principiu, sa stiti ca va repect.
Sunt cateva intrebari care ma framanta si la care va rog sa-mi raspundeti:

1. Am citit PV al AG din februarie 2012 si nu-mi aduc aminte (imi cer scuze anticipat daca gresesc) sa se fi facut o referire la inchiderea forumului. Daca asa s-a hotarat atunci, de ce nu s-a aplicat acea decizie? Va intreb pe Dumneavoastra pentru ca sunteti singurul de aici care sustine aceste lucruri.

2. Vi se pare normal sa discutam toate aceste lucruri pe acest forum si nu pe unul dedicat noua?

3. Prin forum, nu se poate intelege: una sau mai multe discutii contradictorii, in care la un moment dat se folosesc cuvinte urate, injurii sau atacuri la persoana. Forumul reprezinta o adunare, intrunire, o comunitate de oameni (online) care au aceleasi pasiuni si discuta, dezbat, impartasesc idei legate de acestea.
Vi se pare corect sa fie inchis forumul LRS?
Va rog sa-mi raspundeti cu da sau nu la aceasta intrebare si apoi va rog sa argumentati. Va rog asta nu din obraznicie, ci vreau sa ma feresc de raspunsuri stufoase care nu intotdeauna sunt cocrete.

Cu stima,
Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt dulci.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 18 Ian 2013, 17:49

Va rog sa-mi raspundeti cu da sau nu la aceasta intrebare si apoi va rog sa argumentati.
Raspunsul domnule coleg Onofrei este:
................................(puncte, puncte) :oops: :oops: :roll:

Tot cu stima,
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Ian 2013, 21:08

zavera scrie:
semlecangheorghe scrie:Nu chiar 0,sa fim corecti...
Popescu Stefan este concurentul no1,in viitorul concurs organizat de C.S.Cetate..
Deja s-au lansat pariuri...
Io am pariat goflabila promisa de domnia sa,contra unui blister cu Hoochie Koochie,ca iese in primii trei..
Domnu Presedinte,sper sa nu pierd gonflabila.. :lol:
Gonflabila aia este barcă, sau...? :lol:

Acu vreo doi ani se lauda ca fedratia va asigura baza materiala(barca,motor, sonar)pentru sportivii proprii.
Am zis ca ,daca imi asigura si mie alea 3 ,ma duc la concursurile lui..
Drept raspuns ,o zis ca mie imi da o 'gonflabila' :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 18 Ian 2013, 22:15

semlecangheorghe scrie: Acu vreo doi ani se lauda ca fedratia va asigura baza materiala(barca,motor, sonar)pentru sportivii proprii.
Am zis ca ,daca imi asigura si mie alea 3 ,ma duc la concursurile lui..
Drept raspuns ,o zis ca mie imi da o 'gonflabila' :D

n-ai inteles... e o gonflabila umflata d-atata ras :)

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 19 Ian 2013, 08:24

cristian.onofrei scrie:Domnule Dan Vasilescu,

Tinand cont ca nu va cunosc, e normal sa nu trag concluzii pripite. In consecinta, din principiu, sa stiti ca va repect.
Sunt cateva intrebari care ma framanta si la care va rog sa-mi raspundeti:

1. Am citit PV al AG din februarie 2012 si nu-mi aduc aminte (imi cer scuze anticipat daca gresesc) sa se fi facut o referire la inchiderea forumului. Daca asa s-a hotarat atunci, de ce nu s-a aplicat acea decizie? Va intreb pe Dumneavoastra pentru ca sunteti singurul de aici care sustine aceste lucruri.

2. Vi se pare normal sa discutam toate aceste lucruri pe acest forum si nu pe unul dedicat noua?

3. Prin forum, nu se poate intelege: una sau mai multe discutii contradictorii, in care la un moment dat se folosesc cuvinte urate, injurii sau atacuri la persoana. Forumul reprezinta o adunare, intrunire, o comunitate de oameni (online) care au aceleasi pasiuni si discuta, dezbat, impartasesc idei legate de acestea.
Vi se pare corect sa fie inchis forumul LRS?
Va rog sa-mi raspundeti cu da sau nu la aceasta intrebare si apoi va rog sa argumentati. Va rog asta nu din obraznicie, ci vreau sa ma feresc de raspunsuri stufoase care nu intotdeauna sunt cocrete.

Cu stima,
Domunule Onofrei am sa va raspund cat mai concis intrebarilor, desi este usor de perceput aciditatea mesajului d-voastra atat de politicos.
1) Asa cum am mai spus discutia despre forum nu a fost inclusa nici pe ordinea de zi si nici in pv al AG din febr 2012. Aceasta a a parut la cap Diverse iar dintr-o greseala nu a fost inclusa in pv. Va imtreb si eu....cati dintre cei prezenti au postat aici, de vreme ce ma acuzati ca sunt singurul ce sustin asta? Am intervenit in aceasta discutie doar cu scopul de a aduce cateva lamuriri.
2 -3 ) Nu! Decizia, asa cum am mai explicat s-a datorat mizeriilor aparute pe forum si lipsei unui moderator echidistant....desi exista si exista unul platit. Se hotarase de asemenea ca Mircea Teodorescu sa se ocupe de moderarea discutiilor......dar ulterior s-a refuzat de catre acekeasi persoane....pe diverse motive. Decizia actuala, repet, este una temporara. Si in incheiere, va mai adresez o intrebare....care este procentul de postari on-topic la acesta discutie de zeci de pagini?.....asta doar pt a vedea care este interesul pt probleme reale si cat de mult ne place galceava si mistoul.
Reapecte!
Aqua Fihing Club
http://www.afc.org.ro/

