Atât timp cât Adunarea Generală nu i-a acceptat demisia din postul de vicepreşedinte, domnul Stratonov are statut de vicepreşedinte demisionar, iar până când va fi aleasă altă persoană în această poziţie, vrea-nu vrea, rezolvă problemele curente de resortul vicelui.
Domnule coleg , daca asa ar sta lucrurile inseamna sa "pierd" anul acesta din perspectiva lotului national.....
Daca AG-ul se va reuni cu ritmicitatea din in anii precedenti sunt sanse sa ramin vice inca vre-o 2 ani de acum incolo.
P.S. E stiu ca demisia este un act unilateral si nu cred ca imi trebuie acceptul cuiva , nici macar al AG-ului federatiei in care am fost votat.
Nici un paragraf al statutului nu prevede acest lucru ....deci ma pot considera "liber " .
Poate presedintele sa intervina si sa ne lamureasca mai bine cum e cu regulamentele, legile si ordinele interioare ....doar e o somitate in domeniu.
Cit despre resortul vicelui nu poate fi vorba "deocamdata" deoarece nu exista obiectul muncii....adica CIS-ul singurul lucru care da dreptul de-a organiza competiti OFICIALE .
Pina vine CIS-ul oricare vice pe competitii ar fi e somer de lux.