A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de pikeman » 19 Ian 2013, 14:08

Dan, se putea face si altfel
Exista si sectiune privata de Membri aia de ce a disparut?
La balacareala ori se modera ori se muta treaba pe privat, insa existau topicuri (nu foarte putine) unde se discuta fiecare etapa
Inaintea etapei intrebai de o cazare, de o barca, de cum facem, ce facem
Apoi dupa concurs apareau laude sau aspecte negative care trebuiau discutate , fara forum facem telefonul fara fir, platim si factura la telefon si factura la internet :lol: e normal ca unele aspecte sa deranjeze si sa se creeze polemica, problema este ca , cluburile nu sunt unite pentru LRS si deja e o gaura mare intre diverse bisericute, s-au creat antipatii si aia e, la inceput a fost mai bine, apoi s-a ajuns la probleme si pe apa, desi nu tin minte sa ma fi certat cu careva pe forum (chiar si cu tine) si sa nu ne salutam sau sa nu schimbam doua vorbe...diferenta de opinii nu trebuia sa duca la ura :!:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 19 Ian 2013, 14:21

Danoc scrie:va mai adresez o intrebare....care este procentul de postari on-topic la acesta discutie de zeci de pagini?.....asta doar pt a vedea care este interesul pt probleme reale si cat de mult ne place galceava si mistoul.
Reapecte!
Domnule Vasilescu,
Imi cer scuze ca nu am raspuns cu o cifra exacta la intrebarea pe care i-ati adresat-o lui Cristi(pe el imi permit sa-l tutui , ptr ca ne cunoastem de la concursuri), dar va spun sincer ca am fost sigur ca este retorica(in incercarea de a sublinia un lucru relativ evident) si sunt inca sigur de asta. Acesta este motivul pentru care am facut niste afirmatii la modul general. De aceea va rog sa-i explicati aceste lucruri domnului care mi-a transmis mesajul de mai jos
cineva scrie:- nu mi s-a parut ca acuza pe cineva. te-a intrebat doar de un procent. ai refuzat sa raspunzi, chiar daca insisti sa obtii raspunsuri de la altii
De asemenea va rog sa-i transmiteti ca forumul nu este chiar aula Academiei Romane, dar chiar si acolo oamenii se mai destind din cand in cand cu o gluma(adica si academicienii mai fac off-topic). In plus, nu cred ca am fost deranjant de insistent, avand in vedere ca singurele intrebari pe care vi le-am pus au fost cele in care va intrebam cine sunteti si daca reprezentati LRS(de fapt era una singura). Si relativ la intrebarea citata mai sus, puteti sa-i spuneti ca nu l-a impiedicat nimeni sa faca aprecieri sau adaugiri la propunerile/comentariile userului "zavera", spre exemplu si sa creasca astfel procentul celor care sunt on-topic. Fara fasaieli. Oricum , a pierdut o parte din respectul pe care ar fii trebuit sa il port.

Revenind la problema moderarii forumului, trebuie sa recunoasteti ca , obiectiv analizand, numirea unui moderator din acelasi club cu una din partile implicate in aceeasi galceava eterna de pe forumul LRS, ar parea multora dubioasa (chiar daca Mircea este un tip absolut ok - am avut placerea sa incrucisez lansetele cu el). Pe de alta parte daca AG a hotarat in mod statutar (si subliniez asta) o masura si aceasta nu se aplica din cauza unei persoane , aveti (avem) o problema, pe care trebuie sa o rezolvati (dar tot statutar).

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 19 Ian 2013, 14:59

...ce dragut !
...pe principiul : "daca nu-i cal , e bun si magar" , va rezolvati problemele aici
...eu zic sa renuntati la "forumul LRS" si discutati aici problemele , asa macar , mai cresteti ratingul "Rapitori.ro" si aveti ocazia sa primiti indicatii serioase si din partea celor mai putin implicati in LRS
:mrgreen:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 19 Ian 2013, 15:13

& haralambie

Nu aveţi cum să mă cunoaşteţi, pentru că pe forum sunt new entry, la pescuit de răpitori (încă) no name, iar în pescuitul de competiţie, zero absolut. Motivele le-am prezentat altădată, nu le repet. Poate viitorul va schimba ceva la capitolul ăsta. Chiar şi în viaţa civilă, sunt un oarecare ...escu, numele meu n-ar spune numănui nimic.

& Danoc

Vă scriu pentru că sunteţi unul dintre cei care susţineţi, mai direct sau mai voalat, justeţea închiderii forumului LRS. Poate că oamenii care au condus, pe timpul, energia şi nervii lor Liga, fără vreo recompensă, aveau motive să se supere cand alţii, mai comozi sau mai inactivi, îi atacau pentru cate un fleac, dand problemei dimensiuni apocaliptice.
Dar, cei aflaţi la conducere trebuiau să ştie ce-i aşteaptă cand şi-au asumat obligaţiile şi să nu se supere ca divele TV cand le observă cineva ridurile. Iar lipsa de transparenţă şi de comunicare depăşesc faza de rid, au aspect de rană, de cele mai multe ori. Măsura închiderii forumului LRS a fost cea mai neinspirată reacţie.
Iar dvs., refuzaţi dialogul şi susţineţi închiderea forumului Ligii, dand de pămant cu orice formă de vot democratic, dar5 vă plangeţi că pe acest forum, al TUTUROR pescarilor de răpitori, majoritatea simpli amatori, discuţiile nu sunt suficient de aplicate. Zău ?

& All

Am intervenit pe acest topic, pentru că de la o simplă întrebare privind situaţia forumului LRS, s-a ajuns ca unii să cante prohodul Ligii, alţii să se bucure pe faţă, iar destui să facă mişto.
Era prea nedrept, după atata muncă. Drept care, am considerat că Liga are (poate) nevoie de idei, propuneri şi, mai ales de
precizarea că munca de acolo prezintă interes şi merită continuată.
Chiar dacă unii mai trebuie să lase şi de la ei.
Poate că eram ultimul în drept să intervin cu propuneri, dar ---prea nu o făcea nimeni.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 19 Ian 2013, 16:16

Vă scriu pentru că sunteţi unul dintre cei care susţineţi, mai direct sau mai voalat, justeţea închiderii forumului LRS. Poate că oamenii care au condus, pe timpul, energia şi nervii lor Liga, fără vreo recompensă, aveau motive să se supere cand alţii, mai comozi sau mai inactivi, îi atacau pentru cate un fleac, dand problemei dimensiuni apocaliptice.
Dar, cei aflaţi la conducere trebuiau să ştie ce-i aşteaptă cand şi-au asumat obligaţiile şi să nu se supere ca divele TV cand le observă cineva ridurile. Iar lipsa de transparenţă şi de comunicare depăşesc faza de rid, au aspect de rană, de cele mai multe ori. Măsura închiderii forumului LRS a fost cea mai neinspirată reacţie.
Iar dvs., refuzaţi dialogul şi susţineţi închiderea forumului Ligii, dand de pămant cu orice formă de vot democratic, dar5 vă plangeţi că pe acest forum, al TUTUROR pescarilor de răpitori, majoritatea simpli amatori, discuţiile nu sunt suficient de aplicate. Zău ?

Radiografie perfecta ....mai la subiect decit atita nu se putea . :wink:
Felicitari domnule zavera pt. obesrvatiile pertinente si mai ales pt. obiectivitate . :respekt:
Cam asa se vad lucrurile din exterior de catre cei care nu au aparteneta de club sau mici interese personale sau de grup. :roll:
Trist , dar adevarat.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 19 Ian 2013, 20:34