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 19 Ian 2013, 08:46

Dle Vasilescu
Nu ne puteti acuza ca nu am discutat on topic. A, ca dl Popescu a incercat sa acapareze si discutia asta, este o alta problema si s-au spus si mizerii chiar, dar din fericire n-a inchis nimeni forumul. Si daca suntem cinstiti, pana chiar si dl. Popescu, in maniera sa halucinanta, a discutat cat de cat la obiect. Tin sa va reamintesc ca titlul topicului este "A sucombat LRS ?" si nu " Ce facem cu LRS?" De fapt initiatorul topicului remarcase doar ca s-a inchis forumul si era contrariat (firesc de altfel).
Daca exista o disputa scapata de sub control intre doi membrii LRS/forumisti, nu era mai normal sa votati in AG schimbarea moderatorului ? Ce-i aia n-a vrut o persoana, ca doar nu e forumul lui !? N-a vrut sa schimbe un moderator, dar a acceptat sa inchida forumul? Mai sa fie...

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 19 Ian 2013, 09:30

D-le Riga,
Trebuie sa recunoasteti ca discutiile la obiect, legate de LRS au fost mult prea putine comparativ comparativ cu nr de postari. Nu acuz pe nimeni si nici nu este treaba mea modul in care se discuta pe forum .... a vrut sa fie un exemplu.
Cred ca politicile acestui forum si cel al LRS sunt usor diferite ..... nu detaliez.
Daca recititi postarea mea, schimbarea moderatorului fusese votata. Restul dilemelor d-voastra le impartasesc si eu! Pana cand se va realiza un regulament al forumului (pt a numai avea citate din lege si acuzatii de cenzura acolo unde lipsa celor 7 ani este evidenta) si va exista un moderator echidistant.....eu personal, asa cum am si votat, sustin inchiderea temporara a forumului.
Numai bine!
Aqua Fihing Club
http://www.afc.org.ro/

cristian.onofrei
junior
junior

Mesaj de cristian.onofrei » 19 Ian 2013, 10:47

Domnule Vasilescu,

Va multumesc pentru raspunsuri. Nu va acuz ca sunteti singurul care sustine asta, ci doar am costatat ca si Dumneavoastra ca aici, pe acest subioect, sunteti singurul dintre cei prezenti acolo care posteaza.
E adevarat ca discutia nu este on-topic daca citim subiectul ei, dar, asa cum a observat Andrei, a aparut datorita faptului ca a disparut forumul.

Sunt perfect de acord cu Dumneavoastra ca in anumite situatii s-a intrecut o anumita bariera morala in ceea ce priveste atitudinea si respectul celor care postau. Dar oare ce procent reprezentau acetea din intreg?
Sunt de acord ca in anumiote situatii forumul a fost moderat gresit. Mie mi-au trebuit 9 luni si cateva mail-uri sa-mi deschid un cont. Jenant! E posibil sa fi fost singurul care am patit asta, dar imi este greu sa cred si ma intreb oare cati mambri am pierdut din aceasta cauza?

Ca sa nu fiu inteles gresit (nu numai de Dumneavoastra), sa stiti ca pe Sorin Lazea il cunosc doar din vedere. Desi mi se pare un tip simpatic, nu sunt deloc de acord cu atitudinea mesajelor lui pe acel subiect. A si fost provocat. Dar asta nu e o scuza.
Asta nu e motiv de inchidere a forumului ci de luarea unor decizii de a-l modera altfel, astfel incat sa nu fie afectata imaginea noastra, a tuturor celor implicati. Am inteles ca la un moment dat s-a stabilit altfel si nu s-a intamplat si ca tehnic vorbind e greu sa faca ceva in acest sens (intalniri, sedinte, dezbateri, etc), dar raman la ideea ca oricat de mare ar fi impasul in care s-ar ajunge, nu e corect sa se inchida forumul, chiar daca pare singura solutie. Trebuie doar mai multa vointa de a schimba moderarea lui, oricat de greu ar fi (am inteles asta).
Asa e democratic. De aici doza de aciditate corect sesizata de Dumneavoastra.

Cu stima.
Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt dulci.

haralambie
junior
junior

Mesaj de haralambie » 19 Ian 2013, 11:40

la sugestia unui prieten am intrat si eu .. din nou.. si ma minunez de cate elucubratii se scriu aici

drept pt care ma declar fan al celor (putini din pacate) care au ceva coerent de spus.. si evident frumos spus

repsecte: cristian.onofrei, andrei.riga sunt fanul vostru

p.s imi cer scuze daca sunt si altii constructivi (eg zavera..dar nu stiu cine este.. in spatele pseudonimului)
pe ~~~

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Ian 2013, 12:13

Inchiderea forumului LRS a fost una din greselile conducerii ligii...da, sper sa se repare cat mai repede. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns