A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Ian 2013, 14:04

Totul se reduce la suporteri ,atunci devine fenomen , ori astia cam lipsesc .
SF-ule te inseli..Asta toamna d-l Nagy Victor a organizat niste concursuri amicale de spinn de pe mal si paremi-se si din barca..La preturi modeste,a venit lumea..citeva zeci de participanti, arata ca interesul nu-i chiar 0.Relatia cit am investit si cit am cistigat tine deasemena,de alte dimensiuni psihologice.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Ian 2013, 14:24

Chiar ca e aiurea atitudinea antisociala a presedintelui fata de Vali. De ce sa nu il primeasca in lot?! Oare o fi ceva personal, sau Vali nu corespunde criteriilor de selectie?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Ian 2013, 15:06

Adelin scrie:Chiar ca e aiurea atitudinea antisociala a presedintelui fata de Vali. De ce sa nu il primeasca in lot?! Oare o fi ceva personal, sau Vali nu corespunde criteriilor de selectie?!
Adeline , accept sa fiu chiar si rezerva , sau sa duc sculele si bagajele colegilor de lot mai bine clasati decit mine in 2012.

Sper sa corespund criteriilor de selectie a domnului presedinte , sau daca nu macar sa fiu luat in lotul extins al federatiei si pt. simplul motiv ca am stat "capra" la suturile in spate pe care le-am luat in ultimii 2 ani din postura de oficial. :roll:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 16 Ian 2013, 15:08

Adelin scrie:Chiar ca e aiurea atitudinea antisociala a presedintelui fata de Vali. De ce sa nu il primeasca in lot?! Oare o fi ceva personal, sau Vali nu corespunde criteriilor de selectie?!
Domnule Adelin, nici nu poate să-l primească, din motive de incompatibilitate. Atât timp cât Adunarea Generală nu i-a acceptat demisia din postul de vicepreşedinte, domnul Stratonov are statut de vicepreşedinte demisionar, iar până când va fi aleasă altă persoană în această poziţie, vrea-nu vrea, rezolvă problemele curente de resortul vicelui.
Domnul Popescu este devotat trup şi suflet legilor şi regulamentelor şi nu se poate abate de la calea cea dreaptă.
Sunt convins că imediat ce dl. Stratonov va fi descărcat "ca la carte" de atribuţii, telefonul domniei sale va suna, iar convocarea va veni.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Ian 2013, 16:19

vali stratonov scrie: sau sa duc sculele si bagajele colegilor de lot mai bine clasati decit mine in 2012.
:lol: :lol: :lol: asta ii de tinut minte pentru Suedia :twisted: :lol: :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Ian 2013, 16:20

semlecangheorghe scrie:
Totul se reduce la suporteri ,atunci devine fenomen , ori astia cam lipsesc .
SF-ule te inseli..Asta toamna d-l Nagy Victor a organizat niste concursuri amicale de spinn de pe mal si paremi-se si din barca..La preturi modeste,a venit lumea..citeva zeci de participanti, arata ca interesul nu-i chiar 0.Relatia cit am investit si cit am cistigat tine deasemena,de alte dimensiuni psihologice.. :lol:

Gigi , amicale pe plan local ii una , campionatu national ii ceva mai dificil !

Si am zis ipotetic :wink: , la mintea mea asa cum ii ea , nu o sa ma vezi concurand , acuma daca din discutiile de pe forum nu se desprind putin asa , unele aspecte legate de costuri totale , inseamana ca ma insel :wink:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Ian 2013, 16:22

Atât timp cât Adunarea Generală nu i-a acceptat demisia din postul de vicepreşedinte, domnul Stratonov are statut de vicepreşedinte demisionar, iar până când va fi aleasă altă persoană în această poziţie, vrea-nu vrea, rezolvă problemele curente de resortul vicelui.
Domnule coleg , daca asa ar sta lucrurile inseamna sa "pierd" anul acesta din perspectiva lotului national.....
Daca AG-ul se va reuni cu ritmicitatea din in anii precedenti sunt sanse sa ramin vice inca vre-o 2 ani de acum incolo. :oops: :oops:

P.S. E stiu ca demisia este un act unilateral si nu cred ca imi trebuie acceptul cuiva , nici macar al AG-ului federatiei in care am fost votat.
Nici un paragraf al statutului nu prevede acest lucru ....deci ma pot considera "liber " . :lol:
Poate presedintele sa intervina si sa ne lamureasca mai bine cum e cu regulamentele, legile si ordinele interioare ....doar e o somitate in domeniu. :roll:

Cit despre resortul vicelui nu poate fi vorba "deocamdata" deoarece nu exista obiectul muncii....adica CIS-ul singurul lucru care da dreptul de-a organiza competiti OFICIALE .
Pina vine CIS-ul oricare vice pe competitii ar fi e somer de lux. :D :D :D

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Ian 2013, 16:24

pikeman scrie:
vali stratonov scrie: sau sa duc sculele si bagajele colegilor de lot mai bine clasati decit mine in 2012.
:lol: :lol: :lol: asta ii de tinut minte pentru Suedia :twisted: :lol: :lol: :lol:
Ba , tu te crezi deja in lotul national ????
Pasarea malai viseaza .... :D :D :D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Ian 2013, 16:27

pikeman scrie:
vali stratonov scrie: sau sa duc sculele si bagajele colegilor mai bine clasati decit mine in 2012.
Atunci o mica rectificare , asa chiar arata mai bine :lol:

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 16 Ian 2013, 18:41

:twisted: fara punct pe y nu facem nimik ..simplu >>> taxa de inscriere piperata ,premii manjite" ,trebuie dezbatuta cauza care a dus la situatia actuala ...REZOLVARE >>>taxa de inscriere maxim 250ron :!: ,premii in procente in functie de numarul de participanti +premiile sponsorului daca exista la etapa respectiva +o masa calda...si cel mai important aspect ..TRANSPARENTA IN CHELTUIREA BANILOR DIN TAXA DE INSCRIERE ... si totul va fii pe roze ..daca se vrea ....daca vrem sa facem afaceri pe cheltuiala concurentilor nu o sa fie un viitor stralucit in LRS ..

Scrie răspuns