A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Ian 2013, 08:50

Moaama ce sa enervat Lazea.. :lol:
Asa-i brae,pe unii ii faci 'cocalari',pe altii 'prosti'...
oamenii se definesc prin ceea ce fac ....
astia sunt dan si mihai vasilescu ....asta au facut ei , impreuna cu cei care-i sustin .....sunt fapte foarte concrete si on topic
vorbele lui ne spun despre politete , educatie sa evitam balacarelile etc ....dar actioaneaza ca un scriitor de anonime cu apucaturi de dictator nepotist

Lasa ca nici tu nu esti usa de biserica domnu' Lazea..Noo,nici pe departe...
Imi amintesc ca nu mai demult de citeva luni,te bagai in subiectul 'lansete custom',precum musca un lingura cu miere..

Adu-ti aminte ,ca sa dau un singur exemplu,momentul cind am incercat sa aduc in discutie inele 'microwave'...Cu ce dispret suveran ai lansat o afirmatie de genul...''si aia e un alt bullshit,ca si blankurile 'finish naked'..Aerele de atotstiutor,condimentate pe ici pe colo cu usoare accente de cinism(da bine la imaginea de 'dur'),mergind pina la catlogarea unora ca mine in ..''cocalari'''...Iti amintesti??Pentru ca tot tu sa sustii senin,secondat de prietenii tai..'eu n-am facut pe nimeni cocalar :shock: ""
Hai nu zau...
Sau nu mai departe de citeva pagini in urma ale acestui topic,indemnai consecvent la ''ontopic fratilor,idei,sugestii,nu balacareli),pentru ca, atunci cind o venit vorba de disputele tale de pe sit-ul Ligii,sa uiti brusc si in citeva secunde,nobilele idealuri trimbitate anterior...de fapt te-o si tras Pikeman de mineca imediat.. :lol:

Oamenii se definesc prin ceea ce fac... :lol: ... :lol: :lol1: :lol1: :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Ian 2013, 09:26

Gigi, eu vad ca amintirile te chinuiesc si ai ramas vizbil marcat si agatat de (prea multe) persoane cu care a avut (prea) multe discutii in contradictoriu. Numa ca tu tot bagi lemne in focuri stinse. :lol:
E bine ca incerci sa-ti rezolvi problema, sharingul in public o tehnica ce poate da rezultate, dar sunt alte locuri mai potrivite unde poti face asta, ca sa nu mai poluezi cu off-topic aici:
arena - unde poti sa-ti defulezi trairile sau, de ce nu, consiliere psihologica, poate te ajuta sa treci peste.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 20 Ian 2013, 09:42

E iarna si frig..:)...focul da caldura :).

Pe mine m-a mirat faptul de la inceput, ca un individ total dezinteresat de cocncursuri,care chiar si-a exprimat dezacordul cand vine vorba de orice fel de concurs..deschide un subiect strans legat de fenomen? Oare care era scopul? :) S-a sucit peste noapte si vrea sa revolutioneze competititiile de spinning? Nici macar nu alaea de musca. Tavi..erai offtopic de cand ai deschis subiectul..daca privim doar putin in postarile tale din trecutul apropiat :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 20 Ian 2013, 10:25

Sper ca postarea de mai sus a lui lazea sa fie un model al motivului pt care a fost necesara sistarea temporara a forumului LRS. Recuperarea tardiva a celor 7 ani se pare ca e imposibila.
Sintetizat, pentru informarea corecta a celor interesati:
- Mihai a facut o sesizare scrisa catre CD al LRS cu privire la limbajul folosit de lazea pe forumul ligii, ne fiind prima data cand acesta il jignea;
- nu este treaba lui Mihai, a mea sau a clubului nostru modul in care aceasta sesizare este supusa dezbaterii CD al LRS sau in AG. Dinu, care ulterior a explicat motivele, a ales sa o supuna atentiei primei AG.
- s-a discutat sesizarea....iar cand a fost vorba sa se citeasca efectiv postarea respectiva......Surpriza....aceasta fusese stearsa de pe forum! Cenzura? Manarie?....spuneti cum vreti...dar e dubios ca aceasta atitudine nu s-a luat imediat...ci doar atunci cand urma sa fie discutata in AG.
- in AG au fost mentionate si celelalte ocazii in care lazea a jignit participanti la discutii (MihaiV, Sorin Moldovan, Ovidiu...etc).
- avand in vedere ca si in AG din febr 2012 s-a discutat despre atitudinea acestui individ, majoritatea celor prezenti (a se vedea pv cu votantii) au decis ca trebuie aplicata o sanctiune.
- decizia finala, votata si aprobata, a fost suspendarea de pe forum pt 3 luni.
Oricum nu se aplica....acest individ continuand sa posteze prin intermediul unuia dintre colegii de club pe partea de Privat....utilizand acelasi limbaj. Nimic constructiv....doar continua balacareala si rafuieli personale.
Aqua Fihing Club
http://www.afc.org.ro/

