discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
old_radu
- veteran

Scuze pt. off-topic !
zavera scrie:... Deşi am 1,94 m.
...esti aproape la fel de inalt ca si mine , deci ...mai ai de crescut
...in rest , vorba geto-dacica : " No hard feelings ! "
-
Adelin
- Moderator

zavera scrie:apsalba scrie:
Ca sa te lamuresc de ce tot il zoresc pe Adelin sa se legitimeze, este dintr-un motiv foarte simplu; pe langa gura lui mare este un sportiv talentat si cred ca si serios in ceea ce priveste disciplina de concurs si fair play-ul. Ce nu stie el sau se face ca nu stie, este faptul ca pentru a participa la competitii internationale trebuie sa fi selectionat de federatia nationala. Pentru a fi selectionat, trebuie sa ai calitatea de pescar sportiv. Pentru a participa la competitii oficiale, sportivul trebuie sa fie legitimat de un club sportiv, afiliat la federatia sportiva nationala, singura abilitata de lege sa selectioneze sportivii si sa reprezinte Romania la forurile sportive internationale. Da asta il sfatuiesc, dezinteresat. Daca este sincer, va recunoaste ca cea mai mare dezamagire pentru el va fi sa nu participe anul acesta intr-un lot reprezentativ. Anul acesta se vor intampla multe in pescuitul sportiv romanesc. Baietii astia stiu acest lucru, dar fac pe interesantii.
Am înţeles perfect poziţia dvs. şi cred că faceţi bine că aşteptaţi să obţineţi toate autorizările prevăzute de lege.
Singura problemă este că dl. Adelin va fi probabil foarte, foarte bătran în momentul acela. Nu cred că-l mai veţi selecţiona.
Oricum, nu vă împiedică nimeni pană atunci să căutaţi talente, să formaţi generaţii sportivi competitivi şi să-i aruncaţi în luptă la momentul respectiv.
Nu o sa fiu foarte batran, pt ca pescuitul se poate practica pana la o varsta destul de inaintata (vezi exemplul lui Jean Scurtu).
Asa ca o sa intru in federatie la 80 de ani. Si asa vad ca doar pensionarii mai pun botu' la vrajala federala si vin la sezatorile organizate de domu' prezident (chiar de ziua lui). Pai ce la 80 nu poci io face performanta?!....neicushorule sa vezi ce viteza si precizie dobandesti odata cu vrasta...

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
MuskMd
- veteran

old_radu scrie:Scuze pt. off-topic !
zavera scrie:... Deşi am 1,94 m.
...esti aproape la fel de inalt ca si mine , deci ...mai ai de crescut
...in rest , vorba geto-dacica : " No hard feelings ! "
tot cu "nu te supara frate" in brate ma bag si eu si zic ca postul citat mi se pare de-a dreptul definitor
al dvs ,sincer muscar, care nu priveste nici in sus, nici in jos, ci doar in jur si inainte...cu teama deja

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
apsalba
- veteran

Adelin,
Dacă anul acesta nu vei participa la nici o competiție oficială (observă că am zis dacă) o să fie strict din vina ta. Văd că ți-o asumi!

-
semlecangheorghe
- veteran

ANDREI RIGA scrie:Radu,
Pe bune , l-ai lasat pe Terybill si te-ai apucat de Zavera? Asta-i un subiect de care unora ne pasa. Lasa-l sa vorbeasca, pana acum n-ai facut decat sa incerci sa-i inchizi gura si sa ne convingi ca suntem niste prosti ca avem speranta si credem in ceva. Ti-am inteles pozitia si chiar nu cred ca e cazul sa mai insisti. Daca ai vreo propunere constructiva te ascultam.
Subscriu...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
semlecangheorghe
- veteran

Ce nu stie el sau se face ca nu stie, este faptul ca pentru a participa la competitii internationale trebuie sa fi selectionat de federatia nationala. Pentru a fi selectionat, trebuie sa ai calitatea de pescar sportiv.
Deocamdata federatia nu exista.
Nici nu a existat.
Exista LRS.
Si AGVPS.
Si mai exista ...'conceptul de Federatie,grav compromis de 'Papa de la Alba'.
Cam asta a dat societatea romaneasca post decembrista..
Si mai exista o firava speranta in oameni cu caracterul lui Zoran Wiener,si Zavera..Sper ca caracterul lor sa fie cit mai molipsitor..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
vali stratonov
- veteran

Vom organiza toate competitiile oficiale ale Romaniei si vom asigura participarea tuturor loturilor de sportive la toate competitiile oficiale internationale, dupa ce vom obtine toate autorizarile prevazute de lege. Daca federatia se va impune prin ceva, va fi prin disciplina.
Domnule presedinte , oare eu asi putea fi selectionat in lot avind in vedere faptul ca am ocupat locul 8 la concursul de la Minjesti?
Tot in 2012 am ocupat un loc 4 la etapa Belis si chiar am fost pe podium pe locul 3 la etapa Bicaz.
Stiu ca au fost concursuri neoficiale

, dar am participat ca sa nu imi ies de tot din mina.
Sunt oare eligibil, pt lotul national 2013?
Va pot trimite si un CV cu participarile si palmaresul meu la zi, daca credeti de cuviinta.
Multumesc anticipat .
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
MatrixVR5
- veteran

-
apsalba scrie:
Vom organiza toate competitiile oficiale ale Romaniei si vom asigura participarea tuturor loturilor de sportive la toate competitiile oficiale internationale, dupa ce vom obtine toate autorizarile prevazute de lege. Daca federatia se va impune prin ceva, va fi prin disciplina.
Din ce an " Vom" ?
Vorba lunga saracia omului !
Promisiuni ........
Verm fapte ! Ne-am saturat de promisiuni , de citate din lege si din statut , vrem sa vedem si noi fapte .

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
-
Adelin
- Moderator

omul viitorului scrie:
....si noi putem vorbi la viitor ca doar nu e greu. La domn' presedinte e deja tic verbal, dar ne-am prins si il luam ca atare.
Deci ne
vom inscrie in federatie cand
vom fi convinsi ca
vom putea face performanta si
vom participa la copetitii internationale.Pana atunci insa ne
vom vedea de treaba noastra si
vom face ce am facut si pana acum!...cum ce?!
Vom participa la concursurile ilegale si ne
vom prezenta ilegal la mondiale unde
vom face tot ce stim mai bine si
vom reprezenta Romania ca si pana acum.
....mama, da e greu frate sa vorbesti numa la viitor...acuma il inteleg pe domn' presedinte. E greu tare, ia incercati sa vedeti, ca sa nu mai radeti alta data.

WSB CLUB
-
Adelin
- Moderator

WSB CLUB