zavera scrie: Iar dvs., refuzaţi dialogul şi susţineţi închiderea forumului Ligii, dand de pămant cu orice formă de vot democratic, dar5 vă plangeţi că pe acest forum, al TUTUROR pescarilor de răpitori, majoritatea simpli amatori, discuţiile nu sunt suficient de aplicate. Zău ?
Imi pare rau, dar postarile d-voastra incep sa aiba un caracter tendentios. Ma acuzati ca refuz dialogul in timp ce ma aflu aici in dialog cu d-voastra si ceilalti colegi din lumea pescuitului???? Nu e asta penibil?? Vorbiti de democratie....dar uitati ca aceasta decizie a fost luata prin supunere la vot intr-o AG.....oare nu asta e semnul democratiei??? Sau democratie e balacareala si supunerea in fata celui care striga mai tare?? Am incercat ca in mod civilizat si total transparent sa va ofer informatii cat mai exacte, dar pare evident ca orice incercare de dialog va degenera deoarece faceti parte dintr-o anumita tabara. Sincer imi pare rau!
Sunt convins ca odata detaliile functionarii forumului fiind puse la punct, ne vom putea bucura iarasi de functionarea acestuia, dar probabil intr-un alt mod mult mai civilizat.
D-le Riga, cu tot respectul va rog sa transmiteti personal explicatii celor care va scriu (nu stiu cine a facut acele postari). Postarile mele au caracter personal si nu ma fac purtatorul de cuvand al nimanui. In cazul in care voi expune punctul de vedere al AFC voi mentiona asta. Multumesc pt intelegere!

Toata stima d-le Onofrei!
Aqua Fihing Club
http://www.afc.org.ro/

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 19 Ian 2013, 20:56

Danoc scrie:
zavera scrie: Iar dvs., refuzaţi dialogul şi susţineţi închiderea forumului Ligii, dand de pămant cu orice formă de vot democratic, dar5 vă plangeţi că pe acest forum, al TUTUROR pescarilor de răpitori, majoritatea simpli amatori, discuţiile nu sunt suficient de aplicate. Zău ?
Imi pare rau, dar postarile d-voastra incep sa aiba un caracter tendentios. Ma acuzati ca refuz dialogul in timp ce ma aflu aici in dialog cu d-voastra si ceilalti colegi din lumea pescuitului???? Nu e asta penibil?? Vorbiti de democratie....dar uitati ca aceasta decizie a fost luata prin supunere la vot intr-o AG.....oare nu asta e semnul democratiei??? Sau democratie e balacareala si supunerea in fata celui care striga mai tare?? Am incercat ca in mod civilizat si total transparent sa va ofer informatii cat mai exacte, dar pare evident ca orice incercare de dialog va degenera deoarece faceti parte dintr-o anumita tabara. Sincer imi pare rau!
Sunt convins ca odata detaliile functionarii forumului fiind puse la punct, ne vom putea bucura iarasi de functionarea acestuia, dar probabil intr-un alt mod mult mai civilizat.
D-le Riga, cu tot respectul va rog sa transmiteti personal explicatii celor care va scriu (nu stiu cine a facut acele postari). Postarile mele au caracter personal si nu ma fac purtatorul de cuvand al nimanui. In cazul in care voi expune punctul de vedere al AFC voi mentiona asta. Multumesc pt intelegere!

Toata stima d-le Onofrei!
1. Refuzul dialogului se referea la inchiderea forumului LRS. Nu se raporta la subsemnatul, care nici nu contează, ci la colegii dvs. din fenomen, cu care aţi fi avut destul de dezbătut

2. Povestea cu votul ăla (a fost, n-a fost ?), care nu figurează în PV şi care a fost pus în practică după aproape un an...mă mir că mai deschideţi discuţia. Eu nu aş fi făcut imprudenţa asta.
Lipsa de democraţie este "pumnul în gura" administrat celor care mai comentau, de bună credinţă, pe forumul LRS.
Eu nici măcar nu m-am logat, pentru că n-am îndrăznit să intru în discuţie cu maeştrii fenomenului, adică tocmai cu aceia pe care dvs (şi altii caţiva ca dvs) încearcă să-i reducă la tăcere.

3. Vă rog să aveţi bunătatea să-mi spuneţi şi mie din ce tabară fac parte, măcar să-mi salut colegii, cu prima ocazie.
Cel mult, fac parte din tabăra celor care nu sunt de acord cu dvs.

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 19 Ian 2013, 21:47

zavera scrie: 2. Povestea cu votul ăla (a fost, n-a fost ?), care nu figurează în PV şi care a fost pus în practică după aproape un an...mă mir că mai deschideţi discuţia. Eu nu aş fi făcut imprudenţa asta.
Lipsa de democraţie este "pumnul în gura" administrat celor care mai comentau, de bună credinţă, pe forumul LRS.
Eu nici măcar nu m-am logat, pentru că n-am îndrăznit să intru în discuţie cu maeştrii fenomenului, adică tocmai cu aceia pe care dvs (şi altii caţiva ca dvs) încearcă să-i reducă la tăcere.
D-le "zavera" nu doresc sa polemizez cu d-voastra pb personale. Constat ca sunteti consecvent in opiniile d-voastra si nu doriti sa acceptati niciun argument, discutia capatand un prea pronuntat accent personal. Cu permisiunea d-voastra doresc sa incheiem aici aceasta polemica si sa ne concentram pe solutii constructive. In ce expuneti mai sus "pumnul in gura" este echivalent cu tacerea in astfel de situatii. Chiar d-voastra care faceti apologia dialogului si deschiderii sa fiti adeptul tacerii? De ce este imprudenta ??? Nu dramatizati situatia....nimeni nu reduce la tacere pe nimeni. Iar frica sa intrati in discutie cu "maestrii fenomenului" este complet nejustificata......acestia sunt capabili si chiar dornici sa discute pb de competitie cu cat mai multi nou veniti. In incheiere doresc sa va rog sa va temperati "tonul" cu care lansati acuze nejustificate.
Aqua Fihing Club
http://www.afc.org.ro/

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 19 Ian 2013, 22:03

Danoc scrie:
zavera scrie: 2. Povestea cu votul ăla (a fost, n-a fost ?), care nu figurează în PV şi care a fost pus în practică după aproape un an...mă mir că mai deschideţi discuţia. Eu nu aş fi făcut imprudenţa asta.
D-le "zavera" nu doresc sa polemizez cu d-voastra pb personale. Constat ca sunteti consecvent in opiniile d-voastra si nu doriti sa acceptati niciun argument, discutia capatand un prea pronuntat accent personal. Cu permisiunea d-voastra doresc sa incheiem aici aceasta polemica si sa ne concentram pe solutii constructive. In ce expuneti mai sus "pumnul in gura" este echivalent cu tacerea in astfel de situatii. Chiar d-voastra care faceti apologia dialogului si deschiderii sa fiti adeptul tacerii? De ce este imprudenta ??? Nu dramatizati situatia....nimeni nu reduce la tacere pe nimeni. Iar frica sa intrati in discutie cu "maestrii fenomenului" este complet nejustificata......acestia sunt capabili si chiar dornici sa discute pb de competitie cu cat mai multi nou veniti. In incheiere doresc sa va rog sa va temperati "tonul" cu care lansati acuze nejustificate.
OK, nu-i nici o problemă, nici mie nu-mi place discuţia sterilă. Şi nici dramatică, atata timp cat sunt şi oameni care gandesc pozitiv. Faptul că nu m-am logat pe forumul LRS (pană să scoateţi şteckerul din priză) puneţi-l pe seama modestiei, nu a fricii.
Oricum, bine că s-a înţeles cine au fost cei care au închis forumul şi pe ce s-au bazat. Pană la urmă, ăsta a fost scopul topicului.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Ian 2013, 01:11

quote="cristian.onofrei"]

Ca sa nu fiu inteles gresit (nu numai de Dumneavoastra), sa stiti ca pe Sorin Lazea il cunosc doar din vedere. Desi mi se pare un tip simpatic, nu sunt deloc de acord cu atitudinea mesajelor lui pe acel subiect. A si fost provocat. Dar asta nu e o scuza.
.[/quote]

Cristian , poti detalia putin ?
Ai citit topicul respectiv inainte de a fi sters ?

situatia de fapt e foarte simpla

Mihai V face o plangere scrisa catre AG
cine e el ? nimeni nu stie , nu l-a vazut pe nicaieri pe la vreun concurs lrs vreodata
se zvoneste ca se da muscar....
dar se prezinta in lacramatia scrisa drept sportiv cu contract.... :wallbash:

