Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Adeline , eu zic sa te mai gindesti la treaba asta ....ce zici de posibilitatea de-a ma putea selectiona si pe mine domnul presedinte in lotul 2013 ?Mi-am asumat intotdeauna ce am facut..
Corect....tocmai de aceea am intrebat daca sunt eligibil ca si sportiv in lotul 2013.Cred că locul tău este pe pistă, nu în conducerea federației.
Pai tocmai de aceea nu am fost de acord cu "selectionarea telefonica" a lotului....procedura aleasa de tine incalca flagrant regulamentele .Citește regulamentele federației și legea și o să vezi care este procedura selecționării loturilor naționale, dacă nu ai fost în stare să o studiezi până acum.
Asta dovedeste ca am fost un tip disciplinat....nu am organizat competitii ILEGALE in cadrul federatiei stiind bine ca daca nu esti AUTORIZAT nu poti organiza competitii oficiale , fara a incalca legile sportului , regulamentele si statutul federatiei.Ai stat în federație atâta timp și aveai responsabilitatea organizării competițiilor.
Corect. Federatia nici nu și-a permis să organizeze competițiile până nu se autorizează. Le-a organizat cu vârf și îndesat la ALRS, care la rândul ei este neautorizată.MatrixVR5 scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Probabil că legile şi regulamentele nu se aplică preşedintelui, ci numai de la vicepreşedinte în jos.vali stratonov scrie:Corect....tocmai de aceea am intrebat daca sunt eligibil ca si sportiv in lotul 2013.Cred că locul tău este pe pistă, nu în conducerea federației.
Pai tocmai de aceea nu am fost de acord cu "selectionarea telefonica" a lotului....procedura aleasa de tine incalca flagrant regulamentele .Citește regulamentele federației și legea și o să vezi care este procedura selecționării loturilor naționale, dacă nu ai fost în stare să o studiezi până acum.
Asta dovedeste ca am fost un tip disciplinat....nu am organizat competitii ILEGALE in cadrul federatiei stiind bine ca daca nu esti AUTORIZAT nu poti organiza competitii oficiale , fara a incalca legile sportului , regulamentele si statutul federatiei.Ai stat în federație atâta timp și aveai responsabilitatea organizării competițiilor.
Autorizarea NU era atributul vicepresedintelui de la competitii....cum nici atragerea de fonduri necesare acestei activitati. Altii sunt responsabili cu asta.
P.S.
Acum la modul serios intreb ....pot fi luat in vizorul federatiei ca si sportiv . ????
Anexez CV-ul si trimit pozele pt. legitimare daca voi primii convocarea la lotul national ....
Domnule presedinte ...am citit stati linistit, dar nu prea am inteles atunci DE CE sunau telefoanele prin tara sa "adune sportivii" participanti la o competitie ILEGALA organizata pe Minjesti....Vali,
Nu mai face pe naivul (ca să nu zic altfel) te faci de cacao. Legea aia pe care ți-am zis să o citești, e clară. Sau ai probleme cu cititul?
Din afirmatiile domniei voastre niciunul dintre cei aflati prin competitii nu indeplinesc acest deziderat....deci sunt ILEGALI.Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.