A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de old_radu » 16 Ian 2013, 12:15

semlecangheorghe scrie:...

Subscriu...
...nea Gigi , chiar ti se simtea lipsa in topic , asa ca iti predau stafeta.

Avelo bahtalo !

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Ian 2013, 12:24

Domnule Stratonov, pentru că aţi fost un timp în structurile federale, cum urma să se facă selecţia ?
Pe baza ierarhiilor stabilite pe pistă, sau pe baza ochiului selecţionerului ? Dacă este valabilă varianta 2, cât costa selecţionarea ?
Domnule zavera , EU sunt adeptul selectionarii lotului in urma ierarhiei stabilite in urma unor concursuri.
Asa urma sa se faca selectia daca s-ar fi organizat vre-un campionat indiferent de disciplina.

"Selectionerul" nu intra in viziunile mele , m-am lovit de acest lucru inca din 2004 cind printre primele competitii de spinning care au fost sub "tutela" AJVPS si care sau sfirsit destul de trist .....

E o chestie de trista amintire si din fericire "am " schimbat-o repede(noi ,niste pescari) prin "puciul" din inanuarie 2006 din sediul AVP.
Sunt oameni care isi aduc bine aminte acele vremuri.De atunci spinnigul merge mai departe..... :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Ian 2013, 12:26

. Știi foarte bine că LRS nu mai are viitor.
Este o vorba care zice ca..''atunci cind se inchide o usa,se deschide un geam''...Ma tem ca ,daca se inchide usa,nici intr-un caz nu o sa fie federatia'geamul'care se deschide....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Ian 2013, 12:27

vali stratonov scrie:
Vali,
Nu mai face pe naivul (ca să nu zic altfel) te faci de cacao. Legea aia pe care ți-am zis să o citești, e clară. Sau ai probleme cu cititul?
Domnule presedinte ...am citit stati linistit, dar nu prea am inteles atunci DE CE sunau telefoanele prin tara sa "adune sportivii" participanti la o competitie ILEGALA organizata pe Minjesti....

Nu cumva se incalca asta :
Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
Din afirmatiile domniei voastre niciunul dintre cei aflati prin competitii nu indeplinesc acest deziderat....deci sunt ILEGALI.

Sa se aplice paragraful DOAR in cazul meu??? :oops: :cry:
Seamana a putina discriminare ,nu credeti? :cry:

Va mai intreb odata , daca ma "legitimez " miine la un club afiliat federatiei am sanse REALE sa prind lotul 2013 in urma clasarilor mele in competitiile NEOFICIALE din 2012 ??? :roll:

DA sau NU.
Sunau telefoanele întrucât tu nu răspundeai la telefon.
Dacă vrei să aflii răspunsul la intrebarea ta insistentă, citește regulamentul următor, măcar acum dacă până acum te-a durut în bască:
http://frpsc.ro/regulament-de-organizar ... n-romania/

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Ian 2013, 12:42

Sunau telefoanele întrucât tu nu răspundeai la telefon.
Dacă vrei să aflii răspunsul la intrebarea ta insistentă, citește regulamentul următor, măcar acum dacă până acum te-a durut în bască:
Domnule presedinte am citi inca odata regulamentul ca sa va fac pe plac , dar nu m-am lamurit daca pot sau nu sa fiu "selectionat telefonic " si eu ca si concurentii de la Minjesti pe care i-ati sunat , avind in vedere faptul ca m-am clasat pe locul 8 in acel concurs. :roll:

Daca ati uitat cumva numarul meu de tel. vi-l postez aici :0744303237.

Cine stie poate reveniti la sentimente mai bune si poate va indurati sa ma sunati si pe mine in calitate de pescar(nu de oficial)ca sa fac parte din lotul national 2013 .