Desi doc de lucru al AG e predat cluburilo si propunerile de agenda date din 3 dec inapoi catre lrs ...., plangerea nu apare pe documentul de lucru al lrs decat cu 2 zile inainte de AG cu titlu de contestatie mihai vasilescu . Nu zice nicaieri ce vrea el , DESI CEREREA EXSITA SCRISA
deci e bagata pe sub usa la AG
Ce vrea dansatorul cu jnurul ?
nici mai mult nici mai putin ca la primul concurs eu sa primesc un avertisment pt ca in urma unui atac de-al lui pe forum mi-am permis sa-l fac prost ....
si-si argumenta cererea pe un articol din regulamentul de competitii al lrs .
Inutil de spus ca respectivul regulament dupa primele 2 -3 articole lamureste pe oricine ca el se aplica in timpul competitiilor si antrenamentelor nu pe forum
imbecilitatea si penibilul cererii lui e evidenta : e ca si cum mihai costea si-ar lua cartonas galben la primul meci ca a injurat-o pe cruduta in club

acea discutie pe forum avusese cu vreo 2 luni inainte de AG iar moderatorul stersese postarile de atunci
tovarasul vasilescu n-a putut dormi insa 2 luni si se pune el pe scris plangere...........
de aici se vede ce caracter are MihaiV
deci plangerea e bagata pe sub usa , eu nu sunt anuntat si nici clubul din care fac parte ca exsita o plangere la adresa mea .....

pe PV al AG ....la subiectul respectiv pe langa varianta avertismentului , apar inca 2 , una mai hilara ca alta : 3 luni sanctiuni pe forum sau 100 de lei / jignire .
Cine le-a pus ca variante de vot ? Nu stiu ....prieteni ....gasca vesela ce-mi poarta sambetele

Culmea e ca e votata varianta cu sanctionarea pe forum si se pune PV al AG public pe site ( poate fi consultat si acum )

atunci aflu de ea ....

Cand incep sa intreb pe forum de unde si pana unde asa ceva .....pentru ca :

- AG nu sanctioneaza !!....e o probelma de moderare de froum nu de AG
- hotararea nu e statutatra !!
- nu exista un regulament pe baza caruia sa se ia o sanctiune
- de ce nu am fost anuntat ca exista asa ceva ....
- cine a pus varaintele de vot .....

etc etc ....
deci chestii foarte on topic si precise ,

ce face conducerea lrs ? indreapta lucrurile ? NU
raspunde ? NU
acesti indivizi se sperie .....si INCHID FORUMUL cu un telefon , incercand sa ascunda mizeria sub pres

Nu doar partea publica ci si pe cea destinata doar membrilor cluburilor componente !.....
Ca motiv se invoca faptul ca in 2011 s s-ar fi luat o asemenea decizie in AG prin vot ....a trecut un an dar ea se aplica fix acum , ce convenabil !

ne uitam in 2011....

Acea decizie nu a fost trecuta pe niciun doc de lucru inaintat cluburilor ....
acea decizie nu a fost trecuta pe oridnea de zi
acea decizie nu apare nici in PV al AG !!!
deci ea nu exista nicaieri .....deci e limpede ca nu poate fi invocata ca decizie AG !!!

e pur si simplu o decizie dictatoriala

interesant e ca dan vasilescu sustine tampenia cu votul in continuare ....

oamenii se definesc prin ceea ce fac ....
astia sunt dan si mihai vasilescu ....asta au facut ei , impreuna cu cei care-i sustin .....sunt fapte foarte concrete si on topic
vorbele lui ne spun despre politete , educatie sa evitam balacarelile etc ....dar actioaneaza ca un scriitor de anonime cu apucaturi de dictator nepotist

cine seamana vant ....stie ce culege

acum cei care mai aveti chef scarpinati-va in continuare in politeturi cu vasilescu ....ca doar va face o onoare ca va raspunde

cred ca acest post lamureste in mare parte titlul topicului si poate fi si inchis
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns