...nea Gigi , chiar ti se simtea lipsa in topic , asa ca iti predau stafeta.semlecangheorghe scrie:...
Subscriu...
Avelo bahtalo !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
...nea Gigi , chiar ti se simtea lipsa in topic , asa ca iti predau stafeta.semlecangheorghe scrie:...
Subscriu...
Domnule zavera , EU sunt adeptul selectionarii lotului in urma ierarhiei stabilite in urma unor concursuri.Domnule Stratonov, pentru că aţi fost un timp în structurile federale, cum urma să se facă selecţia ?
Pe baza ierarhiilor stabilite pe pistă, sau pe baza ochiului selecţionerului ? Dacă este valabilă varianta 2, cât costa selecţionarea ?
Este o vorba care zice ca..''atunci cind se inchide o usa,se deschide un geam''...Ma tem ca ,daca se inchide usa,nici intr-un caz nu o sa fie federatia'geamul'care se deschide..... Știi foarte bine că LRS nu mai are viitor.
Sunau telefoanele întrucât tu nu răspundeai la telefon.vali stratonov scrie:Domnule presedinte ...am citit stati linistit, dar nu prea am inteles atunci DE CE sunau telefoanele prin tara sa "adune sportivii" participanti la o competitie ILEGALA organizata pe Minjesti....Vali,
Nu mai face pe naivul (ca să nu zic altfel) te faci de cacao. Legea aia pe care ți-am zis să o citești, e clară. Sau ai probleme cu cititul?
Nu cumva se incalca asta :Din afirmatiile domniei voastre niciunul dintre cei aflati prin competitii nu indeplinesc acest deziderat....deci sunt ILEGALI.Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
Sa se aplice paragraful DOAR in cazul meu???![]()
Seamana a putina discriminare ,nu credeti?
Va mai intreb odata , daca ma "legitimez " miine la un club afiliat federatiei am sanse REALE sa prind lotul 2013 in urma clasarilor mele in competitiile NEOFICIALE din 2012 ???![]()
DA sau NU.
Domnule presedinte am citi inca odata regulamentul ca sa va fac pe plac , dar nu m-am lamurit daca pot sau nu sa fiu "selectionat telefonic " si eu ca si concurentii de la Minjesti pe care i-ati sunat , avind in vedere faptul ca m-am clasat pe locul 8 in acel concurs.Sunau telefoanele întrucât tu nu răspundeai la telefon.
Dacă vrei să aflii răspunsul la intrebarea ta insistentă, citește regulamentul următor, măcar acum dacă până acum te-a durut în bască:
Pai de ce nu frate ....esti invidios?pikeman scrie:bine bre, nu lo sunat pala de pe locu 2 si vrei sa te sune pe tine de pe 8 ?![]()
daca te suna ii chiar mare harababura in federatia asta
![]()
![]()
![]()
Tavi , cati oameni is prinsi in campionatu de spin in tara , nu stiu daca vreo 200 , poate ma insel ! Si din aia , cati or fi , cati nu-s din domeniu si isi permit timpu necesar (timpu inseamna bani , da nu numai , mai ii si familia ) ? Ca mie mi se pare ca aproape jumate au interese directe , adica le convine la afacerea proprie sa aiba loc un campionat de spin !Tavi scrie:SF
Legat de suporteri si bani...in mare asa e cum zici.
Habar n-am cati suporteri are acum campionatul de spin, dar sunt sigur ca ar putea avea mai multi daca LRS s-ar ocupa mai serios de mediatizare competitiilor pe care le organizeaza, nu de inchiderea forumului.![]()
Poate ca si din mediatizarea competitiilor din afara s-ar castiga ceva, nu stiu cat, dar pana nu incerci nu stii.
Sponsorii nu vin singuri, aici nu sunt deloc de acord cu tine, trebe cautati si convinsi. Interesul sau nevoia se poate dezvolta ba chiar inventa in unele situatii dar tre sa stii cum.
Poate va gratuleaza si pe voi cu o 'gonflabila'...vali stratonov scrie:Adeline , baga si tu o vorba buna pt. mine ..... daca vi si tu in lot sunt ceva sanse sa ma primeasca si pe mine.
Nu fi chitors frate ....please.
Iti platesc eu pozele pt. legitimare , numai sa vii.