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Ian 2013, 10:28

gigi
in caz ca n-ai obsercat , eu nu-ti mai raspund demult din motive evidente
am expus niste fapte ale unui subiect , nu impresii
tu te apuci sa-mi faci judecata persoane prin prisma propriilor tale impresii si amintiri chiunuitoare
no problem , go ahead
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Ian 2013, 12:15

Tavi scrie:Gigi, eu vad ca amintirile te chinuiesc si ai ramas vizbil marcat si agatat de (prea multe) persoane cu care a avut (prea) multe discutii in contradictoriu. Numa ca tu tot bagi lemne in focuri stinse. :lol:
E bine ca incerci sa-ti rezolvi problema, dar sunt alte locuri mai potrivite unde poti face asta, ca sa nu mai poluezi cu off-topic aici:
arena - unde poti sa-ti defulezi trairile sau, de ce nu, consiliere psihologica, poate te ajuta sa treci peste.

N-am nici o problema de rezolvat.
Am o opinie,mi-o exprim.
La arena du-te tu cu prietenii tai,poate reusiti cumva sa-l mai ajutati pe Ene..''...in disputele lui de pe rapitori.ro""" :lol: :lol:
Si inca ceva...numai tu puteai sa intelegi din faptul ca L.R.S.si-a inchis forumul,ca ...'a sucombat' :lol: ,sau ma rog ,sa iti pui aceasta intrebare..dar nah probabil ca...
sharingul in public o tehnica ce poate da rezultate,
:respekt:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Ian 2013, 12:21

Sorin scrie:gigi
in caz ca n-ai obsercat , eu nu-ti mai raspund demult din motive evidente
am expus niste fapte ale unui subiect , nu impresii
tu te apuci sa-mi faci judecata persoane prin prisma propriilor tale impresii si amintiri chiunuitoare
no problem , go ahead

Pai n-am 'obserCat'...Postul de mai sus contrazice afirmatia in sine..
Si sa fim corecti..
M-ai facut cocalar..asta-i o fapta,nu impresie...intr-un moment in care nu ti-am adresat niciodata mistouri si alte cele...

Remember ......nu-i de vina baitcastingul,cum nu-i de vina Mercedesul ca il folosesc toti cocalarii..

Si daca ar fi sa vin in open,ma gindesc de 10 ori,inainte ca banii mei,sa ajunga sa fie manevrati de unul ca tine,tine bine minte ce spun...

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Ian 2013, 13:42

Sorin scrie:quote="cristian.onofrei"]

Ca sa nu fiu inteles gresit (nu numai de Dumneavoastra), sa stiti ca pe Sorin Lazea il cunosc doar din vedere. Desi mi se pare un tip simpatic, nu sunt deloc de acord cu atitudinea mesajelor lui pe acel subiect. A si fost provocat. Dar asta nu e o scuza.
.
Cristian , poti detalia putin ?
Ai citit topicul respectiv inainte de a fi sters ?

situatia de fapt e foarte simpla

Mihai V face o plangere scrisa catre AG
cine e el ? nimeni nu stie , nu l-a vazut pe nicaieri pe la vreun concurs lrs vreodata
se zvoneste ca se da muscar....
dar se prezinta in lacramatia scrisa drept sportiv cu contract.... :wallbash:

Desi doc de lucru al AG e predat cluburilo si propunerile de agenda date din 3 dec inapoi catre lrs ...., plangerea nu apare pe documentul de lucru al lrs decat cu 2 zile inainte de AG cu titlu de contestatie mihai vasilescu . Nu zice nicaieri ce vrea el , DESI CEREREA EXSITA SCRISA
deci e bagata pe sub usa la AG
Ce vrea dansatorul cu jnurul ?
nici mai mult nici mai putin ca la primul concurs eu sa primesc un avertisment pt ca in urma unui atac de-al lui pe forum mi-am permis sa-l fac prost ....
si-si argumenta cererea pe un articol din regulamentul de competitii al lrs .
Inutil de spus ca respectivul regulament dupa primele 2 -3 articole lamureste pe oricine ca el se aplica in timpul competitiilor si antrenamentelor nu pe forum
imbecilitatea si penibilul cererii lui e evidenta : e ca si cum mihai costea si-ar lua cartonas galben la primul meci ca a injurat-o pe cruduta in club

acea discutie pe forum avusese cu vreo 2 luni inainte de AG iar moderatorul stersese postarile de atunci
tovarasul vasilescu n-a putut dormi insa 2 luni si se pune el pe scris plangere...........
de aici se vede ce caracter are MihaiV
deci plangerea e bagata pe sub usa , eu nu sunt anuntat si nici clubul din care fac parte ca exsita o plangere la adresa mea .....

pe PV al AG ....la subiectul respectiv pe langa varianta avertismentului , apar inca 2 , una mai hilara ca alta : 3 luni sanctiuni pe forum sau 100 de lei / jignire .
Cine le-a pus ca variante de vot ? Nu stiu ....prieteni ....gasca vesela ce-mi poarta sambetele

Culmea e ca e votata varianta cu sanctionarea pe forum si se pune PV al AG public pe site ( poate fi consultat si acum )

atunci aflu de ea ....

Cand incep sa intreb pe forum de unde si pana unde asa ceva .....pentru ca :

- AG nu sanctioneaza !!....e o probelma de moderare de froum nu de AG
- hotararea nu e statutatra !!
- nu exista un regulament pe baza caruia sa se ia o sanctiune
- de ce nu am fost anuntat ca exista asa ceva ....
- cine a pus varaintele de vot .....

etc etc ....
deci chestii foarte on topic si precise ,

ce face conducerea lrs ? indreapta lucrurile ? NU
raspunde ? NU
acesti indivizi se sperie .....si INCHID FORUMUL cu un telefon , incercand sa ascunda mizeria sub pres

Nu doar partea publica ci si pe cea destinata doar membrilor cluburilor componente !.....
Ca motiv se invoca faptul ca in 2011 s s-ar fi luat o asemenea decizie in AG prin vot ....a trecut un an dar ea se aplica fix acum , ce convenabil !

ne uitam in 2011....

Acea decizie nu a fost trecuta pe niciun doc de lucru inaintat cluburilor ....
acea decizie nu a fost trecuta pe oridnea de zi
acea decizie nu apare nici in PV al AG !!!
deci ea nu exista nicaieri .....deci e limpede ca nu poate fi invocata ca decizie AG !!!

e pur si simplu o decizie dictatoriala

interesant e ca dan vasilescu sustine tampenia cu votul in continuare ....

oamenii se definesc prin ceea ce fac ....
astia sunt dan si mihai vasilescu ....asta au facut ei , impreuna cu cei care-i sustin .....sunt fapte foarte concrete si on topic
vorbele lui ne spun despre politete , educatie sa evitam balacarelile etc ....dar actioaneaza ca un scriitor de anonime cu apucaturi de dictator nepotist

cine seamana vant ....stie ce culege

acum cei care mai aveti chef scarpinati-va in continuare in politeturi cu vasilescu ....ca doar va face o onoare ca va raspunde

cred ca acest post lamureste in mare parte titlul topicului si poate fi si inchis[/quote]

Nu-i mare diferenta de continut intre tine si astia de care te plangi , ultima propozitie te da de gol :wink: , ceri sa fie inchis topicu , indraznesc sa gandesc ca daca ar fi dupa puterea ta , tu l-ai inchide inainte ca aia sa mai deschida gura , atata vreme cat sugerezi inchiderea :wink:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Ian 2013, 14:11

SF

unde cer eu sa fie inchis ?

observ ca te referi la persoana mea nu la faptele expuse ....nice
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Ian 2013, 14:16

Nu-i mare diferenta de continut intre tine si astia de care te plangi
In esenta asta-i si parerea mea..lupul moralist..
Acuma cere inchiderea topicului..care topic??...si uite asa ne dam dupa deget.. :D

.

Scrie răspuns