A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MatrixVR5
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de MatrixVR5 » 16 Ian 2013, 10:35

:lol: :lol: :lol: :lol:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Ian 2013, 10:54

Mi-am asumat intotdeauna ce am facut..
Adeline , eu zic sa te mai gindesti la treaba asta ....ce zici de posibilitatea de-a ma putea selectiona si pe mine domnul presedinte in lotul 2013 ?
Cred ca noi 2 vom putea face o echipa bunicica, daca intrii si tu in "lot" :D :D :D , cine stie ce figura frumoasa putem face. :wink:

Eu zic sa te mai gindesti .....cel mai greu este sa alegem cel mai "potent" club din federatie ....club care sa aibe pista de antrenament , antrenori, barci , echipamente si neaparat fondurile necesare pt. marea performanta....dar nici asta nu cred sa fie o mare problema. :roll:

Ce zici , te mai gindesti?
E pacat sa ratezi momentul asta ....fructifica-l acum cind esti solicitat de la cel mai inalt nivel, nu de alta dar poate mai tirzu................. :wallbash: :wallbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Ian 2013, 11:22

vali,
Ai stat în federație atâta timp și aveai responsabilitatea organizării competițiilor. Ți-am spus că îți place să te auzi vorbind sau să dai dispoziții la alții. Faptul că habar nu ai care este procedura selecționării loturilor naționale și nici nu știi cui revine această obligație, îți arată capacitatea de a organiza ceva. Cred că locul tău este pe pistă, nu în conducerea federației. Citește regulamentele federației și legea și o să vezi care este procedura selecționării loturilor naționale, dacă nu ai fost în stare să o studiezi până acum. Îmi întărești convingerea că ai fost în federație doar cu numele.
PS Ai putea să le atragi atenția convivilor că ce spun eu nu este o utopie, întrucât înainte de a lua decizia să pleci, ți-am spus care este stagiul autorizării federației și nu le mai dai iluzii deșarte. Știi foarte bine că LRS nu mai are viitor.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Ian 2013, 11:22

:lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Ian 2013, 11:36

Cred că locul tău este pe pistă, nu în conducerea federației.
Corect....tocmai de aceea am intrebat daca sunt eligibil ca si sportiv in lotul 2013. :roll:
Citește regulamentele federației și legea și o să vezi care este procedura selecționării loturilor naționale, dacă nu ai fost în stare să o studiezi până acum.
Pai tocmai de aceea nu am fost de acord cu "selectionarea telefonica" a lotului....procedura aleasa de tine incalca flagrant regulamentele .
Ai stat în federație atâta timp și aveai responsabilitatea organizării competițiilor.
Asta dovedeste ca am fost un tip disciplinat....nu am organizat competitii ILEGALE in cadrul federatiei stiind bine ca daca nu esti AUTORIZAT nu poti organiza competitii oficiale , fara a incalca legile sportului , regulamentele si statutul federatiei.
Autorizarea NU era atributul vicepresedintelui de la competitii....cum nici atragerea de fonduri necesare acestei activitati. Altii sunt responsabili cu asta. :wink:

P.S.
Acum la modul serios intreb ....pot fi luat in vizorul federatiei ca si sportiv . ????
Anexez CV-ul si trimit pozele pt. legitimare daca voi primii convocarea la lotul national ....

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 16 Ian 2013, 11:43

:oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Ian 2013, 11:52

MatrixVR5 scrie::oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Corect. Federatia nici nu și-a permis să organizeze competițiile până nu se autorizează. Le-a organizat cu vârf și îndesat la ALRS, care la rândul ei este neautorizată. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vali,
Nu mai face pe naivul (ca să nu zic altfel) te faci de cacao. Legea aia pe care ți-am zis să o citești, e clară. Sau ai probleme cu cititul?
Art. 13
(1) Prin sportul de performanta se urmareste valorificarea aptitudinilor individului intr-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitie, avand ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.
(2) Sportivii de performanta sunt persoanele care practica sistematic si organizat sportul si participa in competitii cu scopul de a obtine victoria asupra partenerului, pentru autodepasire sau record.
(3) Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
(4) Evidenta legitimarii si transferarea sportivilor sunt in competenta federatiilor sportive nationale, a ligilor profesioniste si a asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, potrivit statutelor si regulamentelor federatiilor sportive nationale.
(5) Sistemul competitiilor sportive oficiale pe ramuri de sport este elaborat si organizat de federatiile sportive nationale, potrivit statutelor si regulamentelor acestora.
......................................................................
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.

Te-ai lămurit? Caterincă de doi lei!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 16 Ian 2013, 11:57

vali stratonov scrie:
Cred că locul tău este pe pistă, nu în conducerea federației.
Corect....tocmai de aceea am intrebat daca sunt eligibil ca si sportiv in lotul 2013. :roll:
Citește regulamentele federației și legea și o să vezi care este procedura selecționării loturilor naționale, dacă nu ai fost în stare să o studiezi până acum.
Pai tocmai de aceea nu am fost de acord cu "selectionarea telefonica" a lotului....procedura aleasa de tine incalca flagrant regulamentele .
Ai stat în federație atâta timp și aveai responsabilitatea organizării competițiilor.
Asta dovedeste ca am fost un tip disciplinat....nu am organizat competitii ILEGALE in cadrul federatiei stiind bine ca daca nu esti AUTORIZAT nu poti organiza competitii oficiale , fara a incalca legile sportului , regulamentele si statutul federatiei.
Autorizarea NU era atributul vicepresedintelui de la competitii....cum nici atragerea de fonduri necesare acestei activitati. Altii sunt responsabili cu asta. :wink:

P.S.
Acum la modul serios intreb ....pot fi luat in vizorul federatiei ca si sportiv . ????
Anexez CV-ul si trimit pozele pt. legitimare daca voi primii convocarea la lotul national ....
Probabil că legile şi regulamentele nu se aplică preşedintelui, ci numai de la vicepreşedinte în jos.

Domnule Stratonov, pentru că aţi fost un timp în structurile federale, cum urma să se facă selecţia ?
Pe baza ierarhiilor stabilite pe pistă, sau pe baza ochiului selecţionerului ? Dacă este valabilă varianta 2, cât costa selecţionarea ?
Concret, vine unul şi spune : sponsorizez federaţia cu 100.000 euro, dar îi bagi în lot pe fiu-meu, nepoţelul cumnată-mii şi pe X, că este manageriat de Y. Aşa funcţiona treaba ?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Ian 2013, 12:06

iti raspund eu, acu 2 ani au fost sunati sportivii de pe podiumul LRS si intrebati daca vor sa faca parte din lotul federatiei :lol: :lol1:
in 2012 a sunat pe sportivii de la Cupa Prieteniei Manjesti, o cupa organizata de Vali fara vreo legatura cu federatia decat ca , clubul Manjesti patronat de domnul Mustata e inscris in federatia lu' peste. Bine, pe vice-campionul in exercitiu nu l-a sunat dar a sunat pe altii de dupa locurile 10 :lol: inca nu a vrut sa ne comunice cine a acceptat invitatia :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Ian 2013, 12:09

Vali,
Nu mai face pe naivul (ca să nu zic altfel) te faci de cacao. Legea aia pe care ți-am zis să o citești, e clară. Sau ai probleme cu cititul?
Domnule presedinte ...am citit stati linistit, dar nu prea am inteles atunci DE CE sunau telefoanele prin tara sa "adune sportivii" participanti la o competitie ILEGALA organizata pe Minjesti....

Nu cumva se incalca asta :
Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
Din afirmatiile domniei voastre niciunul dintre cei aflati prin competitii nu indeplinesc acest deziderat....deci sunt ILEGALI.

Sa se aplice paragraful DOAR in cazul meu??? :oops: :cry:
Seamana a putina discriminare ,nu credeti? :cry:

Va mai intreb odata , daca ma "legitimez " miine la un club afiliat federatiei am sanse REALE sa prind lotul 2013 in urma clasarilor mele in competitiile NEOFICIALE din 2012 ??? :roll:

DA sau NU.

Scrie răspuns