quote="cristian.onofrei"]
Ca sa nu fiu inteles gresit (nu numai de Dumneavoastra), sa stiti ca pe Sorin Lazea il cunosc doar din vedere. Desi mi se pare un tip simpatic, nu sunt deloc de acord cu atitudinea mesajelor lui pe acel subiect. A si fost provocat. Dar asta nu e o scuza.
.[/quote]
Cristian , poti detalia putin ?
Ai citit topicul respectiv inainte de a fi sters ?
situatia de fapt e foarte simpla
Mihai V face o plangere scrisa catre AG
cine e el ? nimeni nu stie , nu l-a vazut pe nicaieri pe la vreun concurs lrs vreodata
se zvoneste ca se da muscar....
dar se prezinta in lacramatia scrisa drept sportiv cu contract....
Desi doc de lucru al AG e predat cluburilo si propunerile de agenda date din 3 dec inapoi catre lrs ...., plangerea nu apare pe documentul de lucru al lrs decat cu 2 zile inainte de AG cu titlu de contestatie mihai vasilescu . Nu zice nicaieri ce vrea el , DESI CEREREA EXSITA SCRISA
deci e bagata pe sub usa la AG
Ce vrea dansatorul cu jnurul ?
nici mai mult nici mai putin ca la primul concurs eu sa primesc un avertisment pt ca in urma unui atac de-al lui pe forum mi-am permis sa-l fac prost ....
si-si argumenta cererea pe un articol din regulamentul de competitii al lrs .
Inutil de spus ca respectivul regulament dupa primele 2 -3 articole lamureste pe oricine ca el se aplica in timpul competitiilor si antrenamentelor nu pe forum
imbecilitatea si penibilul cererii lui e evidenta : e ca si cum mihai costea si-ar lua cartonas galben la primul meci ca a injurat-o pe cruduta in club
acea discutie pe forum avusese cu vreo 2 luni inainte de AG iar moderatorul stersese postarile de atunci
tovarasul vasilescu n-a putut dormi insa 2 luni si se pune el pe scris plangere...........
de aici se vede ce caracter are MihaiV
deci plangerea e bagata pe sub usa , eu nu sunt anuntat si nici clubul din care fac parte ca exsita o plangere la adresa mea .....
pe PV al AG ....la subiectul respectiv pe langa varianta avertismentului , apar inca 2 , una mai hilara ca alta : 3 luni sanctiuni pe forum sau 100 de lei / jignire .
Cine le-a pus ca variante de vot ? Nu stiu ....prieteni ....gasca vesela ce-mi poarta sambetele
Culmea e ca e votata varianta cu sanctionarea pe forum si se pune PV al AG public pe site ( poate fi consultat si acum )
atunci aflu de ea ....
Cand incep sa intreb pe forum de unde si pana unde asa ceva .....pentru ca :
- AG nu sanctioneaza !!....e o probelma de moderare de froum nu de AG
- hotararea nu e statutatra !!
- nu exista un regulament pe baza caruia sa se ia o sanctiune
- de ce nu am fost anuntat ca exista asa ceva ....
- cine a pus varaintele de vot .....
etc etc ....
deci chestii foarte on topic si precise ,
ce face conducerea lrs ? indreapta lucrurile ? NU
raspunde ? NU
acesti indivizi se sperie .....si INCHID FORUMUL cu un telefon , incercand sa ascunda mizeria sub pres
Nu doar partea publica ci si pe cea destinata doar membrilor cluburilor componente !.....
Ca motiv se invoca faptul ca in 2011 s s-ar fi luat o asemenea decizie in AG prin vot ....a trecut un an dar ea se aplica fix acum , ce convenabil !
ne uitam in 2011....
Acea decizie nu a fost trecuta pe niciun doc de lucru inaintat cluburilor ....
acea decizie nu a fost trecuta pe oridnea de zi
acea decizie nu apare nici in PV al AG !!!
deci ea nu exista nicaieri .....deci e limpede ca nu poate fi invocata ca decizie AG !!!
e pur si simplu o decizie dictatoriala
interesant e ca dan vasilescu sustine tampenia cu votul in continuare ....
oamenii se definesc prin ceea ce fac ....
astia sunt dan si mihai vasilescu ....asta au facut ei , impreuna cu cei care-i sustin .....sunt fapte foarte concrete si on topic
vorbele lui ne spun despre politete , educatie sa evitam balacarelile etc ....dar actioaneaza ca un scriitor de anonime cu apucaturi de dictator nepotist
cine seamana vant ....stie ce culege
acum cei care mai aveti chef scarpinati-va in continuare in politeturi cu vasilescu ....ca doar va face o onoare ca va raspunde
cred ca acest post lamureste in mare parte titlul topicului si poate fi si inchis