A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de razvan m. » 13 Ian 2013, 18:25

Daca ar disparea AGVPS, LRS, APCR etc poate, poate ar incepe si federatia sa functioneze, nu-i asa Popescule ?
Vise placute in continuare ! :lol1:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Ian 2013, 18:31

Vor disparea, indiferent daca vrei tu sau nu. Chiar nu vezi ce se intampla la favoritele tale?

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 13 Ian 2013, 19:02

AGVPS eu nu cred ca va disparea niciodata!!!!!! Indiferent de ce se va intampla sau ce formatiuni sau asocieri sau cluburi ar mai aparea sau disparea!!!!! Ei sunt ce i care dau tonul si cam ei controleaza tot de departe!!!! :censored:
rapala the best vobler in the world

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Ian 2013, 19:22

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:Zise 'mama omida' :lol:
gigi,
Nu trebuie sa fi grozav de inteligent pentru a observa ca situatia din LRS este fara iesire. Tu ai fost unul dintre cei care ai dat cu cacao in fostul vice cand cu evenimentul. Vrei sa-ti amintesc epitetele cu care l-ai gratulat? Daca tu crezi ca LRS este structura sportiva, eu zic ca este o adunatura de betivi. Cei care s-au retras motivand ca nu se mai simt motivati, nu intra in aceasta categorie. Sa nu crezi ca s-au retras de placere. Bunul simt ii impiedica sa zica ce gandesc. Iti mai aduci aminte comentariile de pe defunctul forum LRS cand mesenii laudau cantitatile discretionare de bere? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neumark, gustul placut si amarui! Se pare ca din aceasta sponsorizare s-a ales doar amarul! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Domnule Popescu sint sigur ca un om cult ca si domnia ta ,a citit si legendele grecesti..Legende printre care este una unde se vorbea de un tip...am uitat cum il chema care o facut imprudenta sa asculte cintecele de sirena,nebagandu-si in urechi ceara,precum facuse restul echipajului sau..Ca sa nu sara in apa si sa piara,echipajul la legat de catarg,atit era de inebunit sa sara in apa..Ce legatura are asta cu subiectul??

Pai daca iti aduce aminte de partea in care eu dadeam cu cacao in Vali,adu-ti aminte de cite ori nu am folosit aluzii la legenda lui Ulise,ca sa inteleaga omul ,ca nu am nimic personal cu el,si ca eu cred ca greseste,deoarece prin prezenta sa in staff-ul federal,adauga o 'greutate'unui proiect care nu merita acest lucru,nu prin natura lui insasi,cit prin natura celui care l-a initiat.Epitete??Da asa este..ne-am gratulat reciproc..Insa eu nu sint omul care sa tin suparare si nici cu rautate nu zic ceva,si ulterior l-am sprijinit potrivit modestelor mele resurse,intr-un mic proiect personal,cu un concurs amical..Astea sint faptele..

L.R.S.-Adunatura de betivi??Pina una alta,n-am vazut o replica coerenta din partea federatiei ,care sa organizeze macar un concurs reusit,iar de clasari fruntase pe la competitii internationale,nici atit..Nu stiu ce se va alege de Liga,dar stiu sigur ca 17 nov.2013,este data decesului oficial al federatei.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 13 Ian 2013, 19:25

Asta chiar imi place tare.O competitie cu undita in mana .Ma ofer sa arbitrez gratis

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 13 Ian 2013, 19:27

Trebuie stabilite dinainte conditiile de participare

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Ian 2013, 19:32

. Oricand doresti. Petre Diaconita m-a vazut cum manuiesc o undita. Atunci cand am timp.

:lol: :lol: :lol: Precum minuiesti legile,probabil... :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Ian 2013, 19:42

apsalba scrie: PS Sunt dispus sa facem o partida in doi. Oricand doresti. Petre Diaconita m-a vazut cum manuiesc o undita. Atunci cand am timp.

....si cum o manuiesti?!Sincer tu vezi ca o manuiesti bine?!Povesteste-ne, asa in cateva cuvinte. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 13 Ian 2013, 19:49

Razvan si Gigi va rog lasati-l sa respire un pic , poate il vedem cu undita

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 13 Ian 2013, 19:50