Sincer astept cu interes telefonul dumneavoastra ....cred ca pot fi util echipei nationale , iar daca vine si Adelin sunt sanse mari de-a face un rezultat bun . :wink:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Ian 2013, 12:49

Adeline , baga si tu o vorba buna pt. mine ..... daca vi si tu in lot sunt ceva sanse sa ma primeasca si pe mine.
Nu fi chitors frate ....please. :wink:
Iti platesc eu pozele pt. legitimare , numai sa vii. :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Ian 2013, 12:56

bine bre, nu lo sunat pala de pe locu 2 si vrei sa te sune pe tine de pe 8 ? :lol: :shock: daca te suna ii chiar mare harababura in federatia asta :roll: :lol: :lol: :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Ian 2013, 13:31

pikeman scrie:bine bre, nu lo sunat pala de pe locu 2 si vrei sa te sune pe tine de pe 8 ? :lol: :shock: daca te suna ii chiar mare harababura in federatia asta :roll: :lol: :lol: :lol:
Pai de ce nu frate ....esti invidios?
Au fost sunati colegi mai clasati mai jos decit mine , asa ca ....
Locul 8 nu e in TOP 10? :roll: :roll: :roll: :roll:
Iar pe tine vicecampeonul de la Minjesti care esti un neica nimeni :D :D :D nu-ti cunoaste lumea nici macar numarul de tel.si de aceea nu ai fost contactat :lol: :lol:

Nu cred ca presedintele sa fi avut un alt motiv sa nu te convoace la lot. :roll: :roll:parerea mea. :roll:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Ian 2013, 13:42

Tavi scrie:SF
Legat de suporteri si bani...in mare asa e cum zici.
Habar n-am cati suporteri are acum campionatul de spin, dar sunt sigur ca ar putea avea mai multi daca LRS s-ar ocupa mai serios de mediatizare competitiilor pe care le organizeaza, nu de inchiderea forumului. :x
Poate ca si din mediatizarea competitiilor din afara s-ar castiga ceva, nu stiu cat, dar pana nu incerci nu stii.
Sponsorii nu vin singuri, aici nu sunt deloc de acord cu tine, trebe cautati si convinsi. Interesul sau nevoia se poate dezvolta ba chiar inventa in unele situatii dar tre sa stii cum.
Tavi , cati oameni is prinsi in campionatu de spin in tara , nu stiu daca vreo 200 , poate ma insel ! Si din aia , cati or fi , cati nu-s din domeniu si isi permit timpu necesar (timpu inseamna bani , da nu numai , mai ii si familia ) ? Ca mie mi se pare ca aproape jumate au interese directe , adica le convine la afacerea proprie sa aiba loc un campionat de spin !

Si santem in Europa , unde spinu ii la coada , crapu , stationaru , musca si dupa aia spin , in cea ce priveste concursurile ! In tara se faceau campionate nationale cand afara inca nu exista un mondial de spin , sau european . Da erau la alte discipline , alea de mai sus , mondialele de crap is traditionale , nu mai zic de alea de stationar .

In State ii mai invers , spinu la bass ii la putere ! Se reflecta si in felu in care s-a dezvoltat piata , aia de dincolo nu produc nade si momeli cat in Europa , da au mai mult la spin .

Mai adauga si apatia unor popoare (nemti , suedezi , norvegieni si altii ) fata de concursurile de pescuit in general, ca astia nu mergeau nici invitati la un mondial de crap , pentru ca pur si simplu vad altcumva pescuitu , tinand cont de faptu ca "ii Romania" , nu tre sa fi clarvazator ca sa tragi concluzia ca is al naibii de putine sanse ca visele unor sa se faca realitate !

Ipotetic ,daca io , care nu traiesc din vanzari echipament , intru in acest campionat national, castig , ma duc la un mondial tip Ucraina , cu ce ma aleg la sfarsit ? Cheltuiesc sau nu mai mult decat castig ?Io zic ca da !
Ah, ca-s campion national , is mai bun pe pista de concurs decat altii , insa asta nu mai are de-a face cu pescuitu ci cu alte nevoi psihologice :wink: , si pescuitu ii doar o cale de a satisface acele nevoi .

Oricine sponsor normal la cap :) merge unde ii rost , tu crezi ca Messi cauta sponsori :wink: Ala ii un fenomen , nu 200 de insi , din care multi manati de interese directe , joaca un campionat fara spectatori , numit "fenomenul competitional de spinning..." sau cum l-am vazut pe aici , "fenomenu LRS".

Totul se reduce la suporteri ,atunci devine fenomen , ori astia cam lipsesc .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Ian 2013, 13:58

vali stratonov scrie:Adeline , baga si tu o vorba buna pt. mine ..... daca vi si tu in lot sunt ceva sanse sa ma primeasca si pe mine.
Nu fi chitors frate ....please. :wink:
Iti platesc eu pozele pt. legitimare , numai sa vii. :wink:
Poate va gratuleaza si pe voi cu o 'gonflabila'... :lol:
Ii sta in caracter..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns