P.S. sa stiti ca a fost foarte greu sa va scriu la pers a 2a deoarece nu va port nici o urma de respect

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Fara a vrea sa deschid o polemica pe aceasta tema off-topic, dar pentru informarea corecta a "colegilor de suferinta", concursul la care face referire nu a fost organizat de Aqua, iar din cate imi amintesc parca erai organizator.vali stratonov scrie:
Sper macar sa nu se propuna ca arbitrajul sa se faca cu "prietenii" din cartier , asa cum s-a facut acum 6-7 ani in urma cind au aparut pe foile de arbitraj ,pastravi si cleni "imaginari "....![]()
![]()
Eu am auzit neoficial ca votul de inchidere a fost telefonic " Alo vreti sa inchidem forumul LRS DA / NU " ( vot telefonicTavi scrie:Deci avem asa:
nu prea exista un proces verbal AG LRS in care sa scrie negru pe alb si cu subsemnati ca s-a votat inchiderea forumului, din motive de greseala de redactare.![]()
In lipsa de docoment decizia s-a loat pe baza aminitirilor celor prezenti la acel AG (de acum 1 an - asta e total recall) care amintiri sunt usor contradictorii. nu e clar daca s-a votat, nici ce s-a votat, asta daca totusi s-a votat, cumva. Sau nu.
![]()
Si totusi forumul s-a inchis. Misto.
Tot fara a deschide o polemica , recunosc ca ai dreptate cind zici ca si eu am fost organizator in 2006 la Belis cind au aparut cei 2 pastravi pe foaia "confectionerului de voblere" din orasul nostru, dar cred ca stii si tu ca nu a fost singurul concurs cind sa intimplat asta .....Fara a vrea sa deschid o polemica pe aceasta tema off-topic, dar pentru informarea corecta a "colegilor de suferinta", concursul la care face referire nu a fost organizat de Aqua, iar din cate imi amintesc parca erai organizator.
1. Domnule preşedinte, aveţi un stil deosebit de ciudat de a interpreta unele lucruri. Web site-ul oricărei instituţii publice sau private este mijlocul de comunicare a acestei cu membrii săi, cu publicul, cu alte instituţii interesate.apsalba scrie:Nici nu știi ce adevăr ți-a ieșit pe gură. Întradevăr, web site-ul este al președinților de cluburi, întrucât ei reprezintă cluburile în AG, membri fiind cluburile, nu muritorii de rând.
Până și cheltuielile cu web site-ul sunt plătite de cluburi, nu de pălmași. Dacă voi credeți că liga este o cooperativă, ați dat greș.
Unde vă sunt contractele cu cluburile și unde vă sunt scrise drepturile și obligațiile? Sunt curios și eu să văd în ce contract scrie că sportivul trebuie să-și plătească participarea la competiții. Cluburi de 2 lei, ligă de 2 lei.
PS Sunt curios și eu să văd câți sportivi au și calitatea de membri ai cluburilor. Înscrisă conform legii în actele cluburilor. Vezi că la AG se pot înscrie (cu aprobarea plenului) și alte puncte pe ordinea de zi, chiar dacă nu au fost trecute pe ordinea de zi.
Gonflabila aia este barcă, sau...?semlecangheorghe scrie:Nu chiar 0,sa fim corecti...
Popescu Stefan este concurentul no1,in viitorul concurs organizat de C.S.Cetate..
Deja s-au lansat pariuri...
Io am pariat goflabila promisa de domnia sa,contra unui blister cu Hoochie Koochie,ca iese in primii trei..
Domnu Presedinte,sper sa nu pierd gonflabila..
FALS ! du-te si vezi ce prevede statutul lrs cu privire la asemenea hotarari.....spor la studiu !Danoc scrie:Sorine (Buculei), eu imi aduc f bine aminte AG-ul de anul trecut din februarie cand s-a discutat pb forumului. Daca doresti te ajut sa-ti reamintesti..... Discutia a avut loc spre finalul AG-ului si a fost pusa in discutie de Ovidiu. Dupa o serie de discutii in cadrul carora fiecare si-a expus punctul de vedere s-a propus inchiderea forumului si pastrarea sectiunilor de Privat si o sectiune publica in care sa se discute doar despre competitii si in care LRS sa prezinte pescarilor interesati toate informatiile necesare pt concursuri. Deoarece marea majoritate a celor prezenti a fost de acord.....s-a intrebat cine este impotriva? Tin minte ca tu ai fost impotriva.....fiind probabil singurul.... dar sigur nefiind altii care la acel moment sa conteste aceasta decizie. De ce sunt sigur cum au decurs lucrurile.....fiindca in clubul nostru este obiceiul ca cel prezent la AG sa-i tina in permanenta la curent, prin intermediul forumului clubului, pe cei "de acasa" cu ceea ce se discuta si se hotaraste in AG. Lucruile au ramas scrise pe forum. Asa pot sa raspund si celor care discuta despre legitimitatea votului delegatului din partea clubului.
1. O hotarare AG care nu este consemnata in procesul verbal semnat al AG nu exista dpdv oficial si nu poate fi aplicata.Danoc scrie:Sorine (Buculei), eu imi aduc f bine aminte AG-ul de anul trecut din februarie cand s-a discutat pb forumului. Daca doresti te ajut sa-ti reamintesti..... Discutia a avut loc spre finalul AG-ului si a fost pusa in discutie de Ovidiu. Dupa o serie de discutii in cadrul carora fiecare si-a expus punctul de vedere s-a propus inchiderea forumului si pastrarea sectiunilor de Privat si o sectiune publica in care sa se discute doar despre competitii si in care LRS sa prezinte pescarilor interesati toate informatiile necesare pt concursuri. Deoarece marea majoritate a celor prezenti a fost de acord.....s-a intrebat cine este impotriva? Tin minte ca tu ai fost impotriva.....fiind probabil singurul.... dar sigur nefiind altii care la acel moment sa conteste aceasta decizie. De ce sunt sigur cum au decurs lucrurile.....fiindca in clubul nostru este obiceiul ca cel prezent la AG sa-i tina in permanenta la curent, prin intermediul forumului clubului, pe cei "de acasa" cu ceea ce se discuta si se hotaraste in AG. Lucruile au ramas scrise pe forum. Asa pot sa raspund si celor care discuta despre legitimitatea votului delegatului din partea clubului.