A sucombat LRS?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Danoc
- utilizator constant
Re: A sucombat LRS?
In materie de organizare de concursuri am dovedit in cei 10 ani de existenta a Cupei 3 Lacuri ca este concursul cu cele mai mici taxe. Probabil ca suparam stricand niste manevre..... Vom prezenta in urmatoarea AG o varianta de organizare a concursurilor LRS cu sume semnificativ mai mici. Sper ca reducerea la jumatate a taxei sa fie un stimulent pt o participare mai numeroasa.
Aqua Fihing Club
http://www.afc.org.ro/
http://www.afc.org.ro/
-
- veteran
Toteu, e adevarat ca proiectul Minjesti a fost posibil NUMAI cu eforturile colective a mai multor oameni de bine .....niciodata nimeni nu va prea putea sa faca nimic singur.La Manjesti , cu parere de rau nu am ajuns anul acesta.Oricum numai prin eforturile lui Vali si cunostintele(relatii de prietenie) s-a putut face concursul , cu o taxa modica. Dar oare Vali ar putea face asta pe 10 locatii diferite ?
Eu cred nu , dar poate domnul Predator va reusi !
Daca ma intrebi direct daca s-ar putea face 10 concursuri pe 10 locatii diferite cu taxe modice iti raspund sincer .....CRED CA DA , dar in anumite conditii si nicodata singur numai sustinut de un grup de oameni care isi sacrifica timp si energie pt. asta .
Nu spun ca e usor , din contra .....dar cred ca e realizabil.
Voi incerca impreuna cu niste prieteni dragi mie sa fac 2 concursuri diferite anul acesta cu taxe modice .....unul in primavara intr-o noua prezentare

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Desi in realitate nu e chiar asaDanoc scrie:In materie de organizare de concursuri am dovedit in cei 10 ani de existenta a Cupei 3 Lacuri ca este concursul cu cele mai mici taxe. Probabil ca suparam stricand niste manevre..... Vom prezenta in urmatoarea AG o varianta de organizare a concursurilor LRS cu sume semnificativ mai mici. Sper ca reducerea la jumatate a taxei sa fie un stimulent pt o participare mai numeroasa.

Sper macar sa nu se propuna ca arbitrajul sa se faca cu "prietenii" din cartier , asa cum s-a facut acum 6-7 ani in urma cind au aparut pe foile de arbitraj ,pastravi si cleni "imaginari "....

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Danoc scrie:Pt cei care mi-au cerut sa ma prezint....sunt Dan Vasilescu. Siguranta cu care v-am raspuns la pb legata de deschiderea forumului reiese din faptul ca am fost prezent la ultimele AG-uri in care a fost dezbatuta aceasta pb si stiu care a fost pozitia celor prezenti. Problema a fost ca nu a moderat nimeni site-ul LRS si s-a ajuns la mizerii care faceau mai mult rau decat bine. Spre deosebire de unii prezenti la aceste AG, imi amintesc ce s-a discutat acolo si nu o dau la intors. Intr-adevar....dintr-o greseala de redactare a PV aceasta hotarare nu apare scrisa......trebuie doar putin caracter sa recunosti ce s-a discutat si hotarat. Unii, din pacate nu au asa ceva..... Iar afirmativ.....scandalul e bun ca aduce rating! Nu cred ca cei care sustineti deschiderea forumului cu buna credinta, doriti asa ceva. F probabil sa se faca un regulament si o moderare reala a discutiilor.
Sper ca acele cateva comentarii deja caracteristice ale unor imbarligatori celebrii sa va ofere inca un exemplu ca decizia AG a LRS a fost oportuna.
Dane...
sa ma prezint (puncte puncte) sunt Sorin Buculei
Daca eu sunt cel la care te referi, vis-a-vis de aducerea aminte, imi aduc foarte bine aminte. NU a exstat un vot. Nu a fost nimic pe ordinea de zi si nu s-a votat. Ai ridicat mana sa votezi? Am facut-o eu, am fost parte din unanimitate?
Imi aduc aminte foarte bine, Dane, ghinion. Sustine altceva, doar ai "coloana vertebrala".
Ma repet, ai votat inchiderea forumului?
uuups (puncte puncte)
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Deci avem asa:
nu prea exista un proces verbal AG LRS in care sa scrie negru pe alb si cu subsemnati ca s-a votat inchiderea forumului, din motive de greseala de redactare.
In lipsa de docoment decizia s-a loat pe baza aminitirilor celor prezenti la acel AG (de acum 1 an - asta e total recall
) care amintiri sunt usor contradictorii. nu e clar daca s-a votat, nici ce s-a votat, asta daca totusi s-a votat, cumva. Sau nu.
Si totusi forumul s-a inchis. Misto.
nu prea exista un proces verbal AG LRS in care sa scrie negru pe alb si cu subsemnati ca s-a votat inchiderea forumului, din motive de greseala de redactare.

In lipsa de docoment decizia s-a loat pe baza aminitirilor celor prezenti la acel AG (de acum 1 an - asta e total recall

Si totusi forumul s-a inchis. Misto.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
what is democracy ...

I can't remember anything
Can't tell if this is true or dream
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Ai caracter sa recunosti ca nu apare pe ordinea de zi deci nu pe procesul verbal de dupa, intai explica de ce nu e pe ordinea de zi si apoi admitem ca dintr-o eroare a uitat cineva sa o scrie in procesul verbal? Daca clubul tau e reprezentat numai de tine si votezi doar pentru tine, atunci e ok, daca mai ai 10 sportivi in spate atunci inseamna ca te doare-n cot de parerea lor. Inchiderea forumului este rezultatul unor decizii de genul acesta "la nivel inalt" in AG care au fost contestate de "prostime" , apoi cand s-a vazut ca sunt "prosti da' multi" ati inchis pravaliaDanoc scrie:Pt cei care mi-au cerut sa ma prezint....sunt Dan Vasilescu. Siguranta cu care v-am raspuns la pb legata de deschiderea forumului reiese din faptul ca am fost prezent la ultimele AG-uri in care a fost dezbatuta aceasta pb si stiu care a fost pozitia celor prezenti. Problema a fost ca nu a moderat nimeni site-ul LRS si s-a ajuns la mizerii care faceau mai mult rau decat bine. Spre deosebire de unii prezenti la aceste AG, imi amintesc ce s-a discutat acolo si nu o dau la intors. Intr-adevar....dintr-o greseala de redactare a PV aceasta hotarare nu apare scrisa......trebuie doar putin caracter sa recunosti ce s-a discutat si hotarat. Unii, din pacate nu au asa ceva..... Iar afirmativ.....scandalul e bun ca aduce rating! Nu cred ca cei care sustineti deschiderea forumului cu buna credinta, doriti asa ceva. F probabil sa se faca un regulament si o moderare reala a discutiilor.
Sper ca acele cateva comentarii deja caracteristice ale unor imbarligatori celebrii sa va ofere inca un exemplu ca decizia AG a LRS a fost oportuna.

Culmea nici nu se redeschide la cererea altor presedinti de club, asteptati AGul dar din ce motiv? Site-ul si forumul sunt ale presedintilor de cluburi? Din cate imi amintesc la cheltuieli o suma de bani este dedicata acestei chestiuni. Au platit-o presedintii din buzunarul lor? sau este achitata din bugetul la care au contribuit toti membrii de cluburi?

Atata timp cat luati decizii in afara ordinei de zi , sunt nestatutare

Nici nu știi ce adevăr ți-a ieșit pe gură. Întradevăr, web site-ul este al președinților de cluburi, întrucât ei reprezintă cluburile în AG, membri fiind cluburile, nu muritorii de rând.
Până și cheltuielile cu web site-ul sunt plătite de cluburi, nu de pălmași. Dacă voi credeți că liga este o cooperativă, ați dat greș.
Unde vă sunt contractele cu cluburile și unde vă sunt scrise drepturile și obligațiile? Sunt curios și eu să văd în ce contract scrie că sportivul trebuie să-și plătească participarea la competiții. Cluburi de 2 lei, ligă de 2 lei.
PS Sunt curios și eu să văd câți sportivi au și calitatea de membri ai cluburilor. Înscrisă conform legii în actele cluburilor. Vezi că la AG se pot înscrie (cu aprobarea plenului) și alte puncte pe ordinea de zi, chiar dacă nu au fost trecute pe ordinea de zi.
Până și cheltuielile cu web site-ul sunt plătite de cluburi, nu de pălmași. Dacă voi credeți că liga este o cooperativă, ați dat greș.
Unde vă sunt contractele cu cluburile și unde vă sunt scrise drepturile și obligațiile? Sunt curios și eu să văd în ce contract scrie că sportivul trebuie să-și plătească participarea la competiții. Cluburi de 2 lei, ligă de 2 lei.
PS Sunt curios și eu să văd câți sportivi au și calitatea de membri ai cluburilor. Înscrisă conform legii în actele cluburilor. Vezi că la AG se pot înscrie (cu aprobarea plenului) și alte puncte pe ordinea de zi, chiar dacă nu au fost trecute pe ordinea de zi.
Sorin scrie:concursuri ieftine pe piste bune si cu premii mari vrea toata lumea
doar ca nu se poate in lipsa sustinerii financiare a sponsorilor din afara fenomenului ....
daca faci pe ape publice , nu ai peste nu ies concursuri bune ...
daca faci pe ape cu peste , sunt scumpe deci taxe mari ....
plus pe ape publice mai gasesti biban si clean .....in rest nimic
stiuca si salau e pe piste private
o televiziune nu e interesata sa filmeze putzobibani si putzocleni ....vrea stiuci
toate aste trebuie luate in considerare , toate constituie ingrediente
echilibrarea lor e cheia in functie de ce vor concurentii
Pai in general asa s-a gandit si pana acum , rezultatu